Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marples (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínőleg soha nem fogjuk megtudni, hogy mit kerestek Bolíviában a lelőtt és letartóztatott magyarok - írta Bede Márton az Indexen, de ez nem biztos, hogy így van, sőt, ma este jó eséllyel a legilletékesebbtől tudunk meg háttérinfókat a Bolíviában történtektől: Eduardo…..
A hétfő este egyetlen pozitív híre, hogy magához tért egy kicsit a Castle, ami egyébként nem egy formabontóan új koncepcióra épülő zsarus sorozat (lásd még: kutya-macska barátság), de van benne Nathan Fillion, így a 2.2-es 18-49-nek (múlt héten 2.0 volt, azt megelőzően 1.9)…..
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
A hétfő este legnagyobb meglepetését mindenképpen a Bachelor (az eredeti Nagy Ő) okozta azzal, hogy eddigi kiváló teljesítményére rátett még egy lapáttal, és majdnem elkapta az este legnézettebb műsora címet elhódító House-t is: 14m, 5.1/13 vs. 12.5m, 4.4/10. Mindehez persze az…..
Az idei, rekordnézettséget hozó Super Bowl sem segíthetett az NBC-n, hiszen a hétfői nézettségi adatok semmi változást nem mutatnak, a pávás csatorna nem tudott élni a közel 100 milliós extra nézettséggel, hiába promótálta agyon a hétfői lineup-ot, a visszatérő Chuck-Hősök…..
Nem sok babér terem ma a könnyedebb műfajokra hangolódottaknak, mert kőkemény drámák sorakoznak a műsorban - legalább is kora este. Jön a világ legszebb reménytelen filmjeit készítő Tarr Béla és A londoni férfi (Duna, 20:40), ami talán kevésbé katartikus, mint a rendező…..
Megtört a jég: már nem is emlékszünk arra, hogy mikor tudta valaki megverni a CBS hétfői sitcomjait és a lezárásukként sugárzott CSI:Miami-t. A Fox öszerakta a House-t a 24-el, és menten sikerült nekik az, ami a Terminator-Szökés duóval elképzelhetetlen volt. A csatorna az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.19 10:00:00
Hónapokig tartó alkudozás után csak sikerült Matt Weinernek megállapodni a Lionsgate stúdióval, így továbbra is ő vezényli az AMC Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatát, a Reklámőrülteket.Bulvárkodjunk: Rachel Griffiths (Testvérek) ismét terhes, immáron harmadjára, gratula…..
Péntek = Tűzvonalban. Legszívesebben ennyivel le is tudnám az ajánlót, pénteken úgyis mindenki kocsmázik, aki meg nem, az Tűzvonalbant néz. De azért nézzük, mik közül lehet még válogatni. A Tűzvonalban előtt még Miss Marple nyomoz, ez nem a klasszikus nyanya, hanem egy másik…..
A NBC azzal kezdte a sajtóturnét, hogy hivatalosan is bejelentették az Office hatodik és a 30Rock negyedik évadát, valamint a Biggest Loser című fogyókúrás reality folytatását is, és nagyon pozitívan nyilatkoztak az össznézettségét tekintve nyomorult, de 18-49-ben egyelőre…..
Ma aztán igazán örülhet mindenk, aki karácsonyra 1,40-es plazmatévét újított, mert  nagyképernyőn azért egészen másként mutatnak az egzotikus helyeken játszódó kaland- és a részletgazadag kosztümös filmek is, kora esti sávunk pedig tele van ilyenekkel. Jön Tom Hanks,…..
marples (törölt) 2009.01.11 17:55:25
Derekasan kitesznek ma magukért és értünk a csatornák. Na nem a két nagy, bár az egyiken futó Balzsay majd Erdei boxmeccsről (RTL Klub, 20:00) azért el tudom képzelni, hogy jó felvezető lehet a Will Smith főszereplésével készült Muhamad Ali életrajzi filmhez (Ali, Duna, 22:35).Aki…..
marples (törölt) 2009.01.10 17:22:23
Különösen szabolcsi polgártársainknak ajánljuk a Pingvinek vándorlása (17:00 m1) című Oscar-díjas francia dokumentumfilmet, de mindenkinek hasznos megfigyelni, hogyan melegítik társaikat ezek a bájos madárkák. Gyerekes családoknak A Robinson család titka (18:55 HBO Comedy) című…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
marples (törölt) 2008.12.06 00:23:06
Ebben a gyönyörű időben bűn lenne naplemente előtt tévé elé ülni, de hétig szerencsére nincs is nagyon miért. Akik látták A Mester és Margaritát, meg A félkegyelműt, azok biztos felkapják a fejüket arra a hírre, hogy új orosz filmsorozat kezdődik a Duna TV-n. A Lermontov…..
marples (törölt) 2008.10.12 19:56:06
Tegnap megvolt az évadnyitó hőzöngés, a Buga Jakab őrs visszatért a nyaralásból, megbeszélték nyári élményeiket, bántottak egy-két békésen álldogáló tűzcsapot, majd hazafutottak a rendőrök elől. A vasárnapunk viszont nyugodtnak tűnik, lehet végre szabadon tévézni, nem…..
marples (törölt) 2008.09.21 17:36:23
Könnyű kis délutáni agypróba az LT Accent Game, amiben angolul beszélő emberekről az akcentusuk alapján kell kitalálni, hogy hova valók. Az ötlet csillagos ötös, a kivitelezés már nem annyira, mert mindig ugyanazokat az arcokat adja be a gép, vagyis csak egyszer végigjátszható…..