Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrDark

16 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkértek, hogy rakjam fel az Alien Anarchy kézikönyvet képregényt, amit ezennel meg is tettem. ITT megnézhetitek őket, vagy kattintsatok a képre és akkor ott a jobb felső sarokban kattintstatok a következő képre  ..
Kedves mindenki. Ahogy láthattátok a múlt héten, két játékot is ki kellett szelektálnom a páciensek közül (Road to Fame, Grand Touring), úgyhogy kis csúszásban vagyok emiatt. De sebaj, az ilyenekre tartogattam egy játékot, amit tavaly vettem 250 forintért.(Erről bővebben itt)…..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..
Fido egy érdekes dolgot fedezett fel az új Call of Duty-ban. Már a legelső részben kicsit kínosan lekopizták az "Ellenség a kapuknál" film csatajelenetét, de most már úgy látszik, hogy vállalják is a másolást. Ugyanis a pályán Jude Law hasonmása megtalálható, aki…..
Már tobben játszák a World of Warcraftot,mint hazánk lakossága, hisz már 11 millióra rúg a játékosok tábora. Nagy eredmény ez a Wrath of the Lich King november 13-i megjelenése előtt, ami még több játékost fog hozni. A 2004-es megjelenéskor az első 24 órában már több…..
Közelek a Need for Speed: Undercover megjelenése, amelyben a fejlesztők a kezdetekhez visszatérést igérik, de ez még nem biztos. Az viszont biztos hogy a zsaruk visszatérnek, akik nem nézik jó szemmel hogy eszetlenül száguldozunk az autópályákon, ezért most is mindennel…..
A Paradox Interactive bejelentette, hogy a Battlegoat Studios már dolgozik gazdasági-katonai szimulációjának első kiegészítőjén a Supreme Ruler 2020: Global Crisisen.A program az év vége felé kerül majd a boltokba, és az alapjátékra is szükség lesz mivel kiegészítő. Húsz új…..
Úgy látszik a Treyarch-osok érezték hogy egy kis meglepetést kellene betenni a Call of Duty 5-ben a veteránok számára. A videó szerint ugyanis az élő nácik mellett a halottaknak is feltett szándéka a Harmadik Birodalom hithű védelmezése, magyarul  zombikra is…..
Szakáll Studios Kotor MMO 2008.10.25 19:03:00
A Star Wars Knight of the Old Republic folytatása MMORPG lesz, ezt az Electronic Arts is megerősítette. Készül a Kotor MMO a BioWare első és a LucasArts második online szerepjátéka, amely már a jól ismert Star Wars: Knights of the Old Republic világába viszi el a…..
Lara hamarosan visszatér , november végén a Tomb Raider Underworldben, amelyben a régész-lány a maja kultúra nyomába ered, mivel egy jövendölés szerint a naptárukban öt olyan különleges nap is található, mikor megnyílnak a túlvilág kapui és a föld sebezhetőbbé válik a gonosz…..
Ismét itt a Command & Conquer Red Alert. A Budavári Labirintusban október 31-étől délután 4-től várja az érdeklődőket. Akik egy verseny keretén belül megmutathatják mit tudnak. A 80 számítógépen folyó küzdelem legjobbjai az esti VIP party sztárvendégeivel…..
Szakáll Studios Ismét Far Cry 2 2008.10.22 13:41:00
Az új Far Cry 2 hír, a játék zenéje miatt van. Az afrikai hip-hop eggyüttesek számait ingyenessé tették a franciák. Így belehallgathatunk és le is tölthetjük a 100 megás soundtracket. LINK www.adultswim.com/williams/music/africanswim/ ..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Hamarosan a magyarországi boltokba kerül a Far Cry 2 ami a külföldiek szerint nagy eséllyel lehet az év FPS-e. Meg kell mondani nagyon szép a grafikája, bááár nemtudom mit mondanának rá azok akik szerint a GTA IV.-nek is rossz a grafikája.   ..
Szakáll Studios TOP 20 2008.10.16 08:01:10
Hát ezen a TOP 20-on én is meglepődtem hogy a gamecard-ot leszorította a FIFA 09. De úgyse sokáig lesz ez az állapot ha kijön ide is a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, úgyis az első helyen a kiegészítő lesz a másodikon meg a gamecard.Teljes árú játékok TOP 20 1. FIFA 09…..
A pár nappal ezelőtti BlizzCon-on meglepő bejelentéseket tettek a nagyközönsségnek. Elősször is kedztek a Diablo 3 új karakterosztáyával ez is meglepő volt de nemannyira. De viszont az már nagyon meglepő volt hogy a Starcraft 2 három részben fog megjelenni. A Starcraft 2…..
Itt egy Call of Duty : World at War gameplay videó amit a Treyarch alkotott. Én csak anyit fűznék hozzá hogy evvel is sokat fognak kaszálni...
A Blizzard bejelentette, milyen gépigénye lesz az uj sikeres MMORPG-jük második kiegészítőjének a Wrath of the Lich Kingnek. Minimumként processzorban az 1,3 GHz-es Pentium 4-et, míg videokártyánál egy legalább 128 MB-os változatot jelöltek meg. Az ajánlott gép egy dualcore-os…..
Utóbbi napokban történtek bannolások. Megint elterjedt a blog reklámozásdi a kommentárok között, aminek itt nincs helye. Ha valaki a saját blogját szeretné reklámozni, rakja be a neve mellé a címet. Úgy mint például nálam. Nem egy nagy ügy.De a "király. Csekkoljátok az…..
A népszerű filmek játékadaptációjának jó része csak reklámfogás persze van kivétel. Egy újabb ilyen játék bizonyíthat a Quantum of Solace, amelyben James Bondo irányíthatjuk. Az Activision akciójátéka, ami a Call of Duty 4 motorját használja, fegyveres harcokat sőt…..
Gondolom itt még sokan emlékeznek arra a projektre, ahol amatőrök már 4 éve teljes odaadással készítik a Doom 3 magyar szinkronját. Ugyebár ebben kaptam egy kis mellékszerepet.Videóm persze törölődött youtube-nak hála, de a srácok honlapján is megtekinthető kiemelkedő…..
Az Eidos fejleszti a régi de igen népszerű akciósorozat folytatását a Deus Ex 3at teljes titokban. A napokban viszont kikerült egy kis információ a játékról. A Deus Ex ismét RPG lesz mivel az első rész akció-szerepjátékként hódított a második rész inkább akciódúsabb volt.…..
Szakáll Studios Call of Duty 6 2008.10.05 19:16:00
Nem régen az Activision Blizzard Analyst Day-en a cég vezérigazgatója, Mike Griffith elmondta, hogy az Infinity Ward fejleszti a Call of Duty 6. részét. Megjelenési dátumot nem tudok egyenlőre állítólag 2009 vagy 2010re várják. Vajon meddig mennek még el? mindenkit ez foglalkoztat…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.22 00:05:37
Csupa jó hír. Először is végre kicsit felturbóztam a gépemet és annyival jobb minden! Te jó ég... Azért képzeljétel el, hogy eddig az összes videó 256 MB Rammal jött létre. Nincs többé Fraps-es szaggatás, szerkesztéses rémálom. El sem hiszem.Aztán végre szakítottam a…..
DrDark 2008.09.23 14:38:47