Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsó papa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet legtöbb eleme kezd visszatérni a normális kerékvágásba, még akkor is, ha a vírus hatását továbbra is nap, mint nap érzékeljük. A politika sincs ezzel másképp, szép lassan végéhez közeledik az az időszak, amikor kizárólag a vírus okozta problémák kezeléséről szóló kommunikáció lebegett a…..
lecsó papa 2020.08.21 10:10:43
@nemecsekerno_007: Gyurcsány életbiztosítás Orbánnak.
Két év alatt megfelezte a gyermekszegénységet a lengyel kormány Egy új tanulmány szerint a jobboldali lengyel kormány 2016-ban bevezett családpolitikai intézkedése, a Család 500+ program két év alatt gyakorlatilag megfelezte a gyermekszegénység arányát Lengyelországban, miközben a jövedelmi…..
lecsó papa 2020.08.02 11:39:27
@guma:

Példát? Igazad van.

Nézzük.

Bogdán azért tudott rendet tartani a cigányok között, mert ő is cigány volt. Ezért volt tekintélye.

Az esetek egy részében nem riadt vissza a testi fenyítéstől sem.
Megválasztása után nem sokkal, mikor egy cigány család segélyért folyamodott hozzá, Bogdán kiment hozzájuk, kiborította a kukát, majd félrerugdosta az üres sörös-, cigis dobozokat, a pálinkás üvegeket és megkérdezte:"Erre kell nektek a segély".

Kérdezem. Ha mindezt egy nemcigány polgármester csinálta volna, akkor hol tartana az ügy. Gondolom brüsszeleszben. Bogdán esetében azonban tapsolt a progresszív ellenzék.

Bogdán sikeres közmunkaprogramot vitt, aminek köszönhetően jelentősen javultak Cserdin a jövedelmi viszonyok, javult a köz biztonság. Mégegyszer közmunkaprogram, amit ti tele torokból szidtok.

És ami a lényeg. Bogdán sikerének egyik kulcsa az autoriter vezetési stílus. Mert a cigányok esetében csak ez vezet eredményre.

Tehát tökéletesen egyet értek veled, a kormány példát vehetne Bogdánról. Csak aztán ne legyen libernyák ajvék.