Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandelstam

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hosszútáv blog szerkesztőbizottsága (kiegészülve logisztikai menedzserünkkel, Rrróka feleségével) teljes létszámban rajthoz állt tegnap az agárdi strand parkolójában, azzal az ambícióval, hogy szervezett körülmények között körbefussa a Velencei-tavat. A kellemesen…..
mandelstam 2009.12.08 21:12:48
@Lemúr Miki: Köszi a biztatást, a fokozatosság fontosságát saját káromon tanultam meg, rögtön az elején 'tévedésből' tripláját csináltam az előírtnak többször is, mert félreértettem az edzéstervet /szőkenő-szindróma:-)/,a térdem 'kiakadt', 2 hétig lehajolni se bírtam stb.
Ma már okosabb vagyok, hála az ilyen futós blogoknak, fórumuknak (is).
A legjobb érzés minden futás után, h. ezt is képes voltam megcsinálni, megint 'legyőztem' magam.
Így féllábbal a sírban:-) a célom 'csupán' az állóképességem lassú felfejlesztése,a km-ek gyűjtögetése h. majd egyszer, pár éven belül gondolhassak félmaratonra...
mandelstam 2009.12.08 21:27:03
@rrroka: Remélem,egyszer majd én is elmondhatom - az unokáimnak- h. 20 éve nyomom :-)
Azzal azért vitába szállnék, h. nincs sok előnyöd, dehogynem, km-ben,tapasztalatban és egyáltalán!
A maratont pedig számomra még egy másik dimenzió, bár titokban megfordult már a fejemben, h. milyen szép is lenne a 40. szülinapomra ajándéknak:magamnak magamtól. Addig még 3,5 év. Persze, ha kitartó vagyok (az vagyok) és minden rendben alakul majd.
Szerinted reális gondolat ez vagy hiú ábránd?
Váncsa István pár évvel ezelőtt megjelent szakácskönyve egycsapásra népszerűvé vált azok között, akik unták már a sablonszakácskönyveket. A népszerűség persze a remek összekötő szövegeknek is köszönhető. Nem csoda, hogy sokan megörültek, amikor Váncsa Istvánt a TV…..
mandelstam 2009.12.02 21:40:55
@Ras: egyetértek

Off: Kedves Ras !

Mostanában nem vagy aktív a futóblogon és a futanet fórumokról, hiányoznak a hasznos meglátásaid. Mi van veled ?

Üdv,
egy tiszaújvárosi (kezdő)futónő
90 A homok titkai 2009.08.08 16:11:00
Év: 1993 (itthon 1996-ben vetíti az M1) Nemzetiség: brazil Epizódok száma: 180 A brazil sorozatok egyik első képviselője volt kishazánkban. Az ember sietett haza, hogy láthassa, és utálta, ha sulitáborba kellett menni, mert lemaradt egy csomó részről. De bizonyos, hogy minden…..
Év: 1988 - 1993 Nemzetiség: angol 26 részes sorozat 1920-as évek, Amerikában a jazz korszaka, itthon a Horthy-korszak kezdete. Eltekintve az akkori nemzetközi politikai helyzettől, ez már önmagában is ironikus párhuzam lehet. Persze ennél még a fürdőkádam is mélyebb, de ha az…..
comment:com Zárójelentés 2009.05.29 16:30:00
Szerintem már a Tűzvonalban forgatókönyvírói is verik a falba a fejüket, hogy azt a címet adták az utolsó epizódnak, hogy Zárójelentés. 'Akkor még jó ötletnek tűnt.' Nomen est omen. A lényeg, hogy az utolsó rész minden bénázás ellenére, reméljük, ütős lesz, a promóból…..
Mint a címből is kiderül a Repülő és a Morcos Emberrel kapcsolatosak a mai legfontosabb hírek, de persze lesz azon túl is érdekesség, hogy jön a Doktor House 4x01 (Tv2, 21:10) és a Hősök 2x11 (Tv2, 22:10). Rögtön itt van például egy induló nyolcrészes francia krimisorozat, a…..