Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszvik

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilágyi Áronról a Generali előrelátók blogban megjelent interjúját osztjuk most meg, ami a blog témánkhoz nagyon szorosan kapcsolódik. Főfogásként pedig Áron "Egy mindenkiért" című dokumentumfilmjét is ajánljuk.   Ha valaki, akkor a háromszoros olimpiai, háromszoros világ-…..
Milák Kristóf interjút tervezünk, de a jelenlegi és a közelmúlt magyar vonatkozású sporteseményei mellett nem szeretnénk elmenni. Véleménycikk következik. Az idei férfi kézilabda EB. egyik helyszíne a 20 ezer néző befogadására alkalmas budapesti MVM Dome decemberben felavatott új sportcsarnoka…..
Zala György kenus, egyéniben Barcelona és Atlanta kétszeres olimpiai bronzérmese, csapatban - C4 - kétszeres világbajnok. Jelenleg erőnléti edzőként dolgozik több olimpikonnal, többek között a férfi vízilabda válogatottal és az úszó Milák Kristóffal. Kíváncsiak voltunk, része volt-e pályafutásának a…..
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok, világliga, világkupa győztes vízilabdázó. Civilben jogász, három lány édesapja. Valamit nagyon jól csinál, az interjúból talán kiderül. Mit gondolsz, a mentális felkészülés mekkora részét teszi ki a későbbi teljesítménynek? Azt…..
Lubics Szilvia hosszútávfutó, ultramaratonista, a gyilkos Spartathlon többszörös győztese. Civilben fogorvos, feleség és anya. Nagykanizsán él szintén orvos férjével, és három fiával. Jelenleg két sarok műtétje után lábadozik, így volt ideje válaszolni a kérdéseinkre. Hogyan gondolkodsz a…..
Valter Attila országúti kerékpáros. 2020-ban megnyerte a Tour de Hongrie-t, majd végig küzdötte a Giro d’Italia három hetes menetét, ahol összetettben a 27. helyen végzett. Ezzel minden idők legeredményesebb magyar kerékpárosa lett. Sikereit követően bekerült az év sportolója választás díjesélyesei…..
  Magyarország első atlétikai világbajnokát, olimpiai bronzérmest, és Európabajnok súlylökőt arról faggattuk, milyen szerepe van a mentális felkészülésnek pályafutásában.   Hogyan gondolkodsz a mentális felkészülésről? Ha százalékban kellene kifejezned a siker összetevőit, minek, mennyit adnál?…..
  A szemészorvoshoz belép egy beteg, most találkoznak először. Elmondja a panaszát, az orvos csinál egy gépi látás vizsgálatot, az eredményt dokumentálja. Kérdéseket tesz föl, figyelmesen meghallgatja a válaszokat. A beteg is kérdez, a doktornő válaszol. A beszélgetés alatt megszületik a diagnózis…..
Összeírtuk magunknak azokat a sportolókat, akikkel szívesen beszélgetnénk a mentális erő fontosságáról, akiket szívesen kérdeznénk arról, hogy sikereik, elért eredményeik tükrében hova sorolják a mentális felkészültséget.   Michelisz Norbert neve elsők között merült fel. A vele készült interjú…..