Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illóolajok világa

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az aromaterápia új és ismeretlen téma az Ön számára, ne aggódjon. A következő sorokban bemutatjuk Önnek a legpraktikusabb és univerzális illóolajokat az utazás megkezdéséhez. Ezek ismerete szilárd alapot építhet, amelyet igényeinek és preferenciáinak megfelelően frissíthet és…..
Miért alakul ki a másnapossági fejfájás? Az alkoholfogyasztás utáni fejfájás jól ismert jelenség. A tudósok azonban még mindig nem biztosak a fejfájás pontos okaiban. Valószínűleg ez az alkoholnak a szervezetben kifejtett különböző hatásainak kombinációja. A máj lebontja az alkoholt. A…..
Csodálatos olaj kellemes illatával: rózsaolaj A rózsa, az évelő növényfajok egyike, kivételesen mindenki által kedvelt virág, kellemes illatával és megjelenésével. Rózsa olaj, amely előállított a rózsa növény, ami a szerelem jelképe, az egyik legelőnyösebb növényi olaj típusú aromaterápia.…..
Zsályaolaj, amely számtalan gyógyulást biztosít a test számára Az egyedi illatú zsálya növény azon növényfajták közé tartozik, amelyek gazdag tartalmának köszönhetően számos előnnyel járnak az emberi test számára. A zsálya növény, amelyet általában szárítanak és teaként fogyasztanak, ma is…..
Nincs olyan nő, aki ne szeretné, ha bőre, haja és körme ragyogna erővel és frissességgel! Egyszerűen nincs! A kozmetikai eljárások gyakran (ha nem is mindig) nagyon drágák, és nem minden hölgy engedheti meg magának. Ezért vannak olyan természetes gyógymódok, amelyeket otthon is lehet használni, és…..
Illóolajok és növényi olajok A Rózsaolaj Előnyei A Bőrápolásban Nem csoda, hogy a rózsaolaj olyan sok bőrápoló termékré vált. Rengeteg vitaminnal, ásványi anyaggal, antioxidánssal és aminosavat tartalmaz, amelyek mindegyike elősegíti az olyan általános bőrbetegségek kezelését, mint például az…..
Milyen előnyei vannak az eukaliptuszolajnak? Az eukaliptuszolaj antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, számos eukaliptusz egészségügyi problémával. eukaliptusz többszörös olajok bronchitis , asztma , hurut a téli komikus légúti betegség kezelésében. Az eukaliptuszolaj szintén segít a…..
"Ó, olyan illata van, mintha nagymamám megsütötte volna a világ legjobb almás pitéjét" vagy "finom ... van benne egy fűszer, amely a karácsonyt idézi". Biztosan ismeri mindkét állítást. Az illatok, de a fűszerek is nemcsak illatoznak és ízlelnek, hanem hatással vannak mentális állapotunkra is. A…..
Ha megfázott vagy köhögött, akkor nem kell azonnal tablettát vennie. Gyakran vannak enyhébb alternatívák, például illóolajok, amelyek enyhíthetik a tüneteket. Az illóolajok, különösen a hideg időszakban, pozitív hatással vannak a hideg tüneteire, és gyorsan és hatékonyan enyhítik a különféle…..
Melyek az illóolajok tulajdonságai?Az illóolajok segítenek a mindennapi élet kis betegségeinek kezelésében. Gyógyító hatásukon túl megelőzően működnek, stimulálva az immunrendszert, hogy a tested hatékonyabban harcoljon a bakteriális és vírusos fertőzések ellen. A legismertebb tulajdonságok között…..
Az illóolajok a hagyományos orvoslás egyéb csodálatos elemei is, amelyek nemcsak a testünkből, hanem a mentális és érzelmi részből is enyhítik a kellemetlenségeket  És mindez bizonyos gyógyszerek használata nélkül, aromás és kellemes módon. Ezek még egy alternatíva a jólétünk eléréséhez, és ezért…..
Az illóolajokat évezredek óta használják a különböző kultúrákban. Jelenleg egyre nagyobb jelentőséggel bírnak nagy egészségügyi előnyeik miatt. Az illóolajat a növény különféle részeinek desztillációjával vagy extrahálásával nyerik. Használhatja a gyökér, a levelek, a virágok, a gyanták, a kagyló…..
Az elmúlt hetekben a légzőszervi problémák és az allergia a szokásosnál jobban érintettek a polgárokat a gombás spórák és a szigeten magas koncentrációban lévő Szahara por részecskék miatt.  Gyógymód: Köhögés, az egész légzőrendszer fertőzései és az orrdugulás Terápiás minőségű 100% tiszta…..