Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patanyó

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jávor Benedek blogja Jelölöm 2015.05.01 00:26:14
Az Európai Polgári Díjjal az Európai Parlament 2008 óta olyan embereket tüntet ki, akik kiemelkedően sokat tettek az európai alapértékek képviseletéért és megvalósításáért. A díj kitüntetettjére minden EP-képviselő javaslatot tehet. Jelölöm Zsák Ferencet az Európai…..
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
Cukinapló sorozatunkban ismét Hapci és Berci, Katáék görényei jelentkeznek. (Az első rész itt olvasható.) Van itt minden: narancspofozás, gazdipofozás, lavórozás és egy megszelíditésre alkalmas tubus. "Hallottam egy érdekes kifejezést: celeb-alkatrész. Görijeink is…..
Patanyó 2009.05.08 07:17:00
@Nyaflac:
Szia!
A dögönyözéssel kapcsolatban nekem -sajna-ellenvetésem van...Harmadik fiam négyévesen