Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funyi1

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eduardo Rózsa-Floresnek valóban volt szerepe az őszödi beszéd kiszivárogtatásában – mondta a Mandinernek volt menyasszonya, Szászvári Linda. Ugyanakkor Szászvári a Heti Válasznak nyilatkozó Szabó Bálintot nem ismerte, korábban nem is hallott róla, az általa előadott történet…..
Hét napon keresztül (2012. november 19. és 25. között) futott felmérésünk, amiben olvasóink politikai preferenciái iránt érdeklődtünk. A mandiner.hu és a mandiner.blog.hu látogatóinak felugró kérdőívet 1.028-an válaszolták meg, az eredmény a legkevésbé sem reprezentatív a…..
Funyi1 2012.11.27 21:16:57
@Ciseaux:
Ó, nem kell ezt ennyire komolyan venni!
- okoskodásnak is lapos, - de valóságtartalma és kézzelfogható haszna nincs.
.., ha egy körzetben 3 induló van, akkor azt a körzetet már valószinű, hogy a fidesz viszi, kevés esetben a "balosok", meg néhol a Jobbik. - pláne, ha több jelőlt van.
Az MSZP és a Fidesz-KDNP minden körzetbe biztosan állítjelőltet s a Jobbik is mindent megtesz, hogy minél több helyen. ... , - ha bejön egy 4. jelőlt is, az csak a Bal esélyeit csökkenti, osztja meg.
Vagyis akkor kinek a helyére is pályázik az E14?! - no oszt majd a szocik meg csak ölbe tett kézzel ....
Pénteken lesz 94 éve annak, hogy az első köztársaságot kikiáltották, és azóta három olyan személy volt a történelemben, aki a demokrácia ellensége volt: Horthy István Miklós, Tisza István és „legújabban” Orbán Viktor – mondta egy sajtótájékoztatón csütörtökön…..
A Medián 14 százalékos támogatottságot mért a teljes népességben a felmérést megelőző napokban alakult Együtt 2014-nek (a biztos szavazó pártválasztók között meg 22 százalékot). Az eredmény nagyon meglepett. Nem azért, mert kétségbe vonnám, hogy valós választói igény…..
Funyi1 2012.11.13 13:04:20
@Feketeleves:
Más bajod nincsen?!
- mert a sok írástudatlan analfabétájának, aki nem is tud "helyesen ÍRNI", - még a Segélyespappírt is segíccségggel kell kitőtenie", AZ akkor hogyan is fog FELELŐS VÁLASZTÓI DÖNTÉST HOZNI?!
Éppen ezért szokik néha, és állandóan lebegni, s minden párt által, hogy MINIMUM nyócáltalános, de ideálisan éreccségi!
S hogy ÉN egy félanalfabéta Írástudatlan magyar vagyok, s nem is a CUCLIBERÁL buzikra szavazok, akkor ÉN "Írtandó vagyok", - De ha a Ballibsikre szavaznék, akkor még a legmocskosabb KÉTELEMIS CIGÁNYT IS a kebletekre ölelnétek! - Pedig Ő még ÍRNI-OLVASNI SEM TUD! ..., s a szappanról sem hallott ....
.............................
Óbama IS azt mondta a "győzelem pillanatában", hogy: KÖTELESSÉG és HAZASZERETET!
Funyi1 2012.11.13 18:47:40
@Feketeleves:
Bocsánatodat kérem, félreértettük egymást!
Nem vagyok "Fidesz szavazó"!
/ .., mindig az MSZP-re szavaztam, csak 2010-ben a Jobbikra, hogy legyen ellenzéke a Fidesznek ... /
Zavar, az van nagy! - de lesz ez még nagyobb is jövőre, s egész "ejrópában" ....
S a 2014- es EP választás IS egészen "érdekes lesz" ... , nem csak a magyar parlamenti.
.., s bocsánat, hogy beletoltam a mocskos buta pofámat az "okosok" dolgába!
Ronda, de szellemes. Hello Urbanista! Ezt az "installációt" a napokban találtuk a 11. kerületben, a Bercsényi utcában. Nikecell és gipsz kombinációja a hölgy, egy lakásfelújítás keretében került utcára. Gondolom azóta az ott lakók visszahajították a konténerbe, mert egy…..
