Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alessandro Dybalinyo

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Alessandro Dybalinyo 2024.03.03 20:28:10
Alessandro Dybalinyo 2024.03.03 20:36:28
@FeriGjuve: Most már nekem is, köszi.
Alessandro Dybalinyo 2024.03.03 21:35:43
@sleepy8: Miszter 80 milla nélkül hallegri már kukutyinba zabot hegyezne..........
A forduló rangadóján a Juventus Nápolyba látogat vasárnap este, s az elmúlt napokban a mérkőzésen kívül a sajtó a Napoli jogi kísérleteiről is cikkez, miszerint Aurelio De Laurentiis szeretné a Juventust kizáratni a 2025-ös klub világkupából, és a pletykák szerint az elnök már utasította is a klub…..
Alessandro Dybalinyo 2024.03.02 20:23:04
@Victory7: Ugye ez valami rossz vicc? Ki a pöcsöm néz dárcot, de komolyan? Remélem ebben még lesz változás. Nekem mindegy, hogy a kosárbogyót vagy a szarosdárcot törlik, de egy ilyen rangadót nem adni az megbocsáthatatlan.
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
Alessandro Dybalinyo 2024.02.19 20:35:37
@rabsic02: Aki figyeli azt hogyan kommunikál Alex az tudja, hogy ez egy komoly kritika, ami engem nagyon meg is lepett. Főleg annak tekintetében, hogy amíg Elkan nem emeli fel a mester ellen a hangját (Allegri az ő embere), addig itt a klubhoz közeli embereknek tanácsos befogni a száját.......
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus kész gesztusértékű szerződéshosszabbítással magához láncolni Kenan Yıldızt, és a vezetőség a jövő kulcsfigurájának tekinti a török játékost, aki jelenleg 2027-ig érvényes szerződéssel rendelkezik. Az új kontraktus révén a játékos megkapná a…..
Alessandro Dybalinyo 2024.02.09 20:11:15
@Gaben Smith: Sajnos a riadt gólyától sosem fogunk megszabadulni, mert senki nem adna neki annyit amennyit anyucival szeretnének. Az ilyen karakterekre csak hallegri rejszol és ad rá csk. szalagot...........
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Alessandro Dybalinyo 2024.02.04 23:07:54
@babo0410: Én is így látom, itt nem a keretek közötti különbségben kell keresni az okokat, hanem trotyika felfogásában.
Mondom 8 éve összecsinálta magát és úgymaradt......
Alessandro Dybalinyo 2024.02.04 23:10:12
@Rikoo: Megnézném a sinteres kémiát két év hallegri féle lassítsuk a játékot taktika után :D Röhej az egész, trotyit el kell takarítani belülről rothasztja a klubbot, a lúzer felfogásával és a kishitűségével.
Alessandro Dybalinyo 2024.02.04 23:11:12
@Rikoo: "De nem baj, menni kell tovább és építeni a jövőt. Mindenki tudta a Covid és a pontlevonásos, kizárásos botrány után, hogy nehéz idők jönnek."
Na meg hallegri érkezésével!!!!!!!!!!
A Juventust már többször hírbe hozták az Atalanta 25 éves holland középpályásával, Teun Koopmeinersszel, és a Calciomercato szerint az Öreg Hölgy beszámíttathatja Matias Soulé játékjogát az ügyletbe. A középpályás iránt nem csupán a Juventus érdeklődik, a pletykák szerint az Atalanta tavaly nyáron…..
Massimiliano Allegri az Empoli elleni döntetlen után a DAZN stábjának értékelt, s természetesen a legfőbb kérdés az volt, miért Arkadiusz Milik kezdett az elmúlt időben jó formát mutató Kenan Yıldız helyett. „Arkadiusz Milik kiválóan érezte magát, míg Kenan Yıldız nem játszott jól Leccében, és…..
Alessandro Dybalinyo 2024.01.28 12:01:58
@alexGicamo: Szégyenletesnek tatom én is, hogy egy Juventus edző ilyen bér mellett ennyire kishitű legyen.....Már régen el kellett volna takarítani.
A Juventusnak a csúcson van a helye PONT. Ez a senkiházi meg mindenkibe azt sulykolja, hogy nem mi vagyunk a legjobbak és ez nem is lehet elvárás...... Na befejezem, mert nagyon csúnya dolgokat írnék.
A Juventus továbbra is tartja nagyszerű 2024-es formáját, s vasárnap este a Lecce otthonában aratott 3:0-ás győzelmet. Az újabb három pont begyűjtésében ezúttal is főszerepet vállalt Dušan Vlahović, aki két góllal járult hozzá a Juventus győzelméhez. "Boldog vagyok, hogy segíthettem a csapatot,…..
Alessandro Dybalinyo 2024.01.22 19:00:03
@Leram7: Lautaro szerintem nem nagy durranás Vlaho sokkal jobb képességű játékos, sokkal nagyobb potenciállal. A helyzet az, hogy az edzőnk mellett elszaladt az idő és a modern labdarúgás. Elég lenne egy Conte erre a padra és kétszer ennyit érne ez a keret. 30%-os labdabirtoklással ne csodálkozzunk, hogy mindenki mélyen a képességei alatt teljesít, ha Allegri lenne az Inter edzője Lautaro 30 millás csatár lenne...........
Az új esztendő legelső mérkőzésén a Juventus bekapcsolódik az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a kupasorozat nyolcaddöntőjében a Salernitana együttesével mérkőzhet meg hazai pályán, a torinói Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Napoli együttesét 4:0-ra megsemmisítő…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
Alessandro Dybalinyo 2023.12.24 16:03:39
Az Atalanta otthonában elért vérszegény döntetlent követően a Juventus számára a három bajnoki pont begyűjtése kell a cél legyen a torinói városi rangadón. A jelenlegi szezon során mindeddig nem túl acélos teljesítményt nyújtó Torino FC szombat kora este vendégszerepel az Allianz Stadiumban. A…..
Alessandro Dybalinyo 2023.10.07 17:42:20
@venember83: Azon gondolkodtam, hogy lehet kihagyni ennyi hiányzónál is Yildiz, Iling-Junior, Fagioli triót. Nekem is ez jutott eszembe esetleg Gatti helyet lehetett volna Rugani és Kean helyett Milik úgy idősebb is lenne a keret..... na nem baj, így meg is van a két fix cseréje kakiskukiúrnak :(
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
Alessandro Dybalinyo 2023.04.23 23:16:05
@Andras74: Így lehetett volna megnyerni? Te normális vagy? Minden mutatóban agyonvertek minket az xg több mint háromszorosa volt a miénknek. Ez nem az EMPOLI ember. Nem másodvonalbeli játékosok játszanak itt apróért..... A legnagyobb probléma az edző személy és a gyávasága. Ezzel a felfogással csak két osztállyal gyengébb csapatnak illik kifutni a pályára.
Értem én, hogy letetted a voksod hallegri mellett és nincs az az Isten amiért elismernéd (legalább magadnak), hogy tévedtél, de a LÓFASZNAK IS VAN VÉGE!
Alessandro Dybalinyo 2023.04.23 23:49:50
@Lord Viktor: A szembeszéllel már megbarátkoztam, amikor én elkezdtem a Juventusnak szurkolni még Peruzzi állt a kapuban. Amikor megállok a zebránál átengedni valakit és hátúról nem jönnek belém elégedetten csettintek, ha az orvosnál lehúzom a gatyámat és csak az ujjait teszi belém megtisztelve érzem magam....

