Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EricaRose

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Westworld készítői nem hülyék. Pontosan tudták, hogy ha az HBO 20 év után újra elkölt egy szlovák másodosztályú csapat stadionjára elég pénzt ahhoz, hogy a Super Bowlban reklámozzon valamit, akkor egy sima előzetes nem lesz elég. Rejtett kódok, easter eggekre van szükség, ami miatt felpörög a…..
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
EricaRose 2018.01.27 12:27:22
@strangers in the night: nem fáj nekünk, max neked fáj, hogy sokak számára Návai egyszerűen vállalhatatlan , nyugodj meg egy kicsit. Egyél egy jó gulást.
Mint két Olsen-lány, úgy hasonlít egymásra a fenti két kenyyérpirító. Leszámítva a kezelőfelület felett virító márkajelzést. No meg az árukat. Mayáéknak teljesen véletlenül családilag sikerükt a családegyesítést megoldani az ikreknél, és az árukról szóló diskurzus csapta ki a biztosítékot, tekintve,…..
EricaRose 2018.01.21 10:25:01
@lobster thermidor: persze, 3000-s kenyérpiritó vásárlását minden esetben többórás kutakodás előzi mmeg a neten..hagyjuk már.
Megszokhattuk, hogy a tökös cowboy-stílusban kommunikáló külügyminiszterünk mindenkibe beleköt. Most Észak-Koreát választotta, diktátorozott, kommunistázott egy nagyot. Meg is lett az eredménye, Észak-Korea felfigyelt Magyarországra. ..
EricaRose 2016.12.29 20:03:20
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
EricaRose 2016.12.23 17:00:20
@Matteo79: napi szinten lop csal a fél ország, az is rendben ugye. Ami általánosan szar, az ellen nehogy már valaki szót emeljen, éljenek a birkák.
Zoltán tesztjének eredménye alább. (Weshopos rendelésnél az automatikusan érkező levél csak a rendelés beérkezését nyugtázza, a szállítást egyeztető emailig nem lehet ugye biztos az ember, hogy tényleg sikerült megvennie a terméket, de azért 5 nap alatt illett volna az OTTO-nak erre a pontra…..
EricaRose 2016.12.23 06:41:08
@borso: kurva mind1 hányszor mondjátok el, az OTTO akkor is csessze meg.
Ez még mindig a Homár, nem a hogyan hülyézzük le a vásárlót .
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Despota! Jódarab ideje gondolkodom azon, hogy én is leírom a munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de írásod alábbi része adta meg számomra a végső lökést: „Minden tiszteletem azoké…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
EricaRose 2016.12.09 19:18:05
hm, érdekes többen hozták példaként h Robin után Dávid ha megnyerné, akkor vége a világnak, rossz az üzenet, nem érdemes viccesnek lenni...stb.

de miért pont Robin és Dávid miatt? a VV1-et Szabolcs nyerte, emlékeztek? Semmi extrát nem produkált, jóval csendesebb volt végig mint Majkáék stb.Megnyerte.
Milo nem ugyanez a vonal volt? Dehogynem. Attila játékát szerettem anno, de ő sem a vicceiről maradt meg bennem.
Nem tudom ezt a szériát ki nyeri, a régebbiekben még szurkoltam mindig valakinek de ebben a szériában szerintem egyértelműen a szerkesztők is hibásak, egyre csökkenő adásidő, no stream, hülyeségekról szóló összefoglalók, és minden bulvárban fő téma hogy Mirciék aznap hányszor szexeltek..Kit érdekel?Persze fúj, Mirciék így úgy, de szerkesztői igénytelenség az is, hogy azt gondolták ezzel jön a nézettség, és legalább nem kell csinálniuk semmit, hormonok működnek. Ez a 21. században amikor annyi pornó ömlik a képembe egy kattintásra amennyit nem szégyellek, kit érdekel?Egy valóságshownak nem erről kellene illetve kellett volna szólnia ekkora százalékban.
Hogy igénytelen motiválatlan a generáció?
Sokan azok, de nem egy néha elővett néha eldugott szabálykönyvvel lehetett volna motiválni őket.Meg lehetett volna próbálni legalább. Régebben működött, most meg se próbálták.
Konkrétan minden szériában voltak szerethető karakterek számomra, ez az első ahol senki...egyszerűen senkiben nem láttam semmi szerethetőt.. nem hozták ki belőlük, nem mutatták, fene tudja..
Közben az is a csatorna hibája hogy nézhetetlenné tették az összefoglalók jó részét, pontosan azt a részét amit Anikó vezetett..akit amúgy még VVsként kedveltem, most már csak imádkozni tudtam hogy olyan adást kapjak el amiben nem ő van, mert mindig attól rettegtem hogy mivel ijesztően nem tud mit kezdeni a kezeivel műsorvezetés közben, kinyúl egyszer a képernyőből értem.

