Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qouple Ray

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dr.ahalan Már a spájzban vannak! 2022.09.21 22:36:24
  Az idén is megnéztük a plakátkiállítást, és köszöntünk a kacsáknak, de nem tettünk nagy sétát, eszméletlenül hideg volt a parkban! :O Az oroszok már a spájzban vannak! :) Egyébként tényleg elindultak tömegesen orosz menekültek a mozgósítás hírére, a cél Finnország, a volt szovjet tagállamok,…..
Qouple Ray 2022.09.22 07:19:47
Qouple Ray 2022.09.24 07:26:53
  Caplatunk bele az őszbe, nagyon nem szeretem! :( Ma megint a nedves dolgok foglalkoztattak, olvasom ezt a gáz-disznóságot, az önkormányzatok, intézmények egy része tizenhatszoros, AZAZ TIZENHATSZOROS áron fogja kapni a gázt, ennek okán például jelentősen megemelkednek a fürdők árai… Nemigen…..
dr.ahalan Őszeleji sirámok 2022.09.06 22:18:19
  Ma elcaplattam jó néhány helyre, el kellett mennem egészen a Haller utcáig, akadt amit muszáj  volt elintézni. :( Út közben hallottam a bezárásra ítélt üzletekről, erről olvasok a face-en is. Bezár egy kínai bolt, egy kajálda, egy kis zöldséges, meg a kedvenc antikváriumom is, nem tudja…..
Qouple Ray 2022.09.08 07:02:04
@dr.ahalan: énmártikám erősen unokázik, gondolom, mert minél nagyobbak, annál több időt kell rájuk szánni, hogy lekösd a figyelmüket. tapasztalat. ( áronéknál is jön az első bébi, tegnap küldte át az ultrahang képet........)
a szipirnyák hónapok óta egyiptomban áztatja a ráncos valagát, mert olcsó, mert megteheti, mert itthon már mindenki kerüli, mint a szart.
a börtönviselt vén farok (PÁR HÓNAP ÉS 70!!!!) elment a kis arab unokáihoz, és remélem tetszettek neki, mert ő is hetek óta hallgat, gondolom velük tölti minden idejét. a veszprémi (butykos és seggnyaló) linda csak tengeti, csak tengeti........
csak én vagyok megint a karaJ!!!!!:):):):):):):)
Qouple Ray 2022.09.12 07:01:54
@dr.ahalan: Henrik Porter!!:):):):):):):)
Qouple Ray 2022.09.13 06:54:16
@dr.ahalan: dehogy örexik, csak kicsit rozsdásodik az agya:):):):)
Ami még Pulán fontos, az az ízek orgiája, és nem csak a konobák sültjei, vagy a haléttermek csudaságai okán. Az édességeknek is sokkal-sokkal intenzívebbek az ízei a megszokottnál. :))) Gyerek- és kamaszkoromban, amikor még „kishatárátlépővel” (zöld útlevél) jártunk át Bajáról Szabadkára, az…..
Qouple Ray 2022.09.02 07:11:19
@dr.ahalan: a következő paprikamentes töltött paprikába besegítenék kicsinyet, már ha nem bánnád:):):):)
Qouple Ray 2022.09.05 07:07:05
@dr.ahalan: tegnap este a megyeri út elesett!!!!
de a legnagyobb, hogy a népsportban, a mérkőzés előtt , a DERBIT ( ????!!!!) két KÜLFÖLDI ZSOLDOS latolgatta:):):):):):):):):):):):)
eklatáns példája, hogy a mi négerünk jobb volt mint az ő négerük:):):):):):):):)
