Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atlbilbaoo

1 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke szerdán, Budapesten a MÁV-Gépészet…..
atlbilbaoo 2011.11.30 13:10:27
@fingerbangs:
Ez egy jó kifejezés!
Okádalom! Mocskosság a többi dolgozóval szemben! Mi köze a vasúti alkalmazottnak a vasút tulajdonához? Azt kellene védenie ápolnia, de ezt se teszi! Akkor most megveszik a lelküket, hogy ne sztrájkoljanak? Gaskó az Orbán embere? Mert ezek szerint igen!
Szemét mocskos rendszer! A hiányt bezzeg velünk fizettetik meg, a hasznot meg elosztják maguk közt!
Sínbohócok!
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
atlbilbaoo 2011.11.29 06:22:03
@penelope garcia: Elég sértő ez a kinyilatkozás, látatlanban megítéled az emberek iskolázatlanságát, rugalmatlanságát!
Nem vagyok ismerős gyűjtögető, de azért akad, közel 600. Most felléptem és megszámoltam, mert hisz mindenkit ismerek személyesen, hogy hány diplomás ismerősöm van?
Annyira iskolázatlanok, hogy közel negyedüknek van diplomája, 143 embernek, doktori címe pedig 39 főnek. Ezenkívül van jó pár, de azt már nem számoltam ki, akinek két diplomája van.
Ezek szerint akkor azért nem annyira iskolázatlanok.
De te mégis látatlanban megítéled a tagokat!! Érdekes szokás! Holott az az iskolázatlanság, hogy ilyet kimondasz!!
Magadat minősíted!
Nézze meg a hátsó rendszámtáblát, lehet, hogy rossz matrica van rajta. Kétszázezer van belőlük. Aki nem figyel eléggé, keményen ráfizethet...
atlbilbaoo 2011.11.28 18:20:27
@Himoto: Nekem 585 Ft volt a forgalmi, ugyanilyen ügyben!! nem volt tele sem!
City Martonvásár, Okmányiroda.
A napokban betegségre hivatkozva lemondta több fellépését is George Michael. Az énekes az eredeti tervek szerint hétfő este adott volna koncertet Bécsben, a show-t azonban mindössze két órával a kezdés előtt lefújták a sztár állítólagos légúti panaszai miatt. Mindezek után a…..
atlbilbaoo 2011.11.26 08:50:15
Azt írja a Nemzetgazdasági Minisztérium honlapján olvasható összefoglaló:  „Ha a rokkantság miatt a munkából kieső 700 ezer ember dolgozna, és fele olyan mértékben járulna hozzá a termeléshez, mint a többi 3,7 millió foglalkoztatott, akkor ez a magyar GDP-t közel 10…..
atlbilbaoo 2011.11.24 20:37:13
@sfi: A felülvizsgálat során egy nyugdíjas katonaorvos fogadott, meg nem vizsgált, a papírjaimba belenézett, semmi perc alatt végzett, 10 év orvosi adataival. Megmérte a vérnyomásom , leült mellém és közölte, hogy mindenkit vissza kell minősítenie, ez az ukáz. Rehabilitálható a beteg, magyarul akinek fél lába van az majd visszanő. Mert a rehabilitációs határozat szerint engem is visszavezetnek az eredeti foglalkozásomhoz. Bár az elhalt szívizom nem nő ki újra, nem kifagyott őszi vetés az, hogy tavasszal másikat vetünk, de rehabilitálható vagyok. Valóban el tudnék menni, még na a közlekedés gondot is okoz néha dolgozni bizonyos munkakörbe, de ha valaki végiglapozza az álláshirdetéseket, 51 éve beteg ember nem kell sehova. Meg tudnám mutatni a levelező rendszeremet, hogy csak az elmúlt egy év során hány álláspályázatot adtam be, és a legtöbb helyen még csak válaszra sem méltattak. Senkinek nem kell az öreg diplomás rokkant!!! Volt, hogy megmondták, túlképzett vagyok, egy portás álláshoz!!
Tehát hiába akarják visszaküldeni a rokkantakat, ha nincs hova.
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
atlbilbaoo 2011.11.24 17:39:43
Belsőség A japán belpiac csodái 2011.11.23 18:10:00
Nagy Tibor olvasónk Japánban járt, ami számára maga a nirvána, hiszen a régi japán autók nagy szerelmese. Természetesen annyit fotózott, amennyit csak bírt és tényleg érdekes, kicsit ufószerű dolgokat látott. Fogadják szeretettel képeit, megtekinthetők a képre kattintva, a…..
A számok nem csalnak: az argentin és a portugál minden idők legnagyobb gólvágó párosa egy bajnokságon belül.   Már meg sem lepődünk, ha azt látjuk/halljuk, hogy a spanyol bajnokság, vagy éppen a Bajnokok Ligája soros fordulójában Messi és CéRonaldo is 2-3 gólt…..
Alig több mint egy hónappal 70. születésnapja után elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. A 75-szörös válogatott Albert Flórián csütörtökön kórházi beavatkozáson esett át: koszorúérműtétet végeztek el nála, amely a pénteki közlés szerint…..
Marco Simoncelli végzetes balesete sajnos nem az első, és nem is az utolsó halálos manőver volt a versenypályákon. Bajnokok, akik már az égi aszfaltcsíkon köröznek. 18+ Vagány stílusáért imádta az egész motoros társadalom, de a Moto GP maláj nagydíján hibázott egy kanyarban,…..
A sörnél, mint sokarcú alkoholos italnál, legalább olyan fontos a megfelelő pohár használata, mint a bornál vagy az égetett szeszeknél. A különféle sörök ugyanis különféle poharakat követelnek. Persze nem úgy, ahogy az excentrikus belga marketinggépezet diktálja, hogy minden…..
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
atlbilbaoo 2011.10.17 14:16:11
@Gabeszphoto: Jobb is, mert ő meg fából csinálta volna!
Önálló szubkultúra az interneten a Hitler összeomlás videók feliratozása - A bukás című filmből -, de sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan köztük, ami fel fog bukkanni itt. Eleinte még érdekes volt a hype, később kifejezetten unalmas. Viszont itt az első, ami Thaiföldhöz…..
Jövő hét csütörtökön kezdődik a Budavári Sörfesztivál, nemsokára jön a térkép és a különlegességek listája! >>>Végre valami új a sörreklámozás álmosítóan hónaljszagú világában. >>>A söripari nagytőke világszerte koncentrálódik, de azért ez sem…..
Dóriék kipróbálták, milyen busszal eljutni Spanyolországba. Röviden: nem annyira olcsó, mint amilyen szar. Hosszabban:Néhány napja érkeztünk haza Barcelonából, ahová ketten indultunk a barátnőmmel nyaralni, szerencsétlenségünkre busszal, ennek a buszútnak a részleteit…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
atlbilbaoo 2011.08.05 18:33:04
Tisztelt Köcsög Magyar Választópolgár!

Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsollatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul.
Az sejlik, hogy 22 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem. És? Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem(legálisan)
jár.
Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem?
Azé' bazdmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit. Azé' bazdmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd -, akkor így jártál. Majd 4 év múlva szavazol, anyádra.
Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibebaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?
4 év, kis köcsög! 4 év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt 20 évben, egyszer is? Tessék? Láttál te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz! Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem? Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazdmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyámat, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én 1 vagyok. Az elit. AZ ELIT!!!
Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.
A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg te, kis paraszt.
"A törvény szerződés, gazdagok és szegények között." - azt hitted vicc, mi?
Még pofázol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!
Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há' nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet.
Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsebembe turkálnak. Igen bazdmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdj el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közlöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.
400. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszám leépítést? Hehehe. Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint te? Viccelsz ugye?
Szóval, Kedves köcsög választópolgár!
Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellet tudomásodra hoznom, amire magadtól is rá jöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak meg bántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minek után te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek meg kérni, hogy a fentiek figyelembe vételével a pofádat evésre használd és most húzzál vissza dolgozni, köcsög

Tisztetlettel: Politikai elit.
 iCa új sorozatában nyári olvasmányokat kínál mindazoknak,  akik nyaralnának egy jót, de éppen nincs pénzük, szabadságuk vagy nyár. Olvasni akkor is jó, ha válság van és esik az eső, az írás telepátia, az olvasó időutazó.Ausztrália - a nyár csúcsaMondj…..
Dániai televíziós színésznő, aki azért néhány mozis szerepet is kapott, de 39 évesen nem tartozik a legmenőbb arcok közé. Nagy sikert ért el viszont a Borzasztó boldog című filmmel, amelyet több helyen díjaztak, s az elismerésekből ő is részesült.A jelenetről meg csak…..
Olcsóbb nyaralás Bernadett: parkoláskor a 2 kunást kiváltja a 10 forintos (Fotó: Bors) Felvette a harcot a zadari (Zára) parkolótársaság a magyar forinttal és vélhetően a magyar turistákkal szemben. A város a nyári szezonra mindig drasztikusan megemeli a kiemelt zónáiban a…..
Először Németországban ettem gyümölcstorta formájában, de akkor nem tudatosult bennem, hogy ez egy külön gyümölcs; azt hittem, a süti fantázianeve. Aztán néhány éve a piacon újra összefutottunk, és összeállt a kép.Félig érett jostaMivel a szüleivel elég jóban vagyok, nem…..
A havannai papa double koktélt róla nevezték el: rum, grapefruit és maraschino keveréke kell hozzá Papa double koktél, Kuba, szivar, szafari, hajózás, nagyon csinos, sportkocsival száguldozó, vadulásra vágyó felső-középosztálybeli nők, senkinek sem volt Ernest Hemingwaynél…..