Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asa77sol

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az izraeli Maszada erőd helyszínénél nehezebb lenyűgözőbbet találni: a Júdeai-sivatagban fekszik, közel a Holt-tengerhez, egy fennsík tetején, több száz méter magasan, mégis (részben) a tengerszint alatt. Itt vívtak szó szerint utolsó vérig menő csatát a rómaiak és a…..
GaBko Chili S2 29. nap 2013.02.02 19:41:55
A növények nagyon szépen fejlődnek, ezért a korai ültetés miatt valószínűleg gondot fog okozni, hogy március-áprilisban hová tegyem a növényeket, míg kikerülhetnek a szabadba.  Szerencsére van néhány ötletem erre a problémára is. A hétvégén már a tápozást is el lehet…..
GaBko Chili S2 16. nap Kikelet 2013.01.20 09:45:45
Kint hó borít mindet, azonban hozzám már elért a mesterséges tavasz. Az elültetett magjaim 2 kivétellel már napokkal ezelőtt kikeltek. Egy Bhut naga és egy Red savina lustálkodik, vagy nem volt képes a csírázásra. Egy-két napot kapnak még, de nem hiszem, hogy előbújnak. Egy…..
asa77sol 2013.01.27 12:44:41
Szerintem a ledekkel kapcsolatos véleményed nem feltétlenül igaz. Lehet kapni 1$/db áron 60lm/W ledeket, ezeket 700mA árammal tudod hajtani. dx.com/p/3w-3050-3250k-180-200lm-led-warm-white-light-bulbs-50-piece-pack-141988
Az energiatakarékos izzó sem csinál több fényt és az ára sem hiszem, hogy sokkal olcsóbb. Jó, kell hozzá még meghajtás, valami hűtőfelület meg némi rezsianyag de ha szeretsz barkácsolni akkor egy délután alatt ki lehet faragni egy fainat. Amúgy a lényeg nem is ebben a fehér színű ledben van hanem abban, hogy pirossal, kékkel és fehérrel kb 1/2-1/4 fogyasztás mellett is hasonló eredményt lehet elérni mint fénycsövekkel vagy energiatakarékos izzóval. Most amiről beszélek az a növények pótvilágítása, akváriumba valóban jobb és olcsóbb a fénycső.
A palántáim 1-1,5 hete bújtak ki és nagyom szépen fejlődnek. Végül maradt a felállás, összesen 22db új növényem lesz. 5db bhut naga jolokia, 8db dorset naga jolokia, 2db trinidad scorpion morouga red, 1db trinidad scorpion morouga yellow, 2db trinidad scorpion butch T., 3db red…..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
asa77sol 2011.12.25 21:16:32
@vagyokkk: A hozzászólásaid alapján neked igazi kín lehet leélni egy életet.
red savina paprika augusztus 30 2011.08.30 20:56:00
sajnos a szárítási kísérleteim nem igazán jártak sikerrel.először próbáltam a klasszikus felfűzést. nagyon távol fűztem föl a paprikákat és egy tető alatt akasztottam föl. eltelt majd egy hónap. a rosszabbak belülről megpenészedtek, a jobbak majd ugyanúgy néztek ki…..
A Toyota létrehozta a tutit. Ráadásul nem most, hanem évtizedekkel ezelőtt. A japánok ugyanis rájöttek, hogy a világ nagyobbik felén nincsenek túl jó utak, miközben az ott élők sokkal nagyobb dolgokat szeretnek szállítani, mint európai kollégáik. Az itthoni polgári tescos…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
IDDQD Szerdai retro: Commando 2010.03.31 14:30:00
Eheti retrojátékunk a Commando, amit azért választottam ki, mert szeretnék eloszlatni egy félreértést, ami nemrég egy kommentben érkezett. Eszerint Rob Hubbard, a C64-zenék egyik királya (a másik Jeroen Tel) remek zenét írt a játékhoz. Na, ez nem igaz. A mondat helyesen: Hubbard…..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
asa77sol 2010.01.27 18:21:06
Forradalom! :D Az egyik legpontosabb közvéleménykutató, a Zogby mérése szerint az amerikaiak 52%-a, azaz mondhatjuk, hogy többsége (Obama pl. 54%-kal elnök), legalizálná, adóztatná és államilag szabályozná a marihuána termesztését és terjesztését. Ez gyors volt, gecó!…..
Nem kellett sokáig várni Obama következő lépésére, miután kiröhögte a kenderadót. Mexikóba látogatva elismerte, hogy az amerikai piac nélkül nem lennének az országban drogkartellek, ezért 59 millió dollárral támogatják a határmenti drogháborút, külön Mexikó-drogfelelőst…..
asa77sol 2009.04.18 20:18:35
Lassan valakinek sikerül felszámolnia a feketepiacon állítólag pofátlanul alacsony áraival operáló vietnami kendertermesztő kolóniát, vagy legalábbis jelzésértékűnél komolyabb károkat okoz nekik. Március elején 6 házukat kapcsoltak le a rendőrök, azóta összesen még 14-et:…..
A mosómedve-idegennek tűnő helyszín ellenére remekül érzik magukat: teljes testtel bujkálnak egymáshoz...
Tardai történetek Tizenöt 2009.02.16 17:00:00
Vladimir a Tarda Drastici vezérszurkolója, nyolcan vagy tizenketten vannak, attól függ, hogy a Tarda vasárnap játszik-e, mert akkor a sörözős Peti is tud jönni a két szakács gyerekkel, meg az öccsével. Nem egy nagy truváj Tarda-meccsre járni, idegenben alig van meg a csapat, eddig…..
Na, azért csak alakul a fűválság is - a feketepiacon legalábbis. Most nem jó vietnami termesztőnek lenni Budapesten:A BRFK közlése szerint az újabb ültetvényekre úgy találtak rá, hogy a hat ültetvény leleplezéséről szóló, nagy érdeklődést kiváltó hétfői hírre több…..
asa77sol 2009.03.04 15:32:16
@Natural:

egy karácsonykor azt mondta gyere adok egy kis szuvenyírt, és lesétáltunk a hóban a kertbe. 2 méteres növény tiszta hó és jég volt. letört egy 70 cm-es oldalágat és azt mondta boldog karácsonyt

Ja. Gerilláztál. Ja...
asa77sol 2009.03.04 15:54:38
@OmegA404:
"Még bakteriális és virusos fertőzés lehet"

Azt varázsgomba órán tanultuk...
A szó amit keresel a penész.
asa77sol 2009.03.04 16:24:48
@gulden:

A karácsonyi sztorival mindent elmondott amit a gerilláról tudni kell, vagy tudni érdemes.
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
Ma este 22:40-kor vág bele a Duna tévé minden idők legjobb bűnügyi drámasorozatának, a Drótnak a 3. évadába. A sorozatot már többször istenítettük, nem véletlenül. Intelligens, kíváló forgatókönyvvel és karakterszínészekkel készült hiperrealista rendőrös széria, mely…..
A UPC Szőke kapitány műanyag parókájába kapaszkodva emelkedett ki először a szürke reklámmasszából. A kapitány és az őrült tudós csetléseit szívesen nézték az emberek, még ha sokszor nem is értették, pontosan mit is reklámoz nekik a kábelszolgáltató. A Kárpát-medence…..
Nem csak férfiként vannak problémás esetek a netes társkeresőkkel. Ahogy az alábbi olvasói levél is tanúsítja nem biztos, hogy jó sikeres nőnek lenni a társkereső oldalakon: Szerintem használhatatlan bármely netes társkereső. Mint majdnem 30-as lány mondom ezt. Nem vagyok egy…..
A világ legnagyobb szabású drogos összejövetele vasárnap véget ért. Három héten keresztül milliárdok figyelték, ahogyan különféle illegális szerekkel feltúrbózott sportolók teljesítenek az emberi tűrőképesség határán, sőt azon is túl. Persze, tudjuk, az olimpián…..
asa77sol 2008.08.25 18:26:21