  Pula nem csak felszínen érdekes, a föld alatt is rejtélyek milliói várják a bátrabb embereket, felmérhetetlenül sok, több száz kilométer hosszú alagút- és barlangrendszer található Pulán és környékén, iszonyú sok bejárattal, lejárattal. Már a római korban építettek katakombákat, kazamatákat,…..
dr.ahalan Jaj, úgy élvezem én... 2022.07.19 22:31:02
  Én a strandot… :))) A Balaton kapcsán jutott az eszembe, Pula környékén rengeteg a kialakított és üzemeltetett strand, és még több szabadon megközelíthető öböl van, de sehol, egyetlen centiméteren se jut eszébe senkinek belépőt szedni, vagy partszakaszt elzárni. A tenger mindenkié! Ingyen. A…..
Qouple Ray 2022.07.26 07:14:31
@dr.ahalan: nmáááááááááááááááááá...........
dr.ahalan Füge, levendula, olíva 2022.07.12 22:10:35
  Mindig nagyon tudtam várni a pillanatot, de most, három év után valóban belebizsergett a hátam a gyönyörűségbe, amikor Rijekánál először megláttam a tengert csillogni, naná hogy megálltunk kávézni, és bámultuk alattunk a Kvarner-öblöt boldogan. :))) Horvátországban rém szórakoztató utazni, a…..
Qouple Ray 2022.07.14 07:04:07
@dr.ahalan: képek a szokott helyen????
dr.ahalan Fagyit! Sokat! Még! 2022.06.28 22:35:46
  Ilyen cikkeket és reklámokat ollózok ki az 1931-es és 34-es salátamagazinokból, rengeteg érdekességet találtam már, gondolom mindenkinek egyértelmű, hogy manapság, 2022-ben  ez micsoda. :))) Száz év se telt még el, és megint ugyanott tartunk. Háborús helyzet, szegénység, járványok, ispánok és…..
  Ez volt a heti kedvenc, Nelli mama leszakadt kristálycsillárjából. A háborúban kapott belövést a ház, akkor landolt a zongorán, a fa megóvta a kristályok nagy részét. … Teljesen elfelejtettem, lent volt a pincében ez is egy rém koszos, elfeledett dobozban. Most van vagy hat-nyolc kiló kristályom.…..
Qouple Ray 2020.11.16 14:18:55
"........
Természetesen a tagjaink zaklatása is téma lesz.. mivel azonosítanak, személyes üzeneteket küldözgetnek.. itt nincs senki úgy emlegetve, hogy ki-kicsoda, hová való, hol él, milyen politikai nézetének kellene lenni. Mindenki azt ír amit akar, úgy vesz részt az oldalunkon és olyan témákban ahogy neki jól esik.(mint írtam mindenki felel a saját irományaiért, a választott Nick neve alatt, amit hatóságnak van csak joga azonosítani, -mint ahogy már részemről megtörtént a két mákvirág felől, ami évekig is tarthat.. megsúgom ). Itt nincsenek Mártikák, veszprémi stb.. azonosított tagok, vagy bűnözők.. ezeket mind bizonyítékokkal kell nekik majd alátámasztani, milyen alapon azonosítottak eddig bárkit nyilvánosan, neveznek pl.bűnözőnek, börtöntölteléknek (vajon, mi alapján igazolják).. érthető végre? Egy regisztrációnál a cégünknek nincs joga senkiről személyes adatokat lekérni, vagy erkölcsi bizonyítvány, mindenki egyforma eséllyel lehet tagunk. Javaslom tanulmányozzák az adatvédelmi és ÁSZF rendelkezéseit sürgősen.

