Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsilara

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, a vadas. Kedvenc kajám, de klasszikusan elkészítve nagyon macerás meg sok edénnyel jár. Vasárnapi komplett ebédként készítem, meg nem is ragaszkodom a marhahúshoz, jó az sertéskarajból meg combból is, úgyis a mártás a lényeg. Felteszek egy nagy lábas húslevest…..
Sokszor írtuk már, hogy nincs lejjebb, de újra és újra meg kell lepődnünk, most például az Ebédmester bőrvastagságán: az ételkiszállító cégnél felvették levélírónk rendelését, vissza is igazolták, majd másnap mégsem akarták kihozni, mert Ferihegy annyira messze van,…..
A Danubius Music szerint a Jean-Michel Jarre menedzsmentje miatt tettek be széksorokat a 19000 forintos szupervip állójegyek elé. Akik emiatt nem láthatták a híres lézerorgonista körömfényét, kárpótlásul annyi jegyet kaphatnak jövőre ismeretlen előadójú koncertekre, ahányan…..
Az OTP adatbázisának hibájából a naív ügyfél egy 2 éve nem aktuális címére kapja az elkészült bankkártyát. Az viszont már a postázás hibája, hogy nem ajánlva, hanem sima levélben, így az egyszeri postás, aki nem találja egyik postaládán sem a címzett nevét, szimplán…..
kicsilara 2008.11.11 12:42:36
A ZÓTÉPÉ egy nagy kalap sz@r! sikertelenségemnek hála egy jó ideig még hozzéjuk vagyok láncolva.
Telefonszám változásomat nem sikerült átírniuk, holott akárhányszor bemegyek hozzájuk megkérem őket rá.akkor átírják amugy meg ha sünt sz@rnék se kapnék smst a tranzakciókról.

Ecccer meg elfelejtettem az AMEX pin kodomat, és sos kellett pénz. gondoltam személyi, 20perc sorbanállás, és menni fog. NEM. mert ahhoz a technikai számlához nem férnek hozzá csak pin koddal. új kártya 2 hét, pénz az ablakban.
A Homár Brüsszelben tölt pár napot, és talán sikerül találkoznia Meglena Kunevával. Ha összejön a randi,  a saátjaim mellett szívesen felteszem neki a Homár-olvasók legjobb kérdéseit. Rajta, tessék bátran kérdezni lent a kommentek között!  ..
A címben szereplő mondat az eladó szájából hangzott el, miután kiscsillag egy varráshiba miatt panaszt tett. Háromnegyegy órás huzavona után ugyan visszakapta a pénzét, de valószínű, hogy ezt a jótanácsot örökre megjegyezte. Pénteken vettem két felsőt a gas-ban. Az…..
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Behazudott egy nemlétező telefonszámot, kötbért vetett ki a megvezetett ügyfélre és szinte minden elképzelhető Homár-kompatibilis szemétséget elkövetett a T-Com szegény Kvassyval. Nem reprezentatív és erősen szubjektív megállapítás, de az utóbbi hónapokban mintha jócskán…..
Bevallom őszintén, hogy az alábbi sztoriban az hökkentett meg legjobban, hogy olvasónk, mtoma és csaja az egy éves járási évfordulójukon minden megvásárolt jegyet eltettek emlékbe. A laza tízlábúakra nem jellemző a dátumfetisizmus, azt viszont jól tudja a fajtánk, hogy aki…..
kicsilara 2008.10.22 10:06:14
kicsilara 2008.10.22 11:58:50
Benjámin küldte nekünk az alanti szemétséget, figyelemre méltó benne a profi reklámcégek álspontán nyelvhasználatához képest itt egészen másfajta álnyelvet használnak, nagyfejűvel, butaarcúval és kis hülyével. No meg az időzítés is kiváló, mi másba kezdene manapság egy…..
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Bruhaha, a kisstílűség Dunakanyarbéli rekordját állította fel a váci önkormányzat, amikor úgy döntött, hogy a házasodó párok nem hajthatnak be a Főtéren lévő házasságkötő terem elé, csak ha papírjaik fénymásolatát csatolva 3 ezer forintért behajtási engedélyért…..
A gazdasági világválság még megállítható, ha értelmetlen fogyasztásba kezd mindenki háromra, és kivételesen ezúttal zsebből fizeti. Ehhez kínál optimistábbnál optimistább ajándékötleteket a Homár a következő hetekben. A csupán 20 dollárt kóstáló My Zombie Pin-up…..
Alex szemtanúja volt, ahogy két földre hullott kiflit a vásárlók szeme láttára pakolt vissza a kiflipakoló kislány a Spar-ban. Azon senki sem csodálkozik, hogy ilyen megtörténhet, de a hogy már a látszatra sem adnak, azon igen. A sztorihoz kiegészítésnek posztoltuk Éva levelét…..
Vannak olyan közhelyes alapigazságok, amiket szitkozódásszinten mindenki elfogad, de talán pont emiatt nagyon ritka az igazi ellenpróbájuk. Ilyen például a címbe foglalt állítás. Köszöntsük együtt Gábort, a vakmerő, sőt szinte eszeveszett Homár-olvasót, aki nem maradt meg az…..
kicsilara 2008.10.02 15:06:56
én ma jártam végig a közműveket, mert másik albérletbe költöztem ( tudom nem vagyok sikeres,viszont fiatal és sikerre éhes vidéki lány) meghatalmazásunk volt, de nem fogadták el, mert nem a Bérbeadó nevére szólt a számla hanem a férje nevére. ujabb meghatalmazás faxon várjuk megjön az sem jó nekik. Na erre felhivtuk a Bérbeadót ( ki lehet találni a feleséget) az ügyintéző hölgynek odaadtuk a telefont hogy mondja el neki milyen meghatalmazás kell, ahhoz hogy az ügyünkben eljáron, majd a beszélgetés közben tájékoztatta a hölgyet hogy amugy nincs hátralék rendben a számla....Na csókolom mi is ezt akartuk de nekünk akkor miért nem mondta el azzal a meghatalmazással ami a hölgy nevére szól?ez csak nekem ironikus?

