Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaltComm

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok home office miatt kimaradtak az irodai beszélgetések, leépültek az emberi kapcsolatok, és kora tavasszal már nagyon éreztük ennek a hiányát a Salt Communications csapatában is. Ezért indult el a SALT (belső) KIHÍVÁS, vagyis kihívtuk saját magunkat: futottunk, bicikliztünk, városi sétákat…..
Rácz Zsuzsanna Enikő, a Salt Communcations gazdasági és szervezetfejlesztési igazgatója „civil” foglalkozása mellett szalézi munkatárs, így amikor a Salt munkái között kapcsolatba került a Zarándoktábornak készült kreatív és szöveges anyagokkal, egy új lehetőség nyílt meg számára, hogy nevelői…..
Minden kreatív kommunikációs ügynökség mögött egy komplex csapat áll. Számos olyan kollégánk van, aki újabb és újabb ötleteivel segíti a munkát, de rengeteg olyan feladat is van, ami inkább precizitást, kitartást és strukturált gondolkodást igényel. Mindkettőre szükség van a zavartalan és sikeres…..
Manapság egyre többet találkozunk ezzel a két betűs rövidítéssel, az ügynökségek is egyre többet használják a kifejezést, egyelőre azonban még nincs mindenki tisztában a jelentésével, és az alkalmazása is döcögős helyenként. Ezért szeretnénk segíteni a megértésben, rávilágítani a UX fontosságára. A…..
Az elmúlt hetekben egyre inkább éreztük a Saltban is, hogy a sok home office után ránk fér egy kis felfrissülés. Kimaradtak az irodai beszélgetések, leépültek az emberi kapcsolatok, és ennek éreztük hiányát. Ezért elindult a SALT (belső) KIHÍVÁS, vagyis kihívtuk saját magunkat: futunk, biciklizünk,…..
Januárban lehetőségünk adódott, hogy becsatlakozhassunk a Nemzetközi PR Szövetség (IPRA) fülöp-szigeteki tagozatának online előadására, amelyet a Kommunikációs trendek 2021-ben és azon túl címmel rendeztek meg. Philippe Borremans, az IPRA elnöke, veszélyhelyzeti és kríziskommunikációs tanácsadó,…..
Aki első alkalommal érkezik a Salt Communications Logodi utcai irodájába, az előtérben többnyire rácsodálkozik a bejárattal szemközti szekrénysor ajtóit fedő grafikára. Különös, nonfiguratív ábra ez, mintha egy alaprajz lenne. Volt már olyan vendégünk, aki felismerte, mit lát itt: egy sematikus…..
A hétvégén egyik projektmenedzser kollégánk, Viki „megszervezte” a saját futóversenyét, és lefutott 30 kilométert a Velencei-tó körül, nagyon büszkék vagyunk rá! Ezt a nagy eseményt persze lelkes kollégánk, Béla (DTP specialista) és újdonsült befogadott kutyusa Málna (a.k.a. aranyhal specialista)…..
In January we had the chance to join the webinar entitled ‘Communications Trends in 2021 and Beyond’ that was organised by the International Public Relations Association (IPRA) Philippines. Philippe Borremans, president of IPRA (Emergency Risk & Crisis Communication consultant and certified…..
Molnár-Bánffy Kata, a Salt Communications egyik alapítója és vezetője fogalmazta meg a legfontosabb tanulságait a Salt első kilenc évének. Mellette illusztrációként Nagy István kreatív igazgató, a Salt másik alapítójának és vezetőjének grafikái láthatóak. Ebben a bejegyzésben mindketten a maguk…..
Egy ügynökségnél a kreatív feladatok között mindig előkelő helyet foglal el a logótervezés, amely az egyik legkülönlegesebb alkotói folyamat. Nemrég megtervezhettük a Corvinus Egyetem új logóját, amely az egyetemi tudás értékét és a hitelességet hivatott tükrözni a csőrében gyűrűt tartó hollóval. De…..
A Nemzetközi PR Szövetség (IPRA) fülöp-szigeteki tagozata január végén megrendezte a Kommunikációs trendek 2021-ben és azon túl című webináriumát. Ritzi Villarico-Ronquillo, 40 éve a szakmában dolgozó pr szakértő arra a közismert problémára próbált meg választ adni, milyen csatornákat használjunk…..
Minden év elején megjelennek éves trendeket ismertető cikkek, blogbejegyzések. Design- és webdesign-, SEO-trendek, közösségi média, rendezvényszervezés előrejelzések, csak győzzük olvasni őket. Összegyűjtöttük mi is, milyen online trendekre számítunk idén. Kicsit másképp, egy csipet sóval a…..
Az E.ON már jó ideje foglalkozik a levegő minőségének javításával, de a legtöbben nem erről az oldaláról ismerik a legnagyobb magántulajdonú áram- és gáztársaságot. Angliában egy integrált pr kampány segítségével azonban végre sikerült a róla kialakult imázsképet átkeretezni, olyannyira, hogy az…..
Már csak pár nap és az életünk kicsit lelassul, az ünnepek előtti pörgés, zaj lecsendesedik. Több időnk lesz magunkra, a lelki feltöltődésre. Mindenki másként pihen: van, aki nagyokat sétál a természetben, van, aki a családdal tölti az időt, van, akit egy jó könyv kapcsol ki, és van, aki érdekes…..
A demencia évről évre több embert sújt a világban. Öregedik a társadalom, egyre több az idős ember, és az idősek között egyre többen küzdenek a demencia nevű tünetegyüttessel: korlátozódik a mozgás, a memória, a beszédkészség, eleinte kismértékben, aztán egyre súlyosabban. Ahhoz, hogy a demens beteg…..
Nem egyszerű a fiatalok bevonása olyan komoly történelmi témákba, mint az 1956-os forradalom, különösen, ha aktivizálni akarjuk őket. Az Időkapuk c. virtuális vetélkedő azonban éppen ezekre nyújtott megoldást, segítette a 12-19 éves diákok számára e fontos emlékünnepünk megértését. A járványügyi…..
A Chartered Institute of Public Relations (CIPR) A szakma állapota című 2020-as riportja alapján a pr szakmában sikerült csökkenteni a nemek közötti bérszakadékot, viszont az etnikai diverzitás terén még nem mutatkoznak olyan jó eredmények. A szakma két fő kihívás elé néz: javítania kell a pr…..
A kutyák ’várt vendégek’ nálunk az irodában, minden héten velünk ’dolgozik’ legalább egy. Persze ennek kivitelezéséhez meg kellett teremteni a megfelelő körülményeket és szükség volt az elfogadó munkatársakra is. Most egy olyan napot mutatunk be, amikor meglátogatott minket az irodában egyik kedves…..
Emlékeztek arra az időszakra, amikor még nem volt Instagram? Én sem. Mára már több mint 500 millió felhasználó van jelen az Instagramon, és 25 millió vállalkozás kísérli meg napi szinten a termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítését a platformon. Az Instagram olyan közösségi hálózat, amely…..
Ha van kedvetek belekukkantani egy grafikus tervező fejébe, itt a lehetőség. Az adott projekt, amely miatt az agytekervények működésbe léptek, és amely egy nagy múltú, vezető közintézmény brandjének újragondolása - az anonimitásra (valamint az ügyfél érdekekre) tekintettel név szerint nem szerepel…..