Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bedeko

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
PromontorBlog Paulus Velocipedus 2012.09.08 07:48:00
Nem biciklizem Budapesten, nyilatkoztattam ki kb. három éve. Módszeresen áttekintve a budapesti biciklis tényállást, következetes vaslogikával levezettem, hogy Budapesten nem biciklizem, mert nincs elég kerékpárút, ami van, az rossz, az autósok veszélyesek, lopják a bicikliket, stb.…..
Sherlock 2. évad, mostantól az m1-en is, nem kell an angol nagybácsinak írogatni, hogy vegye már fel a BBC1-ről és küldje el, és lehetőleg szerkesszen hozzá feliratot is, mert itt van magyarul, és aki eddig nem tette volna, KÖTELEZŐ nézni. Bírom én Guy Ritchie-t is, meg a Robert…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
IDDQD A nap videója 2012.07.18 02:11:00
Kismillió, obskúrus konzolokra fókuszáló játéktörténelem-remix videó után most nagy hirtelenséggel beleszaladtunk egy pécésbe, ami talán közelebb áll hozzánk. Te is tudod a zene ütemére megjelenő képek alá végig sorolni a játékcímeket? ..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
Volt már Trónok harca zenéje C64-re komponálva, Trónok harca 16 bites japán RPG-ben (ennek nemrég a második része is megjelent), épp a múlt héten posztoltuk a Trónok harca kontinense, Westeros Minecraft-verzióját, most pedig itt van, hogy nézett volna ki Westeros, ha a Mario Worldben…..
Stílusosan ünnepelte idén a brit Chumbawamba fennállásának 30. évfordulóját. A veterán anarchista punkzenekar két napja bejelentette, hogy ennyi volt és feloszlanak. Az együttes egyszerűen elfáradt és már képtelen haladni a korral. Úgy érezték elérkeztek ahhoz a ponthoz, hogy…..
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Eltelt két év, ismét megpróbáljuk az Indexen kicsit felmérni a magyar gémer szcénát. Aki ezt olvassa, kattintson át, és töltse ki, legyen szíves, a kérdőívet, csak pár klikkolás. Cserébe az eredmény remek gyúanyagot fog majd szolgáltatni a későbbi pc vs. konzol háborúkhoz.…..
A Formula-1 világbajnoki cím nélküli legendája, Sir Stirling Moss úgy gondolja, a biztonsági fejlesztéseknek köszönhetően a modern F1 sokat veszített az izgalomból. Moss az 50-es években versenyzett a száguldó cirkuszban, amikor a halálos baleset hozzátartozott a versenyekhez. A…..
Bedeko 2012.04.28 13:57:56
Olyan ember még nem nyert versenyt, aki inkább el sem indult a Q3-ban, hogy maradjon egy gumija. Pontot talán szerzett, spt biztosan, de attól, hogy méricskélt a kaucsukkal, a nevét nem vésték bele a hősök falába.

A pályák azért szélesek, hogy legyen hely hibázni. Ezért sincsenek falak, vagy ha vannak, egyre kevesebb, illetve a pályaépítés a repülőtéri sík beton felé tendál.

Igen. Ez így jó.

Ugyanis az nem jó, ha a halál pátosza lengi körbe a versenyt. Ez bullshit. Akkor adjanak egy forgótárast mindenkinek, egy golyóval,a ztán orosz rulett. Azt is a halál pátosza lengi körbe, s sokkal olcsóbb.

A sok idióta hülye barom, aki képtelen felfogni, hogy a Forma-1, meg úgy általában egyetlen normális sport sem lehet kódolt véletlenszerű kivégzési / megnyomorítási verseny, na szívbesen venném, ha Robert Kubica helyett ezeknek a kezét kellett volna a Sátoraljaújhelyi egészségházban pár öltéssel megmenteni.

Aztán biztosan nagyon kemény és férfias lenne az orrukkal nyomogatni a buillenytűket, mert a kezük már nem működik, csak egy görcsbe merevedett karom-utánzat.

Persze Kubica nem az F1-ben szenvedett balesetet, de nem is ő a lényeg. Hanem az, hogy aki úgy ül le a TV elé a vasárnapi papi után, hogy hűha, hátha meghal megint valami Senna, vagy hátha a tűzoltók szednek ki egy ropogósra sült Laudát, hát az gyorsan menjen vissza az anyjába és ugorjon már a Lánchídról egy férfiasat.

Baromarcúak.
A múlt héten lezajlott a Coachella fesztivál első hétvégéje. A következőre sem kell sokat várni, két nap múlva újra indul a buli. Egyébként nem lehet rossz móka. Már csak azért sem, mert jópár világhírű arc is felbukkan a résztvevők között a prémiumnak nevezett…..
Bedeko 2012.04.19 12:07:40
@bonifac: Üdítőt, az egy üdítős üveg körvonala. Azzal sincs semmi baj.

Úgy általában, mi a f.szt kell foglalkozni vele, nem értem. Azért sok sikert mindenkinek.
IDDQD Az igazi Rock Band 2012.04.18 14:10:08
Hányat ismersz fel becsukott szemmel a megamix 34 videojátékzene-feldolgozásából? Őskonzolosok előnyben!   ..
IDDQD Heti retro különszám 2012.03.01 21:20:00
Megint késésben van kicsit az esedékes Heti retro, a Ghosts'n Goblins (jövő héten befut, már a nagyját megírtam), de ezúttal remek mentségünk van: több hetiretrónyi cikket írtunk Index anyánkra. Sőt, tegnap a régi játékok hősei valósággal megszállták a címlapot: pár…..
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
Az eheti játékcsajt nem láthattuk sokat játékokban, pedig több program is a címében viseli a nevét, széles karimájú piros kalapja pedig olyan védjegyévé vált, mint Lara Croftnak a türkiz felső. A hölgy neve Carmen Sandiego, és egy bűnbanda vezetője, akit a játékos üldöz a…..
Hoppá, jól átaludtuk a születésnapunkat. Az úgy volt, hogy tavaly október 4-én ünnepeltük, hogy egyévesek lettünk, mert ekkor született az első poszt a blogban. Aztán később rájöttünk, hogy ez a poszt még csak próbaposzt volt, amin a dizájnt reszelgettük, majd az IDDQD…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
IDDQD Tankcsapda prüntyögve 2011.10.25 08:30:00
Még mindig a postafiókunkból mazsolázok, egy nyári emailben találtam ezt a zenét, ami talán sokaknak szentségtörésnek tűnik majd, de én nagyon el tudom képzelni mondjuk egy nyolcvanas évekbeli Double Dragon-klón aláfestésének. Mennyország tourist, 8-bites verzió: A dalt…..
hogyvolt Borgiák 1x03 - A mór 2011.07.07 06:45:00
Naszóval, Rodrigo addig mutyizott, míg pápa nem lett és fel nem vette a sokkal kevésbé menő Sándor nevet, majd ésszel félve az egyik fiát (Borgia János) a pápai testőrség fejévé tette, a másikat (Borgia Cézár) meg kinevezte bíborossá, bár az inkább dugna, sokat. Miért van a…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..