Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.norbert

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
Három nap alatt csak tudtak volna írni valami értelmesebb szöveget,nem?  ..
k.norbert 2009.07.15 18:03:57
@Tsirke: Válság van és darabokban vették meg a cuccot. Mostanra sikerült összerakni egy egész szerkót:D

Ezek ketten meg érezzék megtisztelve magukat hogy igazi hangszerek társaságában játszhatnak.
ROFL-net Nyugdíjas dal 2.0 2009.06.20 08:47:29
Mivel múltkor smucig módon törölték és sokan nem láthatták a műdobolást itt van újra. Remélem lesznek olyan korrektek, hogy most nem törlik. Ha már feltöltötték, vállalják is!  ..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
Hogy a Mesterlövészben ritka szánalmas rossz fiúkat kell legyilkolászni, azt már az én videómból is láthattátok. Konkrétan sokszor csak ott állnak és néznek, vagy esetleg még lőnek is rád, de olyan közel vagy, hogy a játék ezzel nem tud mit kezdeni. Erről készített videót…..
ROFL-net Bubu jósnő 2009.03.26 06:09:00
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Kedden belátogattam abba az általános iskolába, ahonnan négy éve elballagtam. Középiskola első, második osztályában még sűrűn jártam be, azóta nem voltam. Két év alatt sokat változott az iskola, meséltek a tanárok, nem is keveset. Kezdjük azzal, hogy tavaly bezárt az…..
k.norbert 2009.02.21 12:26:21
@Kopi3.14: A szülő ne azzal legyen jó példa, hogy dolgozik, ennek egy teljesen természetes dolognak kéne lennie. Az már más téma hogy nem talál munkát, de legalább próbálkozzon (itt buktak el először a cigányok). Ha meg már jó irányba nem tudja nevelni a gyerekét, akkor legalább rossz irányba ne nevelje (itt pedig másodszor). Mit lát otthon a gyerek? 2 hetente új kistesó, apának minden nap új aranynyaklánc, és egész napos panaszkodás, hogy rasszizmus így, kitaszítottság úgy. Mi szűr le? Nem is érdemes tanulni, mert nem fognak munkát adni, inkább élek úgy ahogy fater, sokszázezres segélyből. Ez így nekik kurva egyszerű, nem csinálnak semmit, pénzt kapnak, és még csak nem is gondolnak rá, hogy valamit kéne kezdeniük az életükkel. Hallottad, amikor be akarták vezetni, hogy csak havi 5 nap közmunka után kapjanak segélyt? Teljesen fel voltak háborodva. Pedig kaphattak volna munkát, ami szerinted elengedhetetlen a gyerekneveléshez.
Itt pedig megint kilyukadunk ott, hogy hol buktak el kétszer is a cigányok.
k.norbert 2009.02.24 22:38:20
@Kopi3.14: A legelső hsz-emben ott volt az általánosítás szó is, ami azt hiszem mindent elárul. Rengeteg cigányt láttam már (Borsodban élek), és tényleg vannak köztük rendesek is, de többnyire csak olyanokat látok, amiket leírtam. Kulturálatlan, szemetelő, mindenért anyázós putriscigány (mondjuk 96%-4% arányban a másik verzióval).
Apropó gyereknevelés cigányéknál. Ez egyedi eset, akár magyarokkal is megtörténhetett volna. Kb fél éve szálltam fel az 1-es villamosra Miskolcon, előttem pedig egy cigány nő szállt le 2 szatyor színszeméttel és 4 gyerekkel. Felmentem a villamosra és azt láttam, hogy az emberek hitetlenkednek össze-vissza. Miért? A cigányasszony teljesen véletlenül fenthagyott egy szatyor szemetet az egyik alvó gyerekével együtt. Nesze neked nevelés.
Visszatérve a munkára, nagyon kevés cigány munkást látok, többnyire azokat is alkalmi munkákat végezni, pl építkezéseken. De ilyeneket nem szoktam tőlük hallani, hogy "Jajj nekem, eddig cipőgyárban dolgoztam, de az bezárt, és átképeztem magam irodai alkalmazottá, de nem vesznek fel sehova". Nem igazán érzik a kényszert arra, hogy becsületes munkát végezzenek, így marad az alkalmi, plusz a segély.
A segély pedig egyáltalán nem kevés. Egy trükkös cigánycsalád lazán megkeresi az átlagkeresetet, csupán faszlóbálásból.És a segélyezettségre nem lehet csak a rasszizmus a kulcsszó. Nem véletlenül terjedt el a "cigánymunka" szó, nem véletlenül óvakodnak őket felvenni munkahelyekre. És erre már igencsak késő rácáfolni. Megvolt az esélyük a bizonyításra, elbaszták. És ennek leginkább mi szívjuk a levét, mert állambácsi belőlünk eteti őket.
Közmunka-segély mégegyszer: Nem jártam igazán utána, híradásokból tájékozódom, ott leginkább az jött le, hogy nekik nem tetszik az ötlet. Ha itt tévednék, akkor elnézést kérek. A jogvédőkről meg annyit, hogy igazán megtehetnének egy szívességet. A helyett hogy mindig azt nézik, hogy nekik ogy a legjobb és a legkönnyebb, esetleg arra is ráállhatnának, hogy a kisebbség beilleszkedjen, és esetleg nehézségek árán, de a saját lábukon megállva tudjanak élni. És akkor talán nem lenne ekkora rasszizmus meg kitaszítottság...

