Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sly0007

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma karib kalóznak állhatunk a Caribbean Admiral segítségével. Volt régen egy PC-s játék, a Port Royale, amire engem emlékeztetett, ezért is próbáltam ki. A Karib-tengeren vágunk a kalózkodásba, miután a bolygó hollandi elsüllyesztette flottánkat. Kis csónakunkkal kell újra…..
A minap érdekes kérdés vetődött fel a Facebook-oldalamon a hozzászólások között azzal kapcsolatban, hogy vajon Bernie mennyire szól bele a futamok, illetve a világbajnokságok alakulásába. Mivel két sorban erre a felvetésre képtelenség válaszolni, arra gondoltam, hogy itt fejtem…..
Sly0007 2013.04.18 13:15:06
Üdv!
Érdekes a bejegyzés, csak nem egészen értem mi a végkövetkeztetés, vagy a cikk célja. Most Hamiltont dícsérted (motorsportálra ilyesmi címmel tették fel ezt), vagy a F1 tisztaságát, csalásait? No mindegy. Egy kis komment:
1. Hamilton sokkal jobb mint a többiek, ezt írod, de az autó sem ugyanaz, szerintem nem lehet összehasonlítási alap, és még az előző pilóta fejlesztette ilyenre.
2. Ugyanazok a nevek vannak az élen:
Vettel ült torro rossoba, egyszer tudott győzni, a redbullal meg szinte verhetetlen lett.
Én már egy ideje azt látom, (bár nem vagyok 'benfentes' csak szurkoló) hogy a vezető személye egyre kevésbé számít. Persze csak egy bizonyos szintig. Ha tehetséges az autóvezetéshez, akkor csak az autó határozza meg hogy első lesz-e vagy tizedik. Mindegy hogy Hamiltonnak vagy Alonsónak, esetleg Schuminak hívják. Persze mindíg van egy szerencsefaktor, de mint pont a legutóbbi versenyen a közvetitő (m1) megjegyezte gumikímélő versenyt láthatunk. Ami most meg egyre kevésbé autóverseny. ha valaki mögéd ér, és nem szabályoz le a drs zónában a motorja, akkor az elöl haladónak el kell engednie. Nem harcolhatsz helyet kell neki hagynod. Ha képes vagy vezetni az autót gyorsan (megjegyzem ez azért nem sok embernek megy a világon, nem akarom lebecsülni a jelenlegi pilótákat) akkor 80%-ban az autód határozza meg mennyire tudsz elöl megmaradni, 10% szerencse, és 10% versenyzői tudás.
Az meg hogy a másodpilóták általában hátrébb végeznek, arra meg azt mondanám, hogy még ha nem is mondják ki, a legtöbb csapatnak van csapatsorrendje, és az elöl levő versenyző kicsit több figyelmet támogatást kap. (jobban személyreállított autó, stb.)

Ez az én véleményem, remélem nem zavartam a hozzászólásommal, további szép napot.
Sly0007 2013.04.22 11:06:04
@Lapajszerint: Énis köszönöm a választ, és igazából annyit még hozzátennék, hogy az első kérdésem a cikk témájáról, nem a cikk ellen irányult, hanem mert a motorsportál lapon közölték ezt a cikket, és ott "Dávid Sándor: Hamilton ennyivel gyorsabb és keményebb, mint a kis Keke, vagy a már öreg Schumi volt" címmel. Én a te írásodból inkább azt vettem ki amit te is írtál, hogy csak egy amolyan élménybeszámoló jellegű post volt, amit a motorsportál oldal sikeresen átcimkézett figyelemfelkeltő szenzációhajhász módon.
(Bocsánat a kicsit erős szavakért, de sok helyen tapasztalok hasonlót, és eléggé zavar, mikor van egy hangzatos cím, és utánna egy teljesen másról szóló cikk.)
