Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpencerBarnes

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négytagú család elfogadható árú, olcsón fenntartható, jól felszerelt, tágas autót keres ötmillió forint alatt. Használtautó-spekulánsok kíméljenek! Vélemények az azonos című írásunkról...
SpencerBarnes 2010.12.02 08:59:52
Jó reggelt! Mindig mosolygok az ilyen topicok fikázóin, akiknek jellemzően
vagy még jogsijuk sincs, vagy a buszmegállóban ácsorgók, netán egy tizenéves
benzinfalón járnak.Ha valaki magára ismert akkor elnézést :) Mindig azt mondom,
az elsődleges szempont az, kinek mire kell a kocsi.Mert pl. apámnak aki havonta
50 km-alatt jár ( 4x megy el a közértbe vidéken ami 8 km oda vissza ) bőven elég
pl. egy wagonR+, ebbe is a tíz év alatt nem tett bele 6000 km-t.Nekem mondjuk aki
Spanyolországba vagy Londonba is kocsival megyek nyaralni, szempont a kényelem, a
fogyasztás a megbízhatóság, a pakolhatóság, és esetlegesen az, hogy milyen benne aludni
az asszonnyal amikor a tengerparton megállok.Eddig egy közel 10 éves passat kombim volt,
most egy C4 Grand Picasso.Tapasztalat, hogy egy csomóan lefikázzák a francia kocsikat is,
de ki nem próbálják, vagy nem is tellik rá, csak "olyan jó, és trendi a fikázás".
Alapvetően a magyarok nagy része úgy vesz kocsit, hogy megfeleljen a szomszédnak, munkatársnak,
lehessen vele villogni, legyen "trendi".Erre jók a BmW-k, Audik, Vw-k.Nekem például kifejezetten
unalmas volt a passat belső tere, szervízre meg a legendás megbízhatósága ellenére havinta 50k-t
költöttem átlagban, mivel arany árban volt hozzá minden.( példa egy motortér nyító fül 8000-ért ).
A C4 -ben ülve elgondolkodtam hogy vajon miért is fikázzák a francia kocsikat, amikor a belső terén
is látszik, hogy bele adtak apait anyait, szó szerint élvezet benne ülni.Én pl. úgy vagyok, hogy
magasról tojok a fikázók véleményére, nekem bejött az egyterű, a maga 6.0L-es fogyasztásával.Igaz
nem egy ferrari, de nekem nem is arra kell.Ha megpakolom akkor se fogyasztott többet 6.5-nél.
Itt ez a SUV.Máris elkezdődött a fikázása.Szerintem alaptalanul.Ha valakinek az X5 érzés kell, vegyen
ilyen áron egy 5 éves leharcoltat, atán járjon havi 100k-ért szervízeltetni.A VW-s szervízeseknél
rendszeresen láttam milyen árak vannak hozzá, és le is dobta az agyam az ékszíjat rendesen.
Eljuthatna m.o is oda, hogy nem a szomszédnak meg a villamos megállóban állónak, hanem MAGUNKNAK
vesszük az autót, és nyilván ahogy fentebb írtam is, egyedi igény szerint.Van akinek megfelel egy
smart is, van akinek egy platós ifa is kevés lenne.De akkor sem illendó fikázni a másikat, csak azért
mert Ő olyat vett.Szép napot
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Ma bementem egy CBA üzletbe ahol az első dolog ami szemet szúrt az egy édesség. Érdekes a csomagolása főleg, hogy gyerekeknek(?) gyártják. Vettem belőle 1 darabot. Kibontás után jött a következő pofon. Kinézetre mint egy darab sz@r. Ez vajon a gyártó véleménye az általa…..
SpencerBarnes 2010.09.15 07:26:11
Tomi from Space történetének tanulsága, hogy mindig észnél kell lenni, mert most már aztán mehet a fogyasztóvédelemhez, hogy szerinte nem is volt annyi az a tarja meg csirke, amiért szemre 4000 forintot fizetett a Szigeten.Történt, hogy sajnos megéheztünk Barátnőmmel a Sziget…..
Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak: Egy…..
SpencerBarnes 2010.06.30 13:00:37
@elwood: Az lehet hogy a szerver tárolja, csak van ugye az "átirányít ha nem elérhető" meg van a "minden hivást átirányít".Az meg marhára nem ugyanaz.Mert amíg az első esetben megpróbálja keresni a telefont és ha be van kapcsolva, akkor onnan irányít át, a másik esetben meg egyből átirányít
A figyelmetlen vásárló hazavitte a pixelhibás laptopot, aztán meg alig bírta kicseréltetni. a szabványra, jogszabályokra és egyéb kifogásokra hivatkozó kereskedő szerint ugyanis reklamáció helyett inkább örülnie kéne, hogy a hiba nem a képernyő közepén van. Na a lényeg a…..
SpencerBarnes 2010.06.28 16:33:04
@Majmász Gedeon: "Sose fogom megérteni azokat az ostoba júzereket, akik a megbízható asztali PC helyett "laptopot" (ami egyébként helyesen notebook, lásd: www.notebook.hu/misc/gyik ) vesznek,"************** az még nem jutott eszedbe hogy van akinek kocsiban vagy vonaton, repülőn stb van szüksége rá?Nyilván van otthon asztali is.Kissé furán mutatnál egy repülőn vagy vonaton asztali pc-vel a hónod alatt.Ez kb. olyan mint ha azt mondtad volna nem értem meg azokat akik 10 millás nyaralót vesznek, akkor már inkább lakást vennék.Kis pajtás, van akinek mindkettőre futja.Fura mi?
SpencerBarnes 2010.06.28 17:17:16
@Majmász Gedeon: "Sose fogom megérteni azokat az ostoba júzereket, akik a megbízható asztali PC helyett "laptopot" Érdekesen mutatna egy-két ember asztali pc-vel a hóna alatt vonaton vagy repülőn nem gondolod?Az meg se fordult a fejecskédben hogy aki laptopot vesz, annak vszleg pc-je is van otthon?
Mármint az első olyan kép, amin nem zombik láthatók, hanem a főszereplő, Rick Grimes. Rick egy rendőr, aki kómájából ébredve egy zombikkal teli világban találja magát, és elindul megkeresni a családját. A szerepben Andrew Lincoln látható majd, a sorozat októberben érkezik,…..
SpencerBarnes 2010.06.16 13:25:39
Irtóra unatkozhatnak az ismert távközlési szolgáltató szerelői, ezért vicces dolgokat találnak ki a saját szórakoztatásukra. Györgyhöz tévét és telefont vezettek be, de a telefon nem működött. Miután György ezt bejelentette, semmi sem történt, kutya sem jött ki hozzá, ám…..
SpencerBarnes 2010.05.25 11:11:52
@Kitalátor feljegyzetei: Ezt nem értem, én nem a Diginél dolgozok! NEm azért dícsértem őket, hanem azért mert olcsók, és jók...ennyi
SpencerBarnes 2010.05.25 11:19:45
@Kitalátor feljegyzetei: Most mit mondjak? Menj orvoshoz! 5 évig volt t-online a lakásban, amellett hogy 15 megás ADSL-em volt kötelező telefonnal 12.000-ért, problémák kezelésében ők se voltak toppon, sőt, volt hogy egy díjcsomag váltás miatt 5x voltam az ügyfélszolgálaton, miután meguntam a telefonos zene hallgatást.Most 4500-ért van 100 megás netem, telefon se kötelező.Most akkor sírjak???
NL meglepődve tapasztalta, hogy este 9 óra után nem lehet tömegközlekedéssel elhagyni Budapestet: Az alábbi eset 2010. május 10-én esett meg velünk. Barátnőm és édesanyja Pestre utazott egy délutáni orvosi vizsgálatra, ám a helyszínen hamar kiderült, hogy várni kell - mégpedig…..
SpencerBarnes 2010.05.17 15:56:17
Egyedülálló backdoor kommunikációs gyűjteményünk megbecsült darabja lesz István találata, amit a debreceni Cora-ban, a posta melletti pénzváltónál lőtt. A Homár-gyerekek még abban a korban vannak, amikor minden ilyesmiről részletesen beszámolnak, úgyhogy nekem ez a…..
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Az amerikai reklámipar kimeríthetetlen forrása a vicces, meghökkentő, illetve totál debil reklámoknak, Benito kolléga mai találatát pedig tulajdonképpen mindhárom kategóriába be lehet sorolni, ezért is toltuk be menten. Arról van ugyanis szó, hogy az éjjel az ágyat telefingó…..
Jó érzés, hogy a Homárt régivágású úriemberek is olvassák. Peti biztosan ilyen, hiszen a "szeszkazán" szót is használja. Annyi sztori szólt nálunk bunkó, erőszakos ellenőrökről és biztonságiakról, most végre itt áll előttünk két Részeg Tizenéves Ügyfél, akik…..
SpencerBarnes 2010.04.21 01:59:22
De nem, Jürgen nem viccelt. Csupán összeadott, kivont és rájött, hogy ilyen nincs, de meg lehet csinálni. 1989-ben a Genfi Autószalonon be is mutatták, igaz, akkor még Montana néven. Valójában egy kicsit mindenki értetlenkedve állt az öszvér előtt. Nem értették sem akkor, sem…..
SpencerBarnes 2010.04.11 14:07:36
Amikor a most következő kiállított autónk megjelent a piacon a hetvenes évek elején, értetlenül néztek össze az újságírók, a vidéki gazdák, a tűzoltók-katonák és a gazdag arisztokraták: mit akarnak ezek? Eddig jóformán munkagépeket árultak, szétverhetetlen traktorokat,…..
Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben. Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk.…..
SpencerBarnes 2010.04.09 14:30:02
@juhaszvik: Elsőre nekem is hihetetlen volt, amúgy 3 gomb felirata volt lekopva, amikor elsőnek felhívtam őket akkor elhajtottak, majd másodszor mikor úgy hívtam fel őket mint forgalmazó :) ami nem igaz, és biztosítottam őket a negatív reklámról, akkor egyből csere.Na igen, tökösnek kell lenni nem homárnak? Kérdésedre a frankó válaszom: jó magyar szokás szerint nem zúztam be természetesen egy 35k-s szettet, hanem a barátnőmnek adtam, tudva hogy jó nagy bunkó vagyok...viszont nem hiszem hogy ebbe menne tönkre a logitech.Amúgy a fuvarlevél másolata ha kételkednél: www.freespace.hu/vatera/logi.jpg
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
Kezembe akadt a legforróbb sztártitkok magazinja, a Hot!, címlapján az olvasódöbbentő szenzivel: Liptai és Kozsó titkolják, hogy valaha viszonyuk volt. Vov. Évek óta vártam már egy jó kozsós hírre, ő az az ember, akivel kapcsolatban egyszerűen minden, de minden érdekel, nem csak…..