UPC: csajok költöztünk össze. mindenhez értünk csak ezekhez a h˝e kábelekhez nem. meg is irtuk nekik onlájn cseten hogy a szolgáltatást A-ból B-be kérnék, és fel is emeltetnék. Na mondanom sem kell a szolgáltatást felemelték jött a számla egész hónapra a költöztetés 4alkalmoból félszer sikerült. direkt rákérdeztünk irják le mondják el nekünk mihez mi kell megvesszük csak csinálják meg. elég egy router a többit intézzük. elsőre kijöttek délelőtt az adatlapon rögzitett délután helyett. uj időpont. megjön kábeltv kész, ő netet nem intéz.uj időpont.kijön de hol a modem.hihi azt mi felejtettük el elhozni A-ból bár nem szóltak! :) uj időpont. megjön szerel, de csak az 1ik szobába mert nincs kábelünk meg különben is azt nem ő intézi.szóval okt. 3án ott tartunk van net 1 szobában és fizetjük a 3gépre való netet.

Sz@r ez úgy ahogy van mindenhogyan.
kicsilara 2008.10.02 15:32:15
A számlatartozás 48-szorosát számította föl adminisztrációs költségnek a szemétszállító cég, ezzel felállítva a pofátlansági rekordot. De ha valaki mégis nagyobb szorzóról tud, írja meg nekünk nyomban. Mellékelem nektek azt a számlát, amit a szemétszállítással…..
Az adóhivatal érdekes módon egyirányúsította ügyfélszolgálati kommunikációját. Ha nekik van bármi problémájuk akkor vigyázzba kell állni, ha a t. adófizető szeretné vissza a pénzét, iwiwen is előbb lesz meg az illetékes, mint az irodában: Ma már ezt az emailt irtam…..
Először is, ha van ember, aki úgy reagált az Auchan beetetésére, hogy ja hát ha nincs a kiírt 40 ezerért Wii, de pont van itt egy 75-ért, akkor kérem azt, az írjon nekünk most azonnal, mert nyert valamit. De az legalább látszik, hogy érdemes reklamálni: Gergő szóvátette a hiábt,…..
Marciék biciklivel túráztak volna Passautól Bécsig, de Bécsben sem német, sem osztrák IC-re nem engedték fel őket, pedig online még helyjegyet is vettek rá: Az egész úgy kezdődött, hogy gondoltuk, elmegyünk biciklitúrára, Passautól akartunk Bécsig a kék Duna partján tekerni,…..