A bentlevők közül Dávid legalább kicsit szimpatikus, és nem utolsósorban értelmes.Ami mivel szerethető karakter egy sincs, nekem arra pont elég hogy akárki ellenében rászavazzak.
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
EricaRose 2016.12.04 19:34:55
@Pumpu: maximálisan egyetértek, mindig megdöbbent a kontraszt az angol /amcsi / ausztrál verziókhoz képest, a magyar X tipikus példája annak, hogyan kell tönkretenni nézhetetlenné tenni egy amúgy szerintem tök jó formátumot.
- A magyar embereknek nincs mit ünnepelniük december 1-jén - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azzal kapcsolatban, hogy megtiltotta a magyar diplomatáknak a részvételt a december 1-jei román megemlékezéseken. Ez annak az embernek a…..
EricaRose 2016.12.03 17:18:20
Magyarországon lezárult az alacsony munkabér időszaka. Ezt tudta mondani a szájával a gazdasági miniszter. Azt is gyakran hangoztatják, hogy Orbán regnálása egyenlő az adócsökkentés kormányával. A helyzet az, hogy egyik sem igaz...
EricaRose 2016.11.29 19:39:38
@Chiccbp: nem egymásra kéne mutogatni az embereknek mikor a létminimumon élők helyzete a kérdés. Pont ezért tart a közélet ott ahol,megoldást nem keresünk, elég ha mutogatunk a másikra.
Ez eléggé tiszta sornak tűnik, hiszen "Megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt - figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére - olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az alábbiak közül…..
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
EricaRose 2016.10.08 19:01:48
@patburnsred: Lóri ha jól emlékszem hasonlóképp ment vissza az előző párbajáról (nem nagyon álltak mögötte Dinán kívül ) is, tévedek?
A minap egy ismerősöm megkeresett Facebookon, hogy segítsek neki egy cica ügyében. A vége az lett, hogy szerintem többet nem beszélünk. Most leírom, hogy hogyan NE segítsetek állatokon, és hogyan tudtok segíteni TI egy cicán vagy kutyán...
EricaRose 2015.09.30 11:09:44
@Pierr Kardán: igen az. Ugyanis a macskákon segítés egyik része az hogy nem hagyjuk halomra születni őket az út szélére, kínhalálra ítélve a megszületetteket.
Ez még nem a kritika, úgyhogy a kommentekben NE legyen kibeszélés vagy spoiler, kösz előre is. Az ötödik évadot kettévágó vasárnapi Walking Dead-epizód abszolút rekordot ugyan nem döntött a maga 14,8 millió nézőjével (a sorozat, és egyben kábelcsúcs még mindig az ötödik…..
57 ezer kutya, 160 kutyafuttató, mintegy 1 millió négyzetméteren, átlagosan 18 négyzetméternyi terület jut egy kutyára. Ez a száraz kutyastatisztika, de persze vizes hely is akad, méghozzá 4 kutyastrand.  És hogy a kóbor ebek se szenvedjenek, épül Európa legmodernebb állatmenhelye is. A 15 milliós…..
EricaRose 2014.08.26 11:39:07
@enpera: a nem kutyatartók többsége meg simán állatgyűlölő, másik része meg állatkínzó. Amúgy aki szerint nem minden a kutyás strand, gondolkodjon már kicsit h 40 fokban milyen az ha a kutya már a természetes élővizekből is ki van tiltva, fulladjon meg , mert azonnal sápítozni kezd a jó magyar család -persze mellém szarathatja a gyerekét a vízbe, gond nélkül... Inkább egy kutyás strand, a kutya eleve nem végzi dolgát a vízbe.
A Prodigyt egész egyszerűen képtelenek vagyunk kihagyni, ha itt lépnek fel. Vagyis eddig képtelenek voltunk. De most túlcsordultunk. (Fotók: Martin Wanda) A meglepetés A Jagwar Ma fellépésénél tényleg nagyon kevés aktuálisabbat lehet mondani, amivel csodás kontraszt képződött…..
EricaRose 2014.08.19 16:45:44
@moRtiZ: ez alapból így lenne, de ez most nagy csalódás volt, a hangosítás meg egy vicc, elől nem lehetett megmaradni mert be volt szorulva mindenki, hátul meg simán normál hangerőn tudtunk beszélgetni..a kivetítőkről ne is beszéljünk.
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
EricaRose 2013.11.24 00:19:08
@Partjelző: szerintem nem ember , gép :D