Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tepatkány

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd egy igen kemény, hátborzongató történetet kapott a családon belüli erőszakról. Megvert, és kifosztott feleség, sunyi pénzéhes válóperes ügyvédek, és egy agresszív, erőszakos volt férj, aki a jog és a hatóságok hányingerkeltő…..
Ezennel berekesztjük méltán népszerű, ám pont a legjobb pillanatban unalmassá váló sorozatunkat. Az ugyanis a helyzet, hogy valakik még nálunk is jobb munkát végeztek, és pályázatot hirdettek generációnk legsúlyosabb tablóinak. Búcsúzsásként csak annyit tudunk mondani: hajrá…..
tepatkány 2007.05.22 21:03:02
Kedves olvasónk remek programot talált magának hétvégére."Kikeveredtem a Solymár-i Auchan parkolójában szervezett KTM/Aprilia rendezvényre. A színpadon 17 órakor Komár Laci bácsi lépett fel. A nézősereg kb. 30 családból állt, jó sok gyerekkel. Elég jól be volt már baszva…..
tepatkány 2007.04.16 12:37:47
Subba Virág három esküvője 2007.04.16 12:27:22
Szoktatok álmatlan éjszakákon forgolódva azon gondolkodni, hogy vajon hová tűnhetett Fresh Virág, a változó felállású együttes egyik első tagja? Nincs ezen mit szégyellni, mindannyiunkkal előfordul. Ha viszont nem néztek rendszeresen nemzetközi pókerközvetítéseket, akkor…..
tepatkány 2007.04.16 12:33:06
Sokszor gondolkoztunk már azon, hogy létezik-e valahol valami szörnyűséges gyár, ahol futószalagon állítják elő a magyar mulatós- és diszkózene legalsó szegmenseit, és most végre megtaláltuk a választ. Kurvára van.Ez itt a Truesound Stúdió, egy igazi kis boszorkánykonyha, ahol…..
tepatkány 2007.03.22 17:58:02
tepatkány 2007.03.22 18:12:43
Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb igényes olvasónknak ez a tömör, ám tökéletes cím önmagában is olyan gyönyörűséget okoz, hogy nincs is mit tovább magyarázni, de a többiek kedvéért azért megtesszük. Szóval Zsóka kocsiját már megint összeszarozták. Régebben ez…..
tepatkány 2007.03.22 15:20:44
"Ha sertésteleped van, akkor meg különösen nagy szeretettel üdvözöllek!"Megtaláltuk a kedvenc munkásblogunkat, minden idők legjobb beköszöntőjével. Itt aztán tényleg mindent megtudhatsz a sertéstenyésztésről, még azt is, amit soha nem mertél megkérdezni.…..
tepatkány 2007.03.19 12:53:20
" Madafaka · cracatau.hu 2007.03.19. 12:41:36
ezek tök régiek...

:o) "

Anyád, mekkora csiga! Ez idejön!

:DDDDD
tepatkány 2007.03.19 12:53:50
Liptai Claudiát tehenészlánynak öltöztetni tényleg vicces húzás, őszintén csak gratulálni tudunk. Ha a következő Sztárok a jégenre is kérhetnénk valamit, akkor rózsaszín kezeslábasban szeretnénk látni a művésznőt, citrommal a szájában...
Amilyen sokat kellett várnunk arra, hogy Speak személyében magyar sztárja legyen a nemzetközi videómegosztóknak, olyan kevés idő alatt érkezett meg a második. Ráadásul őt mi is imádjuk, nem csak ilyen internetes senki! Csisztu Zsuzsa melleinek fantasztikus növekedését két…..
Érti valaki, hogy miért kell minden magyar mulatós-sztárnak valamilyen hülye köntös, amibe belebújhat? Mért éppen Postás a Józsi és miért pont Harmonikás Márió? Nem baj, minket sem érdekel a válasz. Inkább vegyük szemügyre Robertót, akinek végre sikerült egyesítenie ezt a…..
Subba A web költészete 2007.03.01 19:28:00
Az internet az olyan, hogy néha csak úgy magától képes költészetet generálni. Vegyük például az Uno.hu hírportál aktuális cikk-toplistájának első öt helyét.Hát képes lenne élő ember olyan gyönyörűségre, hogy néhány soron belül kétszer is elsüsse a "puncimutogató…..
A magyar mulatósban az a jó, hogy nem csak olyan bohócok rúghatnak labdába, mint Lagzi Lajcsi, vagy olyan kiforrott karakterek, mint Postás Józsi. Itt tényleg bárki lehet sztár, és kivel is tudnánk tézisünket jobban alátámasztani, mint Geri-Betli Gáborral. Az ő feje tökéletesen…..
tepatkány 2007.02.22 17:36:37
Subba Olvasói levél, és Malacka 2007.02.12 16:15:00
Rengeteg levelet kapunk, de ez igazán földhöz vágott. "Baszus ti emberek csak azért  b***tatjátok a Tokio Hotelt és a No thanxet mert ők sikeresek ti meg a szarba se vagytok!!! Na ennyit rólatok kis irigyek. Igen azok vagytok csak IRIGYkedésből csináljátok ezt. Ez a szánalmas…..
Subba Őrület, mik vannak 2007.02.06 13:53:00
Ma a találgatás napja van, és egyébként is rettegünk a perektől, szóval megint félinformációkkal szúrjuk ki a szemeket. Mindenesetre az a helyzet, hogy van egy magyar, sportosságáról ismert celebházaspár, amelynek hiába vannak már gyerekei, a férfi képtelen kielégíteni a nőt.…..
Ismételten, sőt, utoljára megkérjük minden kedves olvasónkat, hogy a Subbán az egyes postok szempontjából releváns kommenteket írjanak. Sem minket, sem mást nem érdekelnek a fárasztó hülyeségek ugyanattól az öt-tíz embertől. Ha nem látunk azonnali, szubsztanciális változást,…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
tepatkány 2007.01.31 20:37:51
www.youtube.com/watch?v=ReAaA8hb7W0

tessék itt hozzá is szólhattok:)
Van ez a csajbalhéra hajazó kis vihar a biliben, tele van vele a sajtó, a Bagi-Nacsa páros nem ment el egy műsor forgatásra, Hajdú Péter producer vagy mi, meg perel, egyenesen ötvem miskára, mert az jár neki ezért, ebből 200.000 forintot számlál minden egyes ATV-vel kapcsolatos…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
tepatkány 2007.01.24 18:53:34
Mindenre nyitott, diszkrét hölgy vagy? Kötetlen munkaidőt szeretnél? Esetleg részmunkaidőt? Szeretnél személyi asszisztensként elhelyezkedni? Heti egy két alkalommal hajlandó lennél mindenben főnököd kedvében járni? Örülnél, ha mindezért cserébe kiemelkedő juttatásban…..
tepatkány 2007.01.24 18:21:20
Mi lehet punkabb, mint egy énekesnek a színpad sarkába hányni? A legendás brit zenekar koncertjén jártunk, ahol a backstage-ben Ganxta Zolee kigombolt ingben nyomult egykori bálványaira. Tovább>>..
tepatkány 2007.01.24 17:32:40
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..