Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lotte_w

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
lotte_w 2010.02.18 15:34:08
@jubilleum: hat ha az elozo kampanybeli riogatast vesszuk (mar elnezest, de bokros es habsburg urak nem voltak eppen "eyecandy"-k), akar meg jol is johetne egy tisztan kellemesseget neadjisten kulsagot sugarzo valami, de sztem ez inkabb az ellentete. totalbrutal. omg.
amugy a lanyokban ertekelem a finom folklor felhangot (szoke-barna-voros, egy rakas nepdalban van ez, nem is beszelve a divatbol reg kiment formaruharol, ami amolyan tradicionalis filing)
Kettős Mérce Absztinensfasizmus 2009.07.16 22:59:00
Szeptember elsejétől nem érdemes hajnalig tartó bulizást szervezni a Sirályba vagy az Instantba, a Szilvupléban se fog hajnalig salsázni a törzsközönség, és a Liszt Ferenc téren se koktéloznak majd a trendi fiatalok: a terézvárosi önkormányzat rendelete értelmében este tízkor…..
lotte_w 2009.07.17 10:28:13
@AzHofi: Kérlek, említs meg egy ilyen, lehetőleg 1millió feletti várost... én azt hiszem, hogy már sok helyen jártam a világban, nagyvárosok meg minden, de nem emlékszem ilyenre. Hanem inkább hangszigetelés.
@thinker: "hajnali 5-kor nem részeg és össze-vissza hányó fiatalokat kellen az utcán látnom. " azért valljuk be, ez nem túl jellemző utcakép a 6kerben, én inkább a tök üres utcákra meg a trollokkal teli éjjeli 6osra emlékszem... szánalmas ez az egész, tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás...
lotte_w 2009.07.17 10:38:55
@mantrashiva: Na jó, najó, igazad van, ez szar. De szerinted mit kellene tenni? Szerinted a tiltás jó megoldás? Szerintem a lehető legszarabb... polgárőrök? fogalmam sincs.
Ezerszer volt már szó a blogon arról, hogy a legtöbb, cafatokban lógó tüdőkkel riogató dohányzásellenes kampány nem éri el a célját. Ennek több oka van, amelyek közül az egyik az, hogy a fiatalokhoz nem jutnak el, pedig ez az a kor, amikor eldől, hogy valakiből hosszú időre…..
Intim higiéniáról lehet a szokásos módon beszélni, kedves tulipánokat, hajladozó fűszálakat és egy meztelen (jaj!) női combon végigsikló selyemdarabot mutatni, azaz szégyenlősen körbejárni a témát, és metaforákba csomagolni a terméket és annak előnyeit. A Lactacyd sem volt…..
lotte_w 2009.01.21 00:31:39
@hallohallo: valsz igazad van. igazából persze én nem értek hozzá, de azért általában kétségeim vannak affelől, hogy a feminista elmélet bizonyos fejleményei átmentek-e már a közgondolkodásba vagy legalább egy tudatosan kommunikáló egyén gondolkodásába (nálunk biztos nem, és homályos elképzeléseim szerint nyugaton sem tökéletes a helyzet), viszont asszem h itt ez nem is lényeges. ez a hódos reklám meggyőzött, tényleg teljesen más, és most már tényleg elég elképzelhetetlennek látszik, hogy nők csináltak volna kisfilmet a punci főszereplésével, akár olvasottak a témában, akár nem... :)
Flashmobokról készült videók már évek óta keringenek a videómegosztókon, ahol hatalmas nézőszámokat produkálnak. Nem is csoda, hiszen szinte minden állatul tud kinézni, ha nagy tömegben csinálják legyen szó párnacsatáról, nindzsatámadásról vagy éppen metrózás közbeni…..
lotte_w 2009.01.20 23:26:30
naigen, a tmob akciója tényleg eléggé fasza volt (nem tudok kifejezőbb szót sajnos), bár tényleg egy kicsit rossz íz van az ember szájában, hogy akkor mi lesz ezután a kedves, anarchista hajlamú fiatalokkal, akik ezt egyébként nonprofite űzni szokták. de hát sajnos el kell ismerni, hogy ettől még nem dől össze a világ, végülis többféle példa van arra, hogy a reklám megjelenik olyan felületeken vagy közegben is, ami addig a művészet vagy a privátszféra ("népművészet") terepe volt (pl street art, vírusvideó, stb), de én úgy vettem észre, hogy ezeket az eszközöket csak egész ritkán alkalmazzák és csak viszonylag kevés számú cég, valahogy ezek az elmúlt években megmaradtak az "extravagáns" kategóriában. vagy azért már nem annyira?
egyébként pedig szerintem hazánk lakosságának besavanyodottsága nem lehet akadály egy flashmobos kampány előtt, végülis ez egy performansz, nem az a célja, hogy feltétlenül reklámozzonon, hogy egy ilyen fura módon adjon át valami üzenetet, hanem inkább arra, hogy kizökkentsen és egy pár percre átrendezze az ember fejében a dolgokat. a megszólítottja pedig éppen ez a beszűkült átlagember. úgyhogy, mivel nincs üzenete, inkább azt gondolnám, hogy senki nem ért majd semmit és kurvaanyázás helyett csak bámulnak majd :) ahogy amúgyis szoktak, ha valami rendkívüli történik. egyébk ugyanezért is fura egy kicsit a bátor tábor akciója, ami valójában nem flashmob, hanem egy bemutatkozó felvezetője volt. szerintem inkább ez vesz le az élményből, mint az a tény, hogy ezt valami cég rendelte meg...