Funyi1 2012.08.06 23:00:53
Ejnye mán no kedves MŰértő elvtársak!
.............
.., ízlések és pofonok ..., s ki hogy szereti a mákostésztát!?
- és van aki csak a rántothúst ....
:)))
Mindannyiunkban lappang valamiféle perverzió .... !!
..., S nekem már EZ nem verte ki a biztosítékot, - heccnek jó, s megyek tovább, szó se róla többet alapon ... - mert láttam én már ennél "gusztustalanabb perverziókat" IS köztéri "KÚLTÚR" alkotás címén .... / kúltúszennyet /
".., Álva kakálok, ülve pisálok .. " énekelte vala ..., talán Nagy Feró ... ?!
........................................................
Liberalista "Szabad Világot" élünk, ... a Deviancia Szabad Világát ......
" ..., Légy toleráns, hogy téged is toleráljanak"!
SŐT!
..., meg is találtam a Kucorgó c, szobor megfelelő helyét, ... a Kucorgó tér kellős-közepére kell állítíni, mint Petőfit, a Petőfi téren ....
utcakereso.hu/map3/index.php?action=search&coun...
..........................................
A történet a következő:
- még a hatvanas években a Kőbányáról járó 62-es busz végállomás nélkül, kőrjáratban járt Rákoskeresztúron kersztül Rákoskertre, rákoscsabára, s onnan visszafele megint Rákoskeresztur, és Kőbánya ... , ez kb másfélórás menetidő volt, s a sofőrök, - de más polgárok IS kényszeredett előszerettel használták az akkor még kietlen útkereszteződést "dologvégző" helyként, - csak supsz be gyorsan a csalitosba alapon ... ÉS LEKUCORODTAK!
..., melyet aztán a "népnyelv" elnevezett "Kucorgó"nak, és MA MÁR ez a hivatalos neve IS!!
- s talán még egy Szobrot is érdemel ez a ma már beépített és kúltúrált lakókörnyezet - patka -okmányiroda -üzletsor -orvosi rendelő ...
..., Az Ismeretlen Kucorgó szobrát .....
:))))
- de, ÉS most Újfent egyben kőrjáratban járnak a buszok, mert megszüntették a Kersztúri Végállomásokat, s FŐ(díszes) teret csináltak belőle, s ha a sofőröknek adódik EGY-KÉT perces állás, S ha "halaszthatatlan sűrgős dolga támad", akkor van nekik egy "Rendszeresített Technikai Konténerük", tán még hűtőszekrény Frissitővel IS lehet benne .... - majd megkérdezem Buszvezető cimborám ... . s ha arra járok le is fényképezem ....
:)))
No ERRE VARJATOK GOMBOT Városi Finyákok!
Funyi1 2012.08.07 00:28:15
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
.., Hallási szabadság van ...
Mandiner blog Népek tavasza 2012.03.15 06:48:00
Nyolc óránál francia tüntetők, Három óránál zajos lengyelek. A szabadság két zászlaja alatt A Rökk Szilárdon felvonultanak, Édes hazám, Európa rád figyel. Murau mellett koktélt szürcsölök, De a kezed én…..
Funyi1 2012.03.15 12:06:59
@Holger Hartland:
Köszönöm!
:)
  A kormányzó pártok egy Selmeczi Gabriellának öltöztetett Ágh Péter bevetésével sem lennének képesek olyan erős tartalmak előállítására, mint a maroknyi, ám a köztársaságért mindenre elszánt Demokratikus Koalíció. A Balcsi Talcsi energikus kezdés volt, az avasi…..
Január 20-án reggel 6:30 és 10:09 között problémák voltak a feltöltéssel, akinek ekkor nem sikerült, az próbálja újra. A problémát megoldottuk, elnézést kérünk érte...
Funyi1 2012.02.11 09:50:31
  Mohácsi Viktória elhagyta az országot és politikai menedékjogot kér Kanadában, olvastam 3 napja. Egyből az Ilyen ország pedig nincs sorozatunk következő része jutott eszembe, de kiment a fejemből, nem lett belőle poszt. Aztán a hétvégi Népszabadságban találkoztam Tóth…..