Egy kis infó a butácskáknak: egy Nick névazonosítás mindig az üzemeltetővel való, hatósági megkeresésnél kezdődik, mivel ip címet kell hozzá produkálni.Tehát, várjuk az Úr, megbízott ügyvédje által, a nyomozó hatóság megkeresését, hogy melyik tagunkat szeretné perelni, ki legyen hatóságilag azonosítva, természetesen a 30 napos határidő betartásával( nálam landol ez a kérelem..)..."

régóta sejtem, a Hőőőgy kispályás......de, hogy ennyire.
ez a vég!!!
az Úr , a sittes Úr permanensen fasisztod, náci tartalmakat publikál ( ez nem bűn!) , a Hőőőgy ezt zaklatásnak veszi ( ez bűn!! égbekiáltó!!) és mindezt tűri, engedi, elnézi, tapsol hozzá, na, ez megint nem bűn!!
és mindezt egy deklaráltan európai vezető társkereső oldalon, a HÍREK rovatban!!!
ha ez nem bűn, akkor mi az?????
ha ez nem bűn, akkor mi az eres fasznak törölte a Hőőgy???
mert beszart!!!!!

majd nézem, ahogy a bíróságon remegő térdekkel, akadozó nyelvvel, saját magát hugyozza-fossa össze!!
Qouple Ray 2020.11.16 15:31:15
@dr.ahalan: én meg azt vallom, nincs addig ezzel gond, amíg a megfelelő fórumokon beszélgetnek egymással a hasonszőrűek, de amíg egy európai , vezető társkereső portál a platformjuk, az picinyet vérlázító.
és ezt nem érti a kis szabólány.
de, majd kimagyarázza...........
ha tudja:):):):):):):):):)
  Ez volt a múlt heti kedvenc, egyszerűen megkívántam, imádok az ilyen típusú ékszerekkel molyolni, a színeket összerendezni… Jó kedvem lett tőle. :))) Fortuna kertje. :)))) A hétvégénk semmi újat nem hozott, egyszerűen élveztük, és kész. Persze sütöttem (sütit), főztem nagy gyönyörűséggel.…..
Qouple Ray 2020.11.06 13:24:37
@dr.ahalan: de, hát többször megénekelte, ő/ők a legjobbak!!! akkor most hogy is van ez?? hazudott??? már megint?????
és zsenizsé????? elfogyott a tudomány????

maradt énmártikám, a veszprémi 74 éves linda, a svéd rommá kúrt sittes, és a közpina!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
 ...Naszóval, Anyaszemefénye tünetmentes, örülünk. Kamaszom, odavonaglik elém: Édesanya ( így hív, megzabálom ), nagyon fáj a hasam. Jajjjjjistenem, ha ez a gyerek panaszkodik az nagyon nem gút. Megnéztem a pociját, nem tetszett a défanse. 6 (!!!!) , érted 6 kibe...ott telefonon és emberen…..
  Egyre szomorúbb ez az ősz, hétvégén nem is mentünk sehova. Csak úgy igyekeztünk kellemesen érezni magunkat. :))) Nézegettünk fotókat, ez egy igen kedves képem, kétszer sikerült bolhapiacon valóban antik és értékes velencei (muránói) gyöngyöket találnom, ebből a pirosból két nyaklánc készült……..
dr.ahalan Emlékek a zsilipnél 2020.10.20 23:17:44
  Ezt meg kellett ma nézni, gyönyörű lett, végre, végre! A zsilip! Sok évtizedig volt lezárva, elhanyagolva, most végre szánt rá a város pénzt, energiát. :))))) Gyerekkoromban rengeteget jártam erre, itt kellett átkerékpároznom édesapuhoz a hajógyárba, a zsilip melletti ártéri erdőben tanultam meg…..
Qouple Ray 2020.10.27 06:40:11
"... végig sem gondolom amit írni akarok, már átvitte, persze, javítás nélkül...."
nos, akkor nézzük mit is ír átgondoltan, javítás nélkül, 7 óra hendikeppel.

"Az Aha, M. Klárika a kocsmáros, bdsm szakértő leírta az önéletrajzát,, majd holnap kielemezem, mivel minden csak kitaláció, hazugság a köbön..

Persze, az irigység nagy Úr, ezért csinálják, a tunyaságban,, pénz hajtásban (ami most nem nagyon jön nekik) kimondottan nekik szántam, had egye őket a fene… mert velük ellentétben, én csinálom ebben a korban is, amit ők még fiatalon sem bírtak volna, mert mindent ingyen szeretnek megkapni.. persze bevételük sem volt soha, ezért fáj neki 3000 ft. kredit vesztés (ami csak a hibájából történt) mert mindig ki voltak centizve.. folyt köv.
Egyébként újra én vagyok a főnök, megy a háttérben a rendbetétel, van mit, a free újra a legjobb oldal lesz..de nem lesz ingyenes és kredit osztogatás sem lesz.. remélhetőleg, hamarosan elkészül..ez ami nem rajtam múlik, de a többi igen. Az tuti, hogy Enverfélék szűrve lesznek, van rá módszer, azt is remélem , hogy addig megkapják a büntit is..hivatalosan is kizárhatok lesznek, aztán indul az elszámoltatás a hitelrontókkal.. szóval van cél, mindent megcsinálunk , elindítva.."