Nem fogok a bíráskodással foglalkozni és szerintem Milik csak azért érte el a labdát, mert a falt miatt lendült a lába, de valójában ez már lényegtelen.
Ezt amit hallegri produkál viszont nem hajlandó a gyomrom bevenni! Elnézést ha indulatos voltam, de ez számomra egy nagyon fontos dolog és a gyerekeim is nagy juventinók.... na mindegy nem ragozom (iszonyatosan el vagyunk keseredve)
Szerintem sokan ugyanazt érzik mint én és így nehéz elaludni.
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
A Nantes ellen lejátszott, és Ángel Di María első, Bianconeri-mezben szerzett mesterhármasával megnyert, múlt csütörtöki EL-győzelmet követően máris itt a következő megmérettetés az Öreg Hölgy számára. A rivális ezúttal nem más, mint a városi rivális Torino csapata lesz, ahol is a Derby della…..
A Juventus pénteki igazgatótanácsi ülésén jóváhagyta a klub pénzügyi eredményeit, és az igazgatók kénytelenek voltak egy rekordösszegű veszteséget elfogadni, a pénzügyi adatok szerint a 2022. június 30-án véget érő évben a klub 254,3 millió eurós veszteséget regisztrált, nagyjából megfelelően az…..
Alessandro Dybalinyo 2022.09.24 17:56:09
@Shaky79: + Minden szavaddal egyetértek!
A Monza és a Juventus ma délutáni összecsapását megelőzően a Zebrák vezérigazgatója, Maurizio Arrivabene is az olasz sportmédia rendelkezésére állt egy rövidebb interjú erejéig, melyben főként Max Allegri menesztésének lehetőségéről elmélkedett, kijelentve, hogy a kudarcos eredményekért leginkább a…..
Alessandro Dybalinyo 2022.09.18 21:01:13
@Kmarcika: Én nem estem át sehova! Szerintem azok voltak vakon akik itt örömködtek az új igazolásokat látva és 10/9-es mercatoról beszéltek.....
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
Alessandro Dybalinyo 2022.09.18 20:16:15
@Mtg007: Dybalát a nagy sz@rt...... ide roncibaba kellene, ő az a hab ami erre a "tortára" hiányzik. Nekünk ilyen játékosok kellenek, akik félre tudják tenni az egójukat és beállnak a sorba a klubbért a szurkolókért és a hagyományokért küzdeni.
Rabiot, María, roncibaba ilyen "embereket" akarok látni ÁÁÁÁÁÁ HAGYJUK!
A Juventus szégyenteljes produkcióval zárta az őszi szezon első felvonását, a Monza elleni meccsen véget ért a bajnokságbeli veretlenségi sorozat is. A mérkőzés meghatározó pillanata volt Ángel Di María kiállítása, s ezt követően a Juventus már nem tudott igazán felülkerekedni ellenfelén, s a…..
Alessandro Dybalinyo 2022.09.18 19:36:04
@The king of alibis: +1
Remélem Arrivabene is eltakarodik allegrivel együtt, közös a felelősség LEGYEN GERINCETEK!!!
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
Alessandro Dybalinyo 2022.08.23 08:29:42
@juve33: Kedves Mester!

Örülök, hogy regisztrált hozzánk! Nagyon tetszett amit a pályán láttam, türelmes játék, nem túl szórakoztató meccs. Rabiotot szeretném többet látni a pályán hiszen jövőre ingyen távozik és nem élvezhetem tovább a türelmes játékát. :(
Ami csalódás keltő volt az Rovella türelmetlen játéka, indulatos csapkodása amikor eltürelmetlenkedve a támadást kapura lőtt...... Remélem elküldjük kölcsönbe!

Üdvözlettel: Boborján
Tiszapicsaházáról