És még annyi megjegyzést, hogy tetszett a válaszod, és bár a saját véleményem fenntartom, a hozzászólásomat azért annyiban kiegészíteném, hogy a 10% versenyzői tudás-t persze úgy értettem, hogy nem az utcáról jött vagy tapasztalatlan versenyzők közül válogathatsz, hanem mondjuk, hogy az élcsapatok pilótái közül választva. Tehát ha (direkt nem a mai időszakot nézve, hanem mondjuk a shumi korszakban, mikor halmozták a kettős ferrari győzelmeket) ha a mostani hamilton, vagy alonso ült volta abba a ferráriban ugyanúgy megnyerte volna, hiába ült volna schumi mögöttük a mclaren-ben. az autó annyival jobb volt. Én ezt érzem a mostani versenyeken is. Ezért írtam, hogy nem igazán számit a pilóta tudása, ha az elér egy megfelelő szintet az autó vezetéséhez. Ennek a szintnek az elérése viszont már nem 10% azt elismerem... És én tudom, hogy a pirelli tudna gumikat gyártani, és azt is értem, hogy kell a népnek a sok előzés, mégis nekem a mai szabályok túl mesterségesek. Nem érzem azt az izgalmat, mint régen, és ezért én egyre inkább vagyok úgy vele, hogy már nem állítok órát reggel, hogy megnézzek egy korai futamot, a normál időpontban is inkább elmegyek túrázni, bicajozni, pedig úgy 10 évvel ezelőtt, amikor csak tudtam igyekeztem, hogy tv előtt érjen a futam. Hogy ezt csak én érzem-e így, és hogy ha mások is mi lenne erre a megoldás valójában azt sajnos én sem tudom megmondani. Az biztos ami mostanában megy az engem már nem köt le. Azért a cikk amúgy érdekes volt, egyelőre még szívesen olvasok hasonlókat, főleg ha néhány régebbi korszakból hallok történeteket. további szép napot.
A mai ajánlat egy grafikailag minimalista stratégiai játék, a Medieval Wars 2. A jól bevált méhsejtekre osztott térképeken kell lenyomnunk az ellent. Az aranyat búzamezők, bányák, piacterek termelik. Külön vicces, amikor egy almásért zajlik véres küzdelem. Az egységeink az ilyen…..
Indítsuk a hetet egy könnyed logikai játékkal. A Hexagonator alapja sok-sok hatszög, bennük szép színes bogyókkal. A feladat borzasztóan egyszerű: össze kell kötni ezeket. Természetesen ez a pályák előrehaladtával nehezedik, több szín is megjelenik, az igazán maximalisták pedig…..
Korábban is említettem már, hogy szeretem az olyan játékokat, amik inkább a játékmenet ötletességével semmint a grafikával akarnak megnyerni. Ebbe a sorba illeszkedik a Stepping Stones is, amiben rendkívül egyszerű a célunk: az adott mezőbe el kell juttatnunk egy követ. Eleinte ez…..
Ugyan már itt a nyár, most mégis a télbe kalauzolnám kedves játékosainkat, pontosabban a "nagy tél", azaz a jégkorszak idejébe. Mostanában úgyis divat a hasonló című filmből újabb és újabb részeket készíteni, így elmaradhatatlan, hogy megjelenjen ez a stílus flashjáték…..
Sly0007 2012.06.17 18:42:16
From: olvasó Subject: videóbíró [...] Amúgy a videobírót következetesen végig rosszul, hosszú ó-val írjátok, pedig az rövid. Lásd pl. videomagnó - de: videó Azaz szóösszetételben az o rövid, csak ha szó végén van, akkor hosszú. From: szerk. ne haragudj, de ez az o és ó…..
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
Kovácsos Attilánk telefonon kötött, illetve nem kötött szerződést a T-vel, aki ezután masszív szívatásba kezdett, Attila pedig tiltakozott és bocsánatkérést követelt. Megkapta. Nem tudom ennek köszönhető-e, de még aznap délután megszünt a netszolgáltatásom. Nem létező…..
Mostantól ez a kedvenc kezdőmondatom: "Nem vagyok egy nagy vásárós tipús de valamelyik nap lementem a spárba újpesten!" Péter lement, és úgy tűnt, rámosolygott a szerencse, mert két darab borosüvegért aktuális árfolyamon 18800 forintot kapott. Vagyis persze mégsem. De az…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..
Nem érdemes gazdagítani az olyanok pénztárcáját, akik mások "munkájából" próbálnak meg pénzt szerezni.Ha szeretnétek belépni az oldalra itt a jelszó:xeninaltaMindenkinek jó, ingyenes töltögetést kívánok, akár onnan, akár máshonnan :) ..
Lehessen részegen ismerkedni, lécci! Tényleg nagyon vicces, amit a VI. kerület szabadlábon lévő önkormányzati képviselői bohóckodnak. Ugye kitalálták, hogy a város szórakozónegyedében szeptember 1-től este 10 után kijárási tilalom lesz helyszíni kivégzéss terhe mellett…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..