elmondanám az agyba-főbe doktoráltnak, hogy a had, az minimum a II. ukrán hadsereg:):):):):):):):):):):):):):)

"Egyébként újra én vagyok a főnök, megy a háttérben a rendbetétel, van mit, a free újra a legjobb oldal lesz..de nem lesz ingyenes és kredit osztogatás sem lesz.. "

újra!!!:):):):):):):):):):):) érted??? újra!!!:):):):):):) a macskahugyos homokozó parancsnoka.......újra:):):):):):):):):):)
mintha eddig nem........:):):):)
és hogy a legjobb lesz????? ÚJRA????:):):):):):):)
meg fizetős!!!!! ÚJRA:):):):):):):)
mert a bevétel NULLA!!!!! ÚJRA!!!!:):):):):):):):):):)
na, majd kiderül, ki jön, ki marad????? ki ír naplót????? ÚJRA!!!:):):):):):)
ki nyalja továbbra is a seggét.........?????:):):):):):):)

azért véssük kőbe, a mai napon, 2020.10.27-én :
Minden felhasználó 1843
ez lesz az origó!!!!!

amúgy meg zsetem, szumma kumla ude:):):):):):)
..és első!!
Qouple Ray 2020.10.27 09:11:40
@dr.ahalan:
szívesen ajánlom a figyelmedbe , mert sosem lehettél főnök, travolta jános és szléter krisztián akció remekét, a HÉZAG a pajzson c. usa filmet.
az egyik tárolóban meg is találod!
jó szórakázÁst!!!!

"
Blablabla
Reply to Szildi
18 perce

Szerintem még a hazugságait se kellene cáfolni
Qouple Ray 2020.10.27 12:25:39
tényleg elmeháborodott!!!!
nincs ideje visszaolvasni, javítani:):):):):):):):)
meg kellett volna tanulni rendesen, de hát erről szó sincs!!!:):):):):)
meg az ahalan kérkedik:):):):):)
a vénasszony soha!!
nem tudjuk tőle a sok kecót, a rengeteg bevételt, az új bútorokat, a raklapos hintapalintát......:):):):):):):)
idióta!!!!
"
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
3 órája

Persze mindenki tudja, aljas söpredékek, akiknek nincs mivel foglalkozni.. semmiben nem tudnak felmutatni semmit, csak egy szgép előtt tunyulnak egész nap.. most tudtam visszaolvasni, mert telefonon bizony hibás lehet, soha nincs időm ellenőrizni, csak utólag. Örökké jövök-megyek intézkedem, vezetek, szakikkal tárgyalok stb., elvétve jut időm ide benézni.. mint pl.most. Ettől nagyobb örömük ne legyen, csak kérkedjenek.. Attól még aljas, szemét társaság, semmivel nem tudnak kiemelkedni a pöcegödrükből..
Az A. lánya foglalkozna a pszichopata anyjával, keresne már neki egy orvost.. de majd a bíróságon kérni fogjuk a szakvéleményt, az lesz az első, hogy állapítsák meg a kórismét, csatolva a Bélája próbálkozását, akinek ugyancsak gyanús lett már régen..(egyik régi naplójában saját maga számolt be róla)."

sajnálom a kissallaigyereket, hogy megdöglött a répája, mert ha legalább félmafla lenne, aládörrenthetne a vénasszonynak:):):):):):):)
megrecsegtethetné a csípőprotézisét:):):):):):):)
vagy szájbaáldozhatná:):):):):):)
az análpápa:):):):):):):):):):)
dr.ahalan Szivárványos ősz 2020.10.13 23:32:48
  Azt hiszem ezt a könyvdaráló DúróDét most a guta ütögeti, szivárványszín kekszeket gyárt az Oreo, limitált kiadás, kereskedelmi forgalomba nem kerül. :))))) Manapság minden jóérzésű ember szivárványos, folyamatosan adok el ékszereket én is, a Benetton a hagyományai szerint megint odatette magát…..
Qouple Ray 2020.10.18 07:11:00
nem ért ez semmit, szellemileg le van épülve már évek óta ( ennek ellenére egy társkeresőn kelleti magát, pávatánc) fizikailag szintén nem egy erőemelő, egy villamosra nem tud már egyedül felszállni.......
hihetetlenül ostoba, primitív, tanulatlan, proli.
és csak mondja, mondja, évek óta ugyanazt szajkózza, és nem veszi észre magát. ő a hibátlan, a makulátlan, a szűz, a követendő példa.
ja, nem....