Funyi1 2012.02.06 09:35:12
@bs395:
Van is!
..., tépi is a haját a Hamíltoni Főügyész a várost ellepő Cigánymaffia miatt, akik amenekűlt segííííílyből élnek és teszik tönkre a környezetüket ....
Funyi1 2012.02.06 09:39:42
@Ajtony:
---, majd megtudnák, hogy "mi is az IGAZI DEMOKRÁCIA!".....
Durva A komcsik és a nácik 2010.05.13 21:27:00
Olyan jó, hogy én középen állok. Balra komcsik, jobbra nácik. Istenem, hát ilyen ez a mai magyar közélet. Szórakoztató. Szórakoztató, hogy az MSZP-nek nem a Fidesz a riválisa, hanem a Jobbik. Maga az a helyzet is elégedett mosoly fakaszt arcomon, hogy az MSZP-nek pitiáner…..
Mandiner blog Fehérbűnözés 2009.07.24 08:41:00
  A Szélsőközép krú ajánlotta figyelmünkbe a következő felvételt, amin egy, a médiában agyonhallgatott témát feszegetnek. Indzsoj! ..
  Minden idők legocsmányabb reakció-posztját készültünk megírni, de olyat, hogy Trágár Tóni riadtan bújt volna Kínai Kálmán - nem túl széles - vállai mögé. Kényelmes kispolgári énünket az háborította fel, hogy a kétszáznégy, előrehozott választástól rettegő…..
Funyi1 2009.05.14 08:47:04
Az ingatlatlanspekuláns lobbi kormánya a Bajnai-kormány!


Kedves válságlovag, országmegmentő Miniszterelnökünk elszólta magát!
A gazdasági világválságot kirobbantó ingatlanhitelluftbanlon fújásába belebukott ingatlanalapú jelzáloghitelező bankok, most VISSZAVESZIK az elszenvedett veszteségeiket, miniszeterelnöki közreműködéssel, s a szociálisan érzékeny MSZP tevőleges támogatásával.
Történt ugyanis, hogy Bajnai Gordon az ország gazdasági helyzetének rendbehozásának érdekében, a költségvetés kiigazításának érdekében összerántott minden azonnal mozdítható pénzt.
Ezt is, azt is meg az ÉN 13. havi nyugdíjamat is, amire persze számítottam is és szükségem is lenne rá a közüzemi számlák éves kieggyenlítésénél.
De sebaj, ha ettől "derűl fényre a haza", hát egye meg a fene, majd csak kinyögöm magamon, kinyögjünk magunkon ... még ha bele döglünk is! / külünben is mit tehetnénk mást ....??! /
Majd csak elkerűljük valahogy azt, hogy a tartozásaink miat elárverezzék a házunkat!
Megakadályozzuk, hogy ingatlanspekulánsok a beállt, stagnáló, sőt visszaeső ingatlanárak töredékéért "fosszanak ki minket, fórgassanak ki minket", az egy életen át megküzdve, megdólgozva, kétkezi munkánkkal feélpített házunkból, lakásunkból!
Igyekszünk és majd lesz valahogy, majd egyszer lesz jobb is! ...
DE NEM!
Kibújt a szög a zsákból!
Bajnai Gordon az INGATLANSPEKULÁNSOK EMBERE!
A bedőlt és vegetáló ingatlanpiacot fel kell lendíteni, s erre a legalkalmasabb kiskeresetűek és a kisnyugdíjasok mértéktelenül és indokolatlanul nagy INGATLANJAIK, amit az / az előre kifundált / elvonások hatására már úgysem tudnak fentartani!
Ennek a tetejére még kitalálja nekem az ingatlanadót, hogy ha mégis ki tudnék kepickélni valahogy a terheim, és az elvonások súlya alól, akkor még fél-egy esetleg kéthavi nyugdíjam is el tudja venni!
Merthogy vannak ám ebben az országban, akik 50-70 ezer forintos nyugdíjból élnek s örülnek, hogy valamelyest el tudnak evickélni a megduplázódott közözemi árak szinvonalával, lakhatásuk biztosításával, kabátban és sötétben nézik a hideg szobában a TV-t.
