Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desvv

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
desvv 2022.04.05 08:10:39
@G. Nagy László:

Igen, egyetértünk!

A legszánalmasabb az, hogy baloldali gittegyletek az érvénytelenség és a szavazati arányok ellenére követelik a "homofób" jogszabály visszavonását.

Mennyire demokratikus, ugye? Van 3,2 millió "nem" szavazat, és ezzel szemben van 250 ezer "igen" és 1,6 millió érvénytelen szavazat, és akkor vissza kellene vonni a jogszabályt. Totál agyrém!
desvv 2022.04.05 21:24:44
@Libsikéim, bekaphatjátok!:

A libtardok képtelenek tükörbe nézni és önkritikát gyakorolni. Szerintük csak és kizárólag akkor van demokrácia, ha ők nyernek, minden egyébb esetben csalás volt, rossz a választási törvény, így csak a Fidesz nyerhet, médiatúlsúly, buta választók, primitív vidékiek, . . .
Óriási pofont kaptak a kormányváltásban reménykedők tegnap, az újabb kétharmad még a kormányközeli kutatóknál sem volt benne a pakliban. Kommunikációs szinten is előkészítették a sima győzelmet, nagyon úgy tűnik, hogy még a fideszesek is meglepődtek az arányon. Előre tehát nem látta szinte senki,…..
  Nem is tudom, mikor hallottam ennyire elfogult, egyoldalú, már-már szektásan beszűkült tudatú beszélgetést, mint amilyen a Friderikusz Podcast legutóbbi adása volt. Friditől persze azt kaptam, amit várni lehetett: nyílt, kendőzetlen Orbán-gyűlöletet. Vendége, Bánki György azonban még rajta is…..
desvv 2022.03.30 11:20:43
@G. Nagy László:

Érdekes Vona véleménye:
youtu.be/AqS8YFg9GcI?t=501

Zelenszkij dolog már csak azért is érdekes, mert pl Németország ~30-szor több gázt vesz az oroszoktól mint mi, és ha még csökkenti is ezt 10-20%-ra év végéig, még akkor is többet fog venni mint mi.

Szóval, ha Z minket basztat az orosz gáz miatt, akkor a németeket pláne kellene, de őket vmiért mégsem köpködi. (még a végén igaza van Vonának)
desvv 2022.03.30 15:00:08
@baalint1:

"A németek is felelősek, senki nem mondta, hogy nem. Ami fontos különbség, hogy ők nem álltak neki Zelenszkijt és az ukránokat támadó propagandát terjeszteni belföldön. "

Persze, mert Zelenszkij nem köpködte a németeket a gáz miatt, csak minket.

De ha minket köpköd a gázért, akkor ugyan köpködje már a németek és a többi országot is, akik sokkal több gázt vesznek mint mi. A kettős mérce az érdekes, semmi más

És nyilvánvaló, hogy a vádakra reagált a kormány is.
desvv 2022.03.30 16:01:28
@baalint1:

Ja, és érdekes az is, hogy szivárványosék mennyire köpködik a Orbánékat a LMBTQZATARREEGE emberek miatt, aztán nézzük már meg a "szuperhős" Zelenszkijéket, akik nem engedik ki a transz nőket határon, mondván férfiaknak háború van. Na, erről linkelj már nekem a "független" 444-ről egy cikket.
  Míg Európában minden szempár Ukrajnára szegeződik, addig Ausztráliában jóval könnyedebb témák uralják a közbeszédet. Történt, hogy három férfiú kényelmesen elhelyezkedett egy domboldalon, s az arra elkocogó lányokat-asszonyokat pontozótáblákkal értékelni kezdték. Az egyik érintett nő annyira…..
desvv 2022.03.26 10:01:21
@G. Nagy László:

Egyébként van egy tippem, hogy a milliárdnyi férfi nem hetyegne egy testesebb afrika csajjal (én sem), pedig ugye definiciód szerint ő nagyon vonzó a szaporodóképessége miatt.