( érdemes figyelmesen, aprólékosan átolvasni az újabb, kibővített szarzuhatagát...........)

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
18 órája

az elit bdsm q-és q-fik társasága, ők kezdték, üzengettek, becsméreltek, rágalmaztak, személyiségi jogokat sértegetve, stb.. most kifogásolja hogy példaképek lettek .. ,
De a többi bari, hogy elbújt, pedig le vannak adva nyomozásra, ahogy tudom az ügyészségnél van az ügy, remélem felgöngyölítik, azonosítják őket az ip címeik alapján. Egy beruházó elleni pertársaságban vagyunk, akik kb. 120 millát csaltak el.. kb. egy éve hallgattak ki, azóta is folyik a nyomozás, kb. így kerül ez az miénk sorra, ami volumenemében egy pitlák ügy.. pár év és meglesz.. de eltűnni már senki nem tud, Nick neveket hiába váltogat.. Ezért látják az üzemeltetők az ip címeket, sőt kötelezően muszáj is nekik, pont az ilyen net trollok és a net szélhámosok miat

Mai friss hsz. “hazudik. És lopós is. Kész. :)))”.. remélem ezt is tudja majd bizonyítani, konkrétan..
Kérdezném?
Mert miért lennék hazudós?
Az, hogy eltartott, ezt is saját maga írta le, hogy a B, bankkártyáját használja,de mióta személyesen ismerem, nem is vitte semmire. Állítólag ma is ugyanúgy szállíttatja magát, nem tud egyedül közlekedni. Az hogy egy elhízott “dagadék” ezt láttuk többen is.. Hogy hülye a joghoz, nem ért semmit, csak becsmérel, rágalmaz, leselkedik, hogy fantázia szüleményei vannak, többnyire mások kárára.. soroljam. ezt is tudom bizonyítani. Az, hogy zaklat több éve, hogy kibeszéli kiszínezve kinél mit látott, vagy infóhoz jutott, ezeket is saját maga írta le, de tudják róla sokan. Hogy személyes adatok után kutat,
(pl az én adószámom) ,cégünknek abszolút hitelrontója, folyton infókat, felhasználva céges eseményekről, (török, free stb..) ez mind bizonyítható. Többek között, privát, személyes információkat, lejárató céllal osztogat a nyilvános a blogjában, pl. férjem, párom, lakásom, betegségem, korom, életmódom kiteregetése úgy, hogy ehhez soha nem járultam hozzá, mégis nyilvánosság előtt csámcsogott rólunk.. Kb. 12-13 éve levakarhatatlan rólam és a cégünkről, mindez bizonyítva mentésekkel, ügyvédi felszólítással, közjegyzői hitesítéssel. De akkor ki is a bűnöző? csak azt kapja vissza a reakciókkal, amit érdemel és még így így kesztyűs kézzel bánunk vele, sokkal többet érdemelne.
Ráadásul,kérdezném, ki is a lopós, pl.aki becserkész az oldalról megismert tagokat, hogy kölcsönöket kérjen, vagy elfogad juttatásokat, pénzeket, amit soha vissza nem ad, sőt elméletet gyárt hozzá, hogy neki az miért is járt. És ez nem egy havi kredit ára (1500 ft).. hanem százezrekre rúgó összegek voltak, no, erre lennék kíváncsi erről mi a véleménye. Remélem betudja bizonyítani konkrétan miért vagyok én “lopós”.. és azt is, hogy mihez volt jogcímem, azokkal szemben akik “lecarták” az elfogadott szabályzatot. Sajnálom, hiába rikácsol, a választ kell adnia, már nem ússza meg.."