De ha ez az ingatlan esetleg tíz milliónál többet ér / itt a mi környékünkön egy üres telek 15milla /, akkor 35-70-150 ezer éves adója is lehet!
Azt javasolja a MINISZTERELNÖK, hogy adjam el!
El is adnám, már el is adtam vólna, lenne, lett vólna rá reális kereslet, de évek óta nincs!
Ja hogy féláron, vagy negyedáron adjam el Bajnai Gordon megbízóinak?
De hisz ez törvényszerű:
A "devizahitelező globál is finánctőke" visszaveszi a veszteségeit, s az sem zavarja, ha emberek százezrei főldönfutó hajléktalanok lesznek. A felére értékelt ingatlanjukat elárverezik féláron, azaz a "valós érték" negyedéért, de a tulajdonos nem licitálhat.
Tehát negyedáron megspekulálják a javaidat, s valószínű a hiteled, tartozásod fedezésére nem is lesz elég, s még ezek után is adós maradsz!
Vessenek magukra!
Látod hogy jártál? Minek neked a nagylakás, minek laknak a nyugdíjasok önállóan?
Kellett nektek lakásvagyont harácsolnotok!
De majd a Lakásspekulátorok és a finánctőke Bajnai Gordon és az MSZP frakció segédletével ezt a problémádat is megszünteti!
.. No ezt nevezném Én "fasiztoid" megnyílvánulásnak, nem faji alapú, hanem társadalmi helyzeti alapú fasizmusnak!
...................
DE ÉN KIKÉREM MAGAMNAK!
Mandiner blog Dublőr kerestetik 2009.03.24 07:31:00
 A világgazdaság az elmúlt több mint fél évszázad, Magyarország pedig a rendszerváltás óta eltelt időszak legnagyobb válságát éli. Nincs értelmes ember, aki szerint ne lenne szükség határozott és kemény intézkedésekre, méghozzá azonnal. Ehhez persze egy erős és…..
A tegnapi MSZP-kongresszus után hazafelé tartva Spanyol' kollegával a Hősök terén nagy tömegre lettünk figyelmesek. Mint kiderült, a Magyarok Szövetsége tartotta itt zászlóbontó nagygyűlését. A mintegy kétezer résztvevő vidáman énekelt, táncolt, ostort csattogtatott, elvetette…..
 Dávid Ibolya ma jelentette be, hogy (a korábban már megismert, reménybeli listavezető, Bokros Lajos után) Habsburg Györgyöt kérik fel az MDF EP-listájának második helyére.  Kit szán vajon az elnökasszony a harmadik helyre? Schmuck Andort? Kuncze Gábort? Kiszel Tündét?…..
 Zseniális kampányfogással él az SZDSZ az Európai Parlamenti választások előtt: listájára feltette Demszky Gábort is. A főpolgármester Szent-Iványi István és Béki Gabriella után, Mohácsi Viktória és Konrád György előtt szerepel. Fodor Gábor ráadásul bejelentette:…..
e-Vita Karácsonyi MaximaLista 2008.12.07 15:04:00
Tk. a Google Picassa szolgáltatása/szoftvere kapcsán akartam írni, de Kedves Házigazdánk karácsonyi meglepije eltérített kissé.Kellene nekem egy webes fotóalbumkészítő program, ami az én kielégíthetetlen vágyaimnak tökéletesen megfelelne. De ne legyek telhetetlen: majdnem…..
 Bár érdemes némi forráskritikával kezelni a menedzsertablettákról és rejtélyes módon összetört autókról elhíresült, volt XIII. kerületi rendőrkapitány, Kiss Ernő szavait, azért mindenképpen érdekes dolgokat mesél az IRM tárcavezetőjéről. Szerinte a '90-es években…..
 Van Budapesttől nem túl messze egy falu, ahol zöldek a fák, működnek az utcai kutak, és ott lehet hagyni a biciklit a főtéren lelakatolatlanul. Az ember ebben a korban már nemigen vágyik ennél többre, így aztán nyaranként mi is gyakran vendégeskedünk itt, Zebegényben, a…..