Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétköznapi mocskos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A legális cucc 2009.11.09 12:00:00
Végre! Nem kell többet parázni a rendőröktől, az egészségkárosodástól, nincs több felütött koksz vagy homokos fű: itt a legális drog! Bármi is legyen az, a binaurális agyhullám stimulátor állítólag ugyanazt a hatást váltja ki, mint az illegális szerek, ehhez csak a…..
Nos, ez a kérdés foglalkoztatta az amerikaiakat, hát nosza utána is néztek: A valóság egy kicsit más... ennyi fegyverrel a nadrágjába meg sem tudna mozdulni... persze ezek közül elég ha egy nála van.Nekünk, kicsiny országunkban nem kell retegnünk (még), hogy az iskolában…..
Szépen lassan a média eltelt a "válsággal", inkább kereset más "izgalmasabb" témákat. Ő - mármint a média - megtett mindent, hogy a válságból pontosan annyit szűrhessenek le az emberek, amennyivel a tv elé lehessen ültetni az embereket, de semmivel sem…..
Ennyi volt, véget ért,Az utolsó levél lehullt a fáról.Csak ültem és néztem,Ahogy nesztelenül eltűnt  a mából.Tudtam, megéreztem,Az első téli szél megsímogatott,S beleborzongtam.Akkor már tudtam, ennyi volt, véget ért. 2007.05.06..
Volt egy lény, ki légynek sem ártott,Végül maga lett az ártalom,Bár nála ártatlanabb nem volt,Külseje mögé nem láttak azok.Tehetséges volt, naiv, szerény,Ollókkal élt kezei helyén.Lenézték, megtűrték, szerették,De ő lett a hibás mindenért.S mert szeretett, ez lett…..
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren túl, sőt még az üveghegyen is túl – nem volt ugyan átlátszó, de jobban hangzott így, mellesleg egy királylány lakott benne, és egyébként is, tökéletes nászutas központ – volt egy kerek erdő. Azért volt kerek, mert…..
Amateur Writers' Fellowship Másnap 2008.08.06 09:28:00
A tegnap holnapja...igyekszem, tisztán lássakDe fejembe lüktetés, érezteti: másnap...Tüzes italok, s a folyékony kenyér,Csak kár hogy-e másnap lett most az enyém.....
Tisztelt vezető, neked címzem-e levelet,Rég elmúlt a nap amikor te adtad a kenyeret,Rég elfeledted te is, egyszer ember voltál,Elfeledted terved miért egykor harcoltál.Itt az idő halld csak: rossz felé haladsz!A fölműves is ember, nem csak egy paraszt,Búza szára is egy érték, nem…..