kiemelném : " Többek között Bdsm tudatosító volt, saját maga közölte nyilvánosan, és aki ennyire szakért hozzá, nem kell nagy fantázia, hogy űzhette is, vagyis egy kocsmás büdös qva ez egyértelmű. "
szerényen megjegyezném ennek a kiszáradt aggszűznek, hogy nem minden sportújságíró volt válogatott focista vagy olimpikon, esetleg élsportoló.......már ha érti.
és hogy ki a büdös kúrva?????
a nyájas olvasóra bízom.........döntse el!!!
Qouple Ray 2020.10.18 12:48:46
az alvó etna újra kitört!!!!
"Új hsz-em: aztán ki a fene írta volna, talán Te, aki ennyire hülye, aki addig nem jut el, hogy a fenébe tudna más a saját regisztrál oldalába belépni, bár lehet, hogy nála lehet.. Talán együtt szerkesztik a blogját a barikkal, ha jól értelmezem, mint anno amikor a lánya nevében írogatott, belépve, a régi oldalon.. No, megállapítható, megint csak magából kiindulva veszi a példát, bár lehetne “kamu” is az egész személyem, szerinte.
Ha tudná, milyen jó dolgom van, milyen szuper emberek vesznek körül, milyen klassz családom van és barátaim.. megenné a fene, vajon azokra mit hordana, mivel zaklatná őket, mert a világon vannak és sikeresek, boldogulnak, amiről még fantáziálni sem tud, mert nem volt benne része soha.. nem is lesz…
Bye- Bye"

új hsz-em (sic!) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) háeszem:):):):):):):):):):):):):):)

"
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
42 perce

persze az igazságom tudja is, de akkor mivel éltetné a blogját, a sok hüle (én is) olvasója ezért megy oda, mi a fenét tudott újra kreálni, fantáziálni.. Aki normális az tudja hova tenni, legfeljebb jól szórakozik, de ha ez kell a népnek tessék kapják, soha jobb szórakozásuk ne legyen.. Józan ésszel én is tudom, hogy még elolvasni sem kellene, sőt reagálni sem, de mivel már giga hosszú, elindítottam a polgári peres eljárást. Az ügyészség még nem reagált, csak kiadta nyomozásra, (engem már behívtak) ezért kell a további bizonyíték. Nézzük miket hord még össze, a két kolompos, Klárika és és a Gyurcika, minden megjegyzésüket csatolok, ezeket már hitelesíteni sem kell, mert azonosítva vannak a hatóságnál a polgári nevükön."

megjegyzésem: engem is behívtak a hetvenes évek elején, közepén, igaz, csak 11 hónapra!!:):):):):):):):):):)
Qouple Ray 2020.10.19 08:36:21
első!:)
nézzük a két doktor (orvos) ma reggeli első antráját, diagnózisát:

"
Szildi
Admin
Reply to Szildi
1 órája

vedd már elő a régi hszt- gondolom megvan, többször kitéve..

” magam 15 éve vagyok szenvedő alanya a történetnek, sok-sok pénzemet lenyúlták, 12 évi naplómat lenyúlták, elmenteni se tudtam.”

A cégtől kaptad ami ugye a kitiltásoddal elveszett. Majd ezt is bebizonyíthatod, de megsúgom, nekünk minden elszámolásunk, kezdetektől megvan.. Olyat követelsz amit nem is lehetett volna utalnod, nem volt rá lehetőség, mert csomagok voltak. Hazudozó hülye némber.. legalább gondolnád meg amiket írogatsz. Nem tárhely volt az oldalunk, miért nem mentetted a naplód,, ezt se érteni, ha ilyen felületes voltál, csak magadnak köszönhetted.
Milyen képeket használok fel tőled,? a konyhám, a teraszom?, ez is nagyon érdekes, álmodozik nyomorod, a végén, majd még a nevem is a tiéd lenne? Dr.A… a proli királynő, akit egyre betegebb lesz..
bye, bye.. dolgozzál inkább."

