Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havaj

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bagzómacska Vasárnapi mozi(oYo) 2010.08.22 14:30:00
Tessék szépen hátradőlni és lazítani Dzseniferrel, mer holnap qrvahétfő. Kattincsunk a nagy piros, majd a helyén megjelenő zöld nyílra az indításhoz. És hogy joggal mondhassam majd Macseknak, hogy RTFM!, először egy kis segítség a teljes képernyős nézetre váltáshoz…..
bagzómacska Boldog nőnapot! 2010.03.08 13:07:00
A CsK férfitagjai nevében a lánymacskáknak boldog nőnapot kívánok!Nők napjára mit írhatnék?Versben egy szép virágotFérfiaknak nők jelentik tán az egész világot!Persze van még sok minden másSör, autó, foci, stexDe ha nőt lát a férfiszem nem marad más, csak a (de disznó…..
Természetesen oroszországból.  ..
havaj 2010.02.08 15:10:18
@Zuzuka: falon nem, de padlón remekül gurulok. és hálót se lövök ki a s.ggemből.
havaj 2010.02.09 12:45:03
bagzómacska Elefánt 2010.02.01 18:51:00
- Miért piros az elefánt szeme? - ??? - Hogy jól elbújjon a cseresznyefán. - ??? - Láttál már elefántot cseresznyefán? - Nem... - Na ugye! ..
bagzómacska Segédeszközök 2010.01.27 14:26:00
Vannak segédeszközök melyeket minden nap használunk, vannak amit csak alkalmanként, pl. szex közben. Nagyon figyeljünk oda, hogy ne feledkezzünk meg a mindennapi segédeszközök használatáról se szex közben. Látásjavítóó!    ..
bagzómacska Tanuljunk nyelveket! 2010.01.15 22:04:00
Elsőnek valami könnyű leckesorozatot találtam. Székely nyelvlecke, magyaroknak:   ..
Nagyjából egy hónapja pedig megjelent egy cikk az Indexen arról az uniós kezdeményezésről (persze amerikai mintára), mely szerint a dohánytermékekből ki kellene vonni az ízekért is felelős adalékanyagokat, ezzel ösztökélve a leszokást. Már ennek olvasásakor is mocorgott…..
bagzómacska Kémfotók... 2008.11.07 10:23:00
...pottyantak a postaládába. A nagy múltú Harley-Davidson cég új modelljei láthatóak rajtuk. Emlékeztetőül először egy fotó a nemrég forgalomba került modellről.     A még csak prototipusban létező modellek közül az alábbi a lovagoknak készült. Lovaginák…..
Az élet fontos része a pályaválasztás. AlulírottFentemlített szaktárs a döntés előtt állóknak gyüjtött össze némi képanyagot.   - Villanyszerelő - mélyépítő - szagmunkás - kajafutár - inszeminátor - állatorvos - takarító - könnyűbúvár…..
Gyönyörű környezet, modern ház - kis szépséghibával :)          ..
bagzómacska Friss levegőn 2008.09.25 09:23:00
Alulírott klubtárs a sörivás egyik lehetséges módjára szeretné ráirányítani a figyelmet. A mezőn eltöltött szorgos nap után kifejezetten jól esik hölgyek társaságában egy sert legurítani. Nem fontos a füstös kocsmában ücsörögni, jó idő esetén van más megoldás is.…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz: Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
A kabátlopásos vicc Lotsky számára maga a véres valóság. A munkahelyén már elterjedt, hogy zoknit lopott a győri Hervisből, holott abban az időpontban nem ő volt Győrben, hanem a húga, aki még csak nem is lopott.Egy héttel ezelőtt, épp a szabadságom ideje alatt, telefonon…..
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
Móki, aki ellenőrökkel száll szembe hogy védtelen nőked védjen, tettével bloggerek fejét csavarja el és egy fél ország ismeri a bal alkarját, most az egyik legszebben kezdődő levelet írta nekünk, amit meg is mutatunk: "Kedves Eszter! Itt ülök Balatonalmádi buszpályaudvarán…..
Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a…..
Amúgy is svungosan induló hétfő reggelünket tovább színezte, hogy nem más, mint Subba Semjén nevezte "minimum furának" a fent látható filmet. Kedvencünk a pampafűben szkreccselő oroszlán, és barátja, a lemezpakoló, de a sztár nyilvánvalóan a pompásan megoldott…..