Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wellman_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta csak az eszemet tudom, egzotikus helyszínekről, vérpezsdítő kihívásokról, üdítő kalandokról álmodozom, a fél gyerekkoromat a diófa tetején, vagy a panellakás kisszobájában kuporogva kalandregény olvasással töltöttem. Elveszett törzsek, hajótörés, sztyeppén vágtázás... ilyesmiről álmodoztam az…..
Túl az ezredik kilométeren, hektoliternyi zöld teán, tajin és kuszkusz hegyeken, egy drámai elváláson és rengeteg mókás helyzeten, a duóra redukálódott trió két rettenthetetlen tagja, a belga Sam és én bekeményítettünk. Hogy a hardcore-t melyikünk bírja jobban, az ebből a részből nem tudom…..
wellman_ 2020.02.26 09:07:28
Körbepedálozni a világot! Nagyszabású, hangzatos terv, de nem megy az ám csak úgy egyből, mint a karikacsapás. Körbepedálozni a Balatont. Vagy a kerületet. Vagy legalább a háztömböt. Minden kezdet nehéz, velem sem volt ez másként, sőt. Amíg én épp Andalúziában egy kecskefarmon ápolgatom a…..
A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint a kereskedelmi rádiók közt a hazai teljes népesség körében átlagban a leghosszabb ideig és a legtöbben a NeoFm-et hallgatja a közönség. Ezzel a szeptemberben mért mutatók megerősítik az egy hónappal korábbi tendenciát. A Class Fm több…..
A Viasat3 az a csatorna, ahol a vezetőség nem esik pánikba, ha egy saját gyártású reality teszem azt, nem működik, vagy olyat bukik, mint egy közepes képességű BKV-vezér, ők próbálkoznak a műfajjal rendületlenül. Jól teszik, mert egy Bár 2.0-ra jut egy Lúzer FC, egy…..
A tévéiparban, a filmvilághoz hasonlóan akadnak olyan kivételes tehetségek, akiknek jobb, ha hagyják, hogy a saját útjukat járják, még akkor is, ha messziről látszik, hogy amibe belefognak, az kivitelezhetetlen, vagy akár szar is, esetleg nem nekik való, mert hiába mondjuk nekik,…..
Jó, akkor legyen nabazdmeg, esetleg aztakurva, de semmiképpen sem, oké, elment egynek. Kilenc hónapot várni gyerekre érdemes, legalábbis eddig úgy gondoltam, de a Lost évadnyitója felzárkózott a második helyre. A kép után spoileresek leszünk. A Lost íróiról mindig is tudtam,…..
Kezdjük már kibaszottul unni, hogy a legsznobabb reality, a Project Runway jogain úgy vitatkozik a Lifetime meg a Bravo, mint két fürdőskurva a bordély egyetlen fizetőképes kuncsaftján. Most a Lifetime perelte vissza a Bravo-t, mert csak, elég volt ebből. Soha többé nem írunk erről a…..
comment:com Az év bulvársztorija 2008.11.19 13:03:00
Áldozatos, rendíthetetlen tényfeltáró munkájáért, az igazságot megvilágító, mélyenszántó publicisztikai tevékenységéért és az előítéletek elleni fáradhatatlan munkájáért, ezennel felterjesztenénk Táncsics-díjra a Szabolcs Online munkatársát. Reméljük, megkapja. Meg…..
wellman_ 2008.11.19 14:57:12