Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wenti

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christmas Carol 2   A Christmas Carol 1 részének folytatása. A többi videó jön, amint készlesznek. Mindenkinek Boldog karácsonyt és jó szórakozást. Emlékeztetőül az első rész: AVGN - Christmas Carol Part 1 (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
AVGN és NC rajongói oldal Videók 2010.05.06 10:30:00
Videók     Magyar felirattal Eredeti angol  Tiger Games Tiger Games Bill Teds Excellent Adwentures Bill Teds Excellent Adwentures Toxic Crusaders Toxic Crusaders Ikari…..
Wenti 2010.08.29 15:04:51
@Chris_Bauer: A feliratban volt C-vel írva, mutathatok képet is :)
Egyébként a SF2010 videóban Guile-t miért Dialnak írják?
Wenti 2010.08.29 17:14:05
@Chris_Bauer: No problem
Wenti 2010.09.03 15:46:40
@GeneratorD: Nálam ugyanez előfordul Firefox-szal meg Explorerrel, szal nem a böngésző a hibás
Frissíts sokat :)
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Wenti 2009.12.04 12:50:06
Felkerült a Cleveland Show (1. évad) és a Family Guy (8. évad) 3. része is felirattal együtt. Bocsi ha néha ráfelejtek szólni, mint például a második részeknél. Megéri ránézni attól is ha nincs kiírva a főoldalon, hátha megfeledkezem közölni. Emellett kikerült egy kis…..
Már párszor volt itt téma, de most már végleges! Kész a magyar szinkron a játékhoz! Hababa vezetésével (és én rövid részvételemmel) kialakították a teljes szinkront, amit itt le tudtok tölteni!Sokat dolgozott rajta, több éves munkája van ebben. Írjátok meg…..
Wenti 2009.10.07 16:18:15
@Mathlon: Csinálj jobbat
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..
A múltkori Battlefield-es lóf*sz után Zoltán talált egy új példát, hogy a magyarok valami vicces módon próbáltak üzenetet hagyni. Ezúttal a Saints Row 2 stáblistáján láthatóak a következő kifejezések. Egész konkrétan miről van szó? Nem játszottam vele, de az azért…..
Hahaha, de jót nevettem ezen. :) A fiatalabb olvasók szerintem nem is ismerik a klassz kis "Cheers" sorozatot, amely egy kocsmában játszódik. De "szkifi" szerencsére ismerte és készített egy elég jó kis paródiát, benne a Snajper szereplőivel. Itt az…..
Pár hete készített velem egy elég részletes interjút. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja. Még soha nem közölt infók vannak ott, legyen az bloggal kapcsolatos, vagy magánéleti.Jó szórakozást :)..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
Wenti 2009.08.18 13:23:32
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Youtube-ra ezt raktam fel trailernek a meglepetés cd-hez. Aki nem látta volna, most pótolhatja. Csak egy rövid agymenés, semmi több. Nem volt megrendezve :P ..
Wenti 2009.07.31 21:55:16
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Wenti 2009.07.26 21:51:41
Elvileg sikerült kijavítanom a hibát, de gyakorlatilag fogalmam sincs. Légyszíves írjátok meg kommentbe, hogy működik-e mostmár normálisan a dolog. ..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
HabiBárpult Dragon Ball Evolution 2009.05.14 00:44:00
Történet:A történet szerint 2000 évvel ezelőtt Piccolo majdnem elpusztította a Földet, ám egy bátor harcosokból álló csapatnak sikerült megállítania. Most napjainkban azonban Piccolo visszatér, és ismét a Földet akarja elpusztítani. Ehhez azonban meg kell szereznie mind a 7…..
Angol cím: Death is a bitch Magyar cím: A halál egy ringyó Leírás: Peter halottnak adja ki magát, hogy ne kelljen kifizetnie a kórházi számláját. Ám a Halál tényleg eljön érte. Egy baleset miatt azonban náluk kell pihennie egy darabig, addig is Peter veszi át a…..