"
padreemeritus
padreemeritus
1 órája

Megint nagyot szólt a jövő év orvosi Nobel-díj várományosa, a Boráros téri zsíros emse!!! Egy kis helyreigazítás nem árt, tehát figyelj!!!
1: Az influenza ellen semmilyen gyógyszer NINCS, csak oltás van ellene, amit én ma be is adatok!!!
2: A covid19 ellen pedig már van több gyógyszer, ami nagyon jól működik, engedtessék meg, hogy idézzek egy cikket ezzel kapcsolatban!!!
” A súlyos betegeknél jók a vérplazmakezelés tapasztalatai – jelentette ki a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatója a közmédiának nyilatkozva.
Vályi-Nagy István kiemelte: a vérplazma kezelés egy elsősorban súlyos betegeknél alkalmazott passzív immunizálás, amelynek lényege a koronavírus elleni immunválasz átadása olyan betegeknek, akiknél ez hiányzik. Közölte: a vérplazmakezelés sok súlyos betegnél meggátolja az állapotromlást és azt, hogy a betegek intenzív osztályra kerüljenek. Emellett az intenzív osztályon, ahol nem csak vérplazmát, hanem más gyógyszereket is adnak, szintén jónak bizonyult ez a terápia – tette hozzá.”
Továbbá van még két készítmény, ami szintén hatásos, a favipiravir a betegség korai szakában hatásos, míg a remdesivir intravénás gyógyszer, amit a súlyos állapotú betegek kapnak.
Olvassál és tájékozódj B+!!!!:)))))))))) wahahahahahahaha"
dr.ahalan Fa, tücsök és bogár 2020.10.06 23:34:10
  Egy régi kedves vevőm vásárolt nálam a minap, váltottunk pár mondatot, és küldött egy igen kedves fotót magáról, a lányáról és az anyukájáról. Mindhárman kiskobold ékszert viselnek rajta. :))) Nagy öröm az ilyesmi! :)))) Valljuk be, teljesen el vagyok maradva a tervezett dolgaimmal, ez a hét…..
Qouple Ray 2020.10.09 08:41:57
@dr.ahalan: most, hogy említed.....nem tudom miért, de beugrott egy néhány napja újranézett filmélményem.
tarantínó kventin, becstelen brigantikja.
kenyeres pista főszereplésével
:):):):):):):):):):)

az öreg dupla doktornŐnek egy felnőtt adag vagisant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):)
Qouple Ray 2020.10.09 10:15:16
@dr.ahalan: az őszbe csavarodott csősz becsavarodott!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
dr.ahalan Kis bolond őszike... 2020.09.30 23:03:11
  Számok, statisztikák. Árulkodóak, leleplezőek. Szeretem őket… Persze… Attól még nagy a baj. :((( A pandémia kellős közepén alig pár ezer teszt naponta kilencmillió emberre? Ekkora fertőzöttségi aránnyal? Durva! :O Olyan hirtelen jött a hideg idő, hogy a téren a kedvenc fácskám két nap alatt…..
    Én nem tudom hogyan romlott el a világ ennyire, de visszagondolva a tíz évvel ezelőtti Boráros térre… Hát igencsak elkeserítő a helyzet. Akkor még kikukkoltam, ha mentő jött, vagy tűzoltó, most nincs olyan nap, hogy ne történne valami baj, hol itt villog valami, hol ott, és közben egymás után…..
dr.ahalan Kis őszi sanzon... 2020.09.16 22:31:08
  Kis őszi sanzon, cseh üveg gyöngyökkel. Elvitték. Rohannak a napok, már ősz van, előre utálom, komolyan! És milyen szomorú ősz ez! :( Persze lehet vidáman is megélni, szombaton délután kimentünk Kamaraerdőre paradicsomvámpírkodni a sógornőmhöz, meg egy kicsit élvezni az erdőt… Mindegy. Már…..
  Ez a nap most igen jólesett, kicsit házat tartottam, Gábor felszaladt ebédelni… Aztán nekiláttam a gyöngyöknek. :))))) Ezt a nyakéket is eladtam a múlt héten, és már készül az új, más színekkel. :)))) A márkaboltban hatalmasat élvezkedtem, most van cseh üveggyöngyöm megint szép mennyiségben,…..
dr.ahalan Hát ez a Klááára! 2020.09.03 22:28:42
  Ez volt a heti kedvenc, imádom a cseh üveg virággyöngyöket, a jövő hétre meg is szavaztam magamnak egy nagyobb bevásárlást a márkaboltban. :))) Úgyis van megint mályvaszínű, meg lazacszínű megrendelésem… Megőrülök ezektől a kívánságoktól! Pfffff… Lila nem jó. Rózsaszín se. Sápadt mályva!…..
  Lilával nem dolgozom! És tényleg… Magam pedergetem ezeket a gyöngyhímzett gömböcskéket filmnézés közben, és most fent látható, nekikezdtem a Faberge-fűzésnek is. Szeretem… :)))) Majd karácsonyra lesz belőlük medál, fülbevaló, mindegy… Nem sürgős. :)))) És csak amikor kiborítottam a halmot,…..
dr.ahalan Maszk mögött a múlt 2020.08.18 22:41:24
  Horrorka mindig megszerzi azt, amire anyuka vágyik, most maszkokat. Az egyik Betty Boop, a másikon pedig a világ postabélyegeiből kis válogatás. :))))) Hozta vasárnap büszkén, azóta ezeket hordom, sikerük van. :))))) „Rondahétfő” letudva, ma már volt időm a vega rakott cukkinira is, illetve…..
Qouple Ray 2020.08.25 07:12:19
csaxólok, egyeztessük az óráinkat!!!:):):)

