Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zdeno Chára

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első meccsen döntetlenje után elmaradt a várt nagy csata, a svájci bajnok kiütötte orosz ellenfelét. A ZSC Lions tegnap gólt sem kapott a Metallurg Magnyitogorszktól. Svájci győztese lett az első ízben kiírt Bajnokok Ligája-sorozatnak. A Magnyitogorszkban kiharcolt döntetlen…..
A szlovák Extraliga legjobb játékosa nem lesz ott a svájci világbajnokságon, ellenünk sem lép jégre április 24-én. Ezt Ziggy Pálffy maga mondta nekünk Skalicában. Elhatároztuk ugyanis, hogy otthonában nézzük meg, hogyan jégkorongozik 36 évesen minden idők legnagyobb…..
Zdeno Chára 2009.01.29 21:36:29
@atlbilbaoo: Hát Skalicán magyart nem hallasz,mert azok ahogy a szlovákián mondják záhorákok!De ezt ti magyarok nem tudhatjátok.Szomoru azt hallani,ha egy sikeres sportolorol van szo,akkor az biztos MAGYAR.Legyen az hoki ,foci...stb.Mikor érem meg,hogy magyarországon is lessz egy olyan világsztár sportolo,aki csak magyar.Tényleg magyar.S nem azt keresni:Té az bisztos magyar,mert.....bla,bla,bla.Talán soha nem lessz igazi magyar spotolo példaképem,mint Chára,Larionov,Mikita,Bondra,Ružička...stb.
Mol Liga-játékosokat bemutató sorozatunkban egyelőre a csatároké a főszerep. Kezdtük Jánosi Csabával, folytattuk Patrik Wallenberggel, most az UTE szlovák támadója, a kanadai táblázat éllovasa, Ladislav Sikorcin jön. Talán kevesen tudják róla: Szlovákiában juniorválogatott és…..
Épp pihenőnapunkra esett a nagy visszaszámolás kezdete, szerdán írhattuk volna meg, hogy még 100 nap van az A csoportos vébéig. A kerek számmal kapcsolatban a SITA, a szlovák hírügynökség is megjelentetett egy hírt, amiben Kangyal Balázs is megszólalt.Szerdán valamennyi mérvadó…..
A magyar válogatott hátvéd fordulók óta nem lépett jégre a szlovák extraligás Skalicában. Nem sérülés miatt hiányzott, úgyhogy nem meglepő a bejelentés: mennie kellett. Sille Tamás csapatot keres, tudta meg a jégkorongblog. "A Skalica vezetői nem indokolták döntésüket,…..
A szlovákok úgy érkeztek a 2009-es A csoportos junior-világbajnokságra, hogy keretükben egy NHL-draftra esélyes játékos sem volt. Az otthon játszó fiatalokra épülő csapat aztán nemcsak a legjobb hatba került be, hanem meglepetésre legyőzte az Egyesült Államokat, és a döntőért…..
Zdeno Chára 2009.01.12 20:38:26
@Fradi-Mate: Te meg a diliházbol tévedtél ide.Nem akarod netán a szlovák válogatottat hazahozni?Téged a diliházba kéne igazolni,nem Tomáš Tatar-t magyarországra.
Az A csoportos junior-világbajnokság negyeddöntőinek egyikén orbitális meglepetés született: az Egyesült Államok sokkal esélyesebbnek sejtett válogattotja kikapott Szlovákiától, és kiesett. A másik ágon az oroszok simán legyalulták a cseheket. Kanada–Oroszország és…..
Zdeno Chára 2009.01.03 20:35:07
@lemieux: Példa a szlovák Peter Sejna,aki most nem tudom pontosan hogy amerikai,vagy kanadai junior ligában tobb mint 100 pontot szerzett.Az NHL-ben meg nemvolt nagy szám hiába hittuk hogy nagy játékos lessz.Tehát valakibol nagy játékos lehet még 25-éves kortol is,ha dolgozik magán.A szlovák junioroknak is megmondták a mecs elott,hogy ne nézék,hogy hány amerikai van márt draftolva,mert nem érdekes.Nos és ez lett a nagy draftolt amikkal.
Két nyilvános edzés után bemutató meccset játszik a szlovák bajnokkal az NHL legtöbb jó igazolást felmutatni tudó csapata. A Tampa Bay Lightning megerősödött a nyáron, hogy meggyőződhessünk róla, mennyire, ahhoz 200 kilométert kell utazni szeptember 30-án. A Slovan Bratislava…..
Vas János bemutatkozott új klubjában. A szezonnyitó technikai bemutatóra háromezer szurkoló látogatott ki. Válogatott csatárunk alaposan kitett magáért. Kóger Dániel a Red Bull Salzburggal Csehországban szerepelt. A gävlei csapat hivatalos honlapja is beszámol az IIHF metodikája…..
Több a csapat, korlátozták az idegenlégiósok létszámát, drasztikusan emelkedett a lejátszandó mérkőzések mennyisége. Játékoshiány mutatkozhat a piacon, így sok fiatal kaphat lehetőséget a felnőttek között. De hol a határ? Szavazzanak! Arra voltunk kíváncsiak, milyen…..
A magyar válogatott veterán védője az ufai Baskir Elnök Kupán szerepel szlovák klubjával. A nyitó mérkőzésen Roman Abramovics csapatával, az Avangard Omszkkal találkoztak. Sille a világ egyik legjobb játékosával szemben védekezett.A találkozó helyi idő szerint délben, azaz…..
Bekövetkezett, amitől Szlovákia népe tartott, miután szomszédék kikaptak a finnektől, a norvégok megverték a németeket, így a 2002-es világbajnok lemaradt a középdöntőről, a bent maradásért kell csatáznia az alsó ágon. A fehéroroszok fent folytatják.Ezzel együtt egy darabig…..
Felizgattuk a szlovákokat, egyre-másra jelennek meg cikkek a magyar csodáról, ezeket olvasónk, U. N. Owen szemlézni szokta a magyar jégkorong fórumában, onnét vettünk le és szerkesztettünk egybe néhány szöveget a fordító/szemleíró hozzájárulásával.A Sme című tekintélyes…..
Jan Filcet nevezték ki a szlovák válogatott szövetségi kapitányává – legalább négy napja tartoztunk ennek a hírnek a közreadásával. Szlovákia Filc irányításával aratta története legnagyobb sikerét, 2002-ben világbajnoki címet szerzett. A mesternek nyilván az lesz a…..
Paul Gardner nem lesz a Dinamo Minszk mestere a KHL-ben, mert a vezetőségnek nem tetszett, hogy észak-amerikai stílusú csapatot akar összerakni a kanadai. Ezért egy másik tengerentúlira, Jim Hughesra bízták a fehérorosz stílusú csapat összerakását. Jaroslav Modry 13 NHL-es év…..
Jégkorong Csehszlovákok a KHL-ben 2008.08.04 11:30:00
Az új orosz bajnokságot, a KHL-t sok egyre több cseh, illetve szlovák játékos választja. Jagr csak egy van, de olyan csapat szinte nincs is, amelyben ne lenne honfitársa. Az nhl.com listája alapján 53 cseh és 18 szlovák kergeti az NHL-ben a pakkot, bár ők még magukhoz soroltak pár…..