Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xuja

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        Rengeteg hazai mikrofőzde van és az évek során szép paletta alakult ki náluk. Sajnos a legtöbbet nem ismerjük, igaz a felkutatásuk és beszerzésük az átlagos fogyasztóénál jóval nagyobb elhivatottságot igényelne. Ezen listába azokat vettük be, amik a nagyobb…..
xuja 2021.08.25 09:10:58
@bottleopener: Vannak túlárazott sörök (egyébként nem csak a "csúcspremium" kategóriában, hanem pl egy Guiness meg Kilkenny sem éri meg a 800ft-ot), de ezeket sem sznobságból veszik, csak szimplán a főzde neve adja el őket (khm Mad) vagy pedig a fogyasztó nem tudja, hogy ennyiért jobbat kéne kapnia. De elég egyszerű általánosítás, hogy 1500-ért nem lehetne olyat kapni, ami tényleg hozza a szintet (btw ebben az árkategben már azért 0.44-es dobozt kapsz ink hazai berkekben).
Illat: korrekten komlós Hab: rugalmas Szín: arany  A test elbújik a komlózás mögé, ami nem véletlen, mert ez a leggyengébb Konrad. Kicsit tapad a nyelvre, enyhén meg gyógyszeres az íze, de ettől még nem lesz rossz sör. Pont annyit ad, amennyit egy olcsó, belépő szintű cseh sörtől elvárhatunk. A…..
Beerálat Soproni Hoplager 2021.02.25 20:31:36
A Soproni sörgyárat (pontosabban Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.) nem kell bemutatnom senkinek sem, hiszen a hazai sörpiac egyik legmeghatározóbb alakjáról van szó. Még aki nem is szereti a sört, az is hallott már róluk. 2017-ben a kisüzemi sörforradalom hullámát meglovagolva, vagy inkább csak…..
Véget a 2020-as esztendő. Ahogy tavaly, úgy idén is jegyeztem a látott filmjeimet. A listám szerencsére sokszínű és termékeny (bár ez lehet viszonyítás kérdése is). Vannak közötte magyar, skandináv, spanyol, japán, francia, olasz és természetesen amerikai filmek az 1918-as Aranyembertől egyenesen az…..
USA (MGM), 62 perc, ff, angol Rendező: Tod Browning Producer: Tod Browning, Irving Thalberg Tod Browning rendezőnek valami csillapíthatatlan vonzódása lehetett a torz, fogyatékos testekhez, hiszen ez már a harmadik (és utolsó) filmje az 1001-es listán, melynek ilyen téma áll a középpontjában. Az…..
Hogy összességében milyen volt az év, arról lehet nem sok mindenkinek lenne jó véleménye, de hogy milyen volt a filmes évünk? Igaz, a mozik bezártak, és az is igaz, hogy sok alkotás még a 2019-es évből (mivel hazájukban ekkor debütáltak)  csúszott be a 2020-as magyar kalendáriumba, de azt hozzá kell…..
Május 19-án jelenik meg az új Linkin Park-lemez One More Light címmel, amiről a Volt fesztivál nulladik napján is fellépő zenekar most mutatta be a Heavy című számot. A dal a címmel ellentétben egyáltalán nem heavy, sőt, egy pillanatig nem csodálkoznánk, ha mondjuk Justin Bieber énekelné. Női ének…..
Kedves látogató! Ha szeretnél tagja lenni az oldalnak, először olvasgass itt a blogon. Majd nézz szét a következő oldalon, ahol olyan rendezők, színészek neveivel, fesztiválokkal találkozhatsz többek között, melyekkel oldalunk foglalkozik:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
xuja 2014.07.29 16:23:39
@2168csak a kézilabda döntetlenek! HIVATALOS: Szerintem simán lőhet 3-mat a Sparta. De abban igazad van, hogy tényleg kicsit magas az odds a Malmö gólra.
xuja 2014.07.29 16:29:12
@2168csak a kézilabda döntetlenek! HIVATALOS: Nem olyan acélos az a svéd bajnokság, a Malmö meg eléggé gyengén szerepelt az előző körben. 2-3 góllal jobbak lesznek a csehek, de ha csak 1-el nyernek, azt se bánom:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is, hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
xuja 2014.07.28 17:23:19
xuja 2014.07.28 20:20:53
@2168csak a kézilabda döntetlenek! HIVATALOS: Azért az eddigi teljesítmények alapján nem volt olyan lehetetlen tipp az osztrák gól. Ez van:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
xuja 2014.07.22 01:31:21
@2168csak a kézilabda döntetlenek! HIVATALOS: Neked csak tuti szelvényeid vannak minden nap legalább kettő. Akkor hogyhogy nem vagy milliomos? Ja mert egy kamugép vagy...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
xuja 2014.07.18 22:12:00
@Morli Holect: Pedig a görögök az esélyesek papíron. Az más kérdés, hogy 2 forduló után a mutatott játék alapján a hollandok eddig jobban szerepelnek.
xuja 2014.07.18 22:35:51
@Morli Holect: Na erre nem is gondoltam. Igazából 6-al kéne verniük a hollandokat, hogy megelőzzék őket, amire azért nem látok sok esélyt. De jó lenne ha nyernének, mert behúznánk a csoportot.
xuja 2014.07.18 23:31:46
@bzmatek: Hát a szerbek nyernek, az nem is kérdés, de a spanyoloknak is űzniük-hajtaniuk kell, mert gólkülönbséggel dől el a 3. hely köztük és a horvátok között valszeg. Mondjuk ha abból indulok ki, hogy a horvátok csak 3-al nyertek, akkor nem lesz 6 közte.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
xuja 2014.07.16 18:50:32
@rage85: Jah, legalább ki erre rakott az vmennyire mégis örülhet...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Aki nem rak minimális téttel meglepi szelót minden nap bár egyet, akár kombinálva is, az nem tanult a saját hibájábol. " (Derbi)..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
xuja 2008.12.24 11:58:56
xuja 2008.12.24 15:25:52
xuja 2008.12.24 15:30:28
Emlékeztek a szilveszteri különkiadásomra? Akkor bemutattam gyermekkorom legfrusztrálóbb játékát, amely mai szemmel korántsem rossz (zenéje kifejezetten zseniális), de piszok nehéz. A játékot letölteni macerás, meg az emulátorokat kezelni sem mindig egyszerű, szóval itt egy…..
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Slowmo2 küldte ezt az oktopusz lényt a kedvencünkből. Az önelégült vigyora imádnivaló. Talán a Pókember 2-ben is szerepelhetett..
Napi betevő: Remélem, leszünk olyan öregek, mint amilyennek látszunk. (ismeretlen) ..