Erőltetheted ezt, de nincs világ standard szépségre
desvv 2022.03.26 10:29:01
@G. Nagy László:

"Egyrészt: nincs olyan vietnami csaj, aki TÚL magasnak tart. "

Az elmúlt 6-7 évből 3-at Ázsiában töltöttem, ebből ~1- et Vietnámban, szóval inkább engedd el ezt a témát, mert nem érted te ezt, amíg én a saját tapasztalatom alapján beszélek.

"Másfelől: a világsztenderdek ARÁNYOKAT jelentenek."

Congrat! Tehát valójában mégis vannak különbségek országonként.

Egy vietnam nő ismerősöm pont mostanában panaszkodik, hogy mindenki utálja, mert ő napozik és emiatt egy picit barnább a bőre. Ott ugye a fehér bőr a menő, a barna bőr -- elvileg -- azt jelenti, hogy vmi mezőgazdasági munkán van az illető, alacsonyabb status.
desvv 2022.03.30 09:01:01
@alöksz róz:

"és a fehér ember mindegyiknek tetszik "

Hát a japán és dél-koreai nők ezzel vitatkoznának. Náluk max csak egy 60 kilós szőrtelen félbuzinak kinéző európai "férfinak" lenne esélye
Európa eddig úgy tekintett az orosz törleszkedésre, mint mikor a macska odarókázik a sarokba, a gazdi meg eléhúzza a sámlit. Ha nem látjuk, akkor ott sincs. Így volt ez Krímmel - azt se tudjuk, hol van pontosan, meg hát úgyis oroszok lakták, kit érdekel. Így volt ez az ellenzéki politikusokkal - jaj…..
Meglepően sok ember vallja magát őszintének és egyenesnek, akik közül sokan nem azok. Vajon miért? Ők tényleg elhiszik önmagukról, hogy őszinte emberek, vagy egyszerűen csak ezzel ámítják magukat? Van annál kiábrándítóbb, mikor egy magát őszintének és egyenesnek valló embert kap a másik hazugságon,…..
Sok nőtársamban felmerülő kérdést fogok most feszegetni: Hová tűntek a világunkból az igazi férfiak? Sok pasi (szándékosan használom ezt a szót) barátom és ismerősöm van, akik hajlamosak elmesélni nekem az életüket, gondjaikat, mindennapi élményeiket. Az őáltaluk elmeséltek alapján fedeztem fel…..
desvv 2022.03.12 10:38:14
@Judit Little: Örülök, hogy ezt írod, mert egyébként én is hasonló kapcsolatot szerettem volna. Szóval nem vagyok született gyökér, csak azzá tett a sok ribanc ill. karrierista nő.

Azóta viszont totál "üzleti" alapon tekintek a párkapcsolatra, semmi romantikázás: mit nyújt nekem a nő, és mit kér ezért cserébe?

Nekem kell a napi sex, ez az alap. Viszont mivel sokat utazgatok, így csak vmi olyan nő lehetne hosszabb távon mellettem, akit vagy eltartok, vagy tud -- hozzám hasonlóan -- online dolgozni. Utóbbi kb kizárt, meg ugye idegen országban járva azért csak kíváncsi vagyok az ottani felhozatalra is, szóval maradnak a pár hónapos kapcsolatok meg a kurvák, mert én már nem vagyok hajlandó úgy élni, ahogy a barátnőm tudna. (Pl Pesten melózik, de én nem fogok Pesten élni, távkapcsolat meg kizárt a napi sex szükségletem miatt)
desvv 2022.03.12 14:30:45
@Olasz Bazsa:

"Hol vannak a normális férfiak? Akik nem pszichopata barmok és simán le lehet velük élni egy életet harmóniában? Ott sétálnak körülöttetek, csak levegőnek nézitek őket, mert nem elég "izgalmasak, érdekesek"."

Azért tegyük hozzá, hogy egy normális férfi sem akarja leélni az életét egy dög unalmas, úgymond "normális" nő mellett.

Számomra egy nőnek egyszere kellene lennie a b. kurvának, aki kihozza belőlem a vadat, aztán legyen még cukormókus, aki bújik és akit megvédek, legyen gondoskodó anyuka, aki érzi a gyerek minden rezdülését (mi férfiak ehhez kb hülyék vagyunk). . .