Lehet, kicsit homályosan fogalmaztam, de ideges is vagyok kicsit (nem emiatt), meg késő is van.
ROFL-net Még több Refi műsor 2009.02.15 06:15:00
Hoppá hoppá... Lehet, hogy ráálltak megint a sztoris kiadásokra? Megnéztem az új kiadást és tessék :)   Szívem? ;) hmm?Azt is bírom, hogy csajszi kb hagyta 2 mp-ig csörögni a telefont ;)És a levélfelolvasás és a telefonálás EPIKUS! :D Most komolyan, nem…..
Scooby DooA dalszöveg meg zeneírók nagyon tudtak akkoriban valamit, mert ma amikor ebéd közben ezt meghallottam a hideg futkosott a hátamon és kedvet kaptam egy téglával átkapcsolni a tv-t. Végülis ez volt az a mese ami miatt kedvet kaptam a posztok megírásához...A történet: Bozont…..
"Egy rajongói site kiderítette, hogy az MTV zsűrije által javasolt dal nagyon hasonlít a 2006-os svéd Big Brother főcímdalára. Mark visszalépett, helyette Tompos Kátya képviseli majd Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a Valami Amerika 2 betétdalával."Aztakutya…..
Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.02.03 05:18:00
EjhaSzemmel tartja két haverjátSzemöldökSzemöldök (Filctoll)Jáksó LászlóAz a mindig mosolygós, elálló fülű csávó a TeleSportból!A bizonyíték: Van elég hajzselé készlet hazánkban Bicikliskesztyűk újra trendisek! Rohanás a boltokbaaaa!Mondom én! Fehérből…..
Itt egy brit gyermekműsor (Rainbow), akik poénból készítettek egyszer egy durván félreérthető kiadást, amit anno sosem szántak a tv-nek. 1997-ben aztán egy műsor leadta. Akik értik a burkolt szexuális utalásokat, szakadni fognak! :D ..
ROFL-net Nem is tudom, hogy... 2009.01.04 06:15:00
- név rosszabb (tiddy meglehetősen hasonlít a titty-re, ami ugyebár csöcsöt jelent)- vagy maga a termék? Komolyan mondom, ha ezt tényleg veszik emberek, én már végképp elvesztettem a hitemet az emberiségbe... ..
Micsoda mozgás! ..
ROFL-net Indirekt Roflnet 'Tribute' 2008.12.27 12:54:54
Mai Népszabadságban olvastam egy cikket kedvenc Tihanyinkról és meglepően sok itt bemutatott videó, szöveg visszaköszönt. De olvassátok ti is:Jós okEgyébként jó írás, csak nem tudom, miért pont most kerül ki ilyen?..
k.norbert 2008.12.27 14:10:42
ROFL-net A nap jófeje! 2008.12.25 06:48:00
Micsoda fazon! Tekerjetek előre 01:05-ig ;)Link..
k.norbert 2008.12.25 15:37:48
@-Zé-: Használj Chrome-ot, most az a menő:D
Amúgy jó módszer:D
ROFL-net Kínos kérdések 2008.12.19 06:50:00
1. Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen színe lesz? 2. Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére? 3. Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves? 4. Mit csinált az ember épp akkor, mikor felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak?…..
Beindultak már a videók is, kezdenek már szépen gyűlni.Aki lemaradt volna, itt van újra a versenykiírás:-Készíts egy rövid kritizálós videót, ahol egy JÓ játékot próbálsz rossznak bemutatni: Gondolok itt olyanra, hogy pl badarságokba köttök bele, hogy a Super Marioban miért…..
k.norbert 2008.12.16 22:56:32
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..