" Qouple Ray
2020.08.25. 06:09:24
"1. nem én jártam zeneiskolában, de tanultam zongorázni, abszolút magán alapon, ez elég volt az iskolai zenekarhoz, később is
2. attól, hogy tényleg ,rossz a hallásom, még megtanultam a kottát és használtam is, ettől még jól is ment, azok amiket megtanultunk.
3. a barátom, éppen a “hazádban” dolgozott, de több infó erről nincs, majd elmeséltetem vele, milyen is volt egy felvételi, vagy csak érdekfeszítőt akartál írni.
4.az E-ke remélem bizonyítani tudja, amire kíváncsi lesz, kis is az akit saját magával azonosít.. ugye milyen egy buta barom..hi-hi
Szildi
2020.08.23. 23:49"
"Szildi
2020.08.24. 18:21

Ezen én is jól szórakoztam, nincs ennek semmije, csak vágyai, amiket úgy ír le mintha megtörtént volna vele… barát,ugyan már kinek kell ez a “Debella Ella”, ráadásul messziről bűzlik-( ez saját tapasztalat!!) "

nekem csak egy ( dehogy egy, de most kevés időm van) kérdés jutott eszembe: milyen iskolai zenekar lehetett az, ahol egy rosszul halló, kottát olvasni ( mert messze nem ugyanaz, hogy olvasni, vagy használni!) nem tudó buta parasztlány lehet a zongorista??????
aki majd megkérdezi a barátját, aki, mint tudjuk a "hazádban" dolgozott ( de több infó nincs!) milyen is volt egy zeneiskolai felvételi??:):):):):):):)
mert ugye aki csak magánúton tanult, annek nem kellett felvételizni soha, sehova senkinél, elég volt ha az édesanyja azt mondogatta neki naponta, zongoravirtuóz vagy!!! megismerik majd a neved nyújorktól rómág, buenoszajresztől londonig!!!
aztán tudjuk, csak a köves útig jutott el:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) "
Qouple Ray 2020.08.25 16:33:59
@Voltam: szerény véleményem szerint a delikvens már most is D kosaras méretű, viszont a formája inkább egy száradni kiakasztott túrazokni formára hajaz!:):):):):):):):):):):)
( és ahogy a szél játszik vele, zene füleimnek!)
Qouple Ray 2020.08.25 18:11:47
@Voltam: ez most csúfolódásnak számít??? he???

:)
dr.ahalan Augusztusi koccanások 2020.08.13 22:51:47
  Végül nyüzsisre sikeredett a hét, hétfőn mindjárt Horrorka jött ebédre, és igazán állíthatom, hogy a thai kaja több volt, mint tökéletes. Ennyire sokat számít a jó wok, illetve a különböző szójaszószok ismerete. :))) Banya, a kesudiót megint elfelejtetted… :))) És tényleg! :))) És mit műveltél…..
  A képet magam fotóztam a héten, és egy részét idehoztam. A végén, hozzászólásban lesz egy játék, csak hogy megmozgassam az agysejteket. ))) Jó meleg hétvége volt, némi záporral. Kis csavargás, a megszokott dolgaink, semmi érdekes. :)))) Szóval voltunk a héten kirándulni kicsit, elintézendőnk is…..