És ahogy látom, a nők is hasonló "többszemélyíségű" férfit akarnának, csak hát ez nem nagyon létezik egy emberben hitelesen.
A kormánypártoknak az a stratégiája, hogy az országgyűlési választásokon mindent egy lapra, a homofób gyűlöletkampányra tesznek fel, nem kockázatmentes a saját szempontjukból nézve. A homofób népszavazás kierőltetése, és az országgyűlési választásokkal egy időben történő megtartása miatt…..
desvv 2022.02.19 14:19:35
@Ratyimátyás:

Nézelődj itt, Pubi:

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde410.html

Még az első Orbány kormány alatt is csökkent a GDP arányos adósság, viszont 2002 és 2010 között a szocik alatt megint nőt, aztán 2010-től megint csökkent.

De nézheted ezt is:
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/teina200.html

2010 óta a EU ELŐÍRÁSOKANK megfelelően végig 3% alatti az ÁHT hiány, míg a komcsik alatt többnyire 5% fölötti.

Tessék, 2006-ban, azaz egy brutál pörgő világgazdaság melett a szocik 9,2%-ot hoztak össze:
index.hu/gazdasag/magyar/elfut071214/
desvv 2022.02.19 14:30:30
@Gábor Révész: A szocik is lopnak, és ugye a normális többség ellen hergelik a deviáns kisebbséget, pl tanárverés.

Köszi, nekem még mindig fidesz a kisebbik rossz.
Kedves Leendő Párom, Pasim! Előre szólok, hogy nem vagyok könnyű eset: ezt hívhatjuk manapság divatos jelzővel nárcisztikusnak, de lehetek pszichopata, bipoláris meg akármi, lényegtelen. Fontos, hogy legyen mire fogni az egészet - leginkább valami betegségre - hiszen minden faszságom mások hibája…..
Az elmúlt hónapokban a határátkelők sokan sokszor elmesélték, milyen nehezen élték meg, hogy a járvány miatt bevezetett korlátozások nyomán nem tudtak hazautazni, nem láthatták családtagjaikat. A tragikus történetek sorában illeszkedik Noráé is. A fotó illusztráció..
desvv 2020.07.22 18:31:36
@Platonica:

Akkor mégegyszer: nem ápolásról beszéltem, hanem az együtt töltött időről.

Biztos bennem van a hiba, de én szeretném az utolsó időket a haldokló szeretteimmel tölteni. Aztán hogy ők mit mondanak (menjél csak kisfiam, ne foglalkozz velem), az más kérdés, de az biztos, hogy a szívük legmélyén ők is szeretnék, hogy ott legyek velük, így ott is leszek/voltam.
       Kádár Barnabás, jövőkutató, adatelemző, a Momentum alapítója, aki a mesterséges intelligencia kihívásait vizsgálja anélkül, hogy tudná miről van szó (ennek bazmeg még lesz jelentősége), a Facebookon elmélkedett arról, hogy a nyugdíjasoknak talán nem kellene szavazniuk.       Próbálom…..
desvv 2020.07.22 16:52:10
@kemény keleti kommentelő:

Egy stadion sem kellene, ebben nincs vitánk!

Ennek ellenére a felépítésük és a karbantartásuk sok embernek ad munkát és megélhetést.
desvv 2020.07.22 17:16:14
@BiG74 Bodri:

"Szerintem néhány azt is meg próbálná megoldani, ha máshogy nem, néhány ügyes rúgással :)"

:DDDDDD Inkább szakemberre bíznám, de végülis egyszer élünk!

"Pontosan, akkor most miről vitatkozunk? "

Ti kaptátok fel a vizet! Szerintem semmi sértőt nem írtam, vagy legalábbis nem állt szándékomban.
desvv 2020.07.22 17:19:53
@kemény keleti kommentelő:

Az megint egy más kérdés, hogy hasznos-e felépíteni egy stadiont vagy sem. Nyilvánvalóan nem.

De az biztos, hogy az építésnél ezrek dolgoznak, kőművesek segédmunkások mérnökök, és ezeknek az embereknek így lesz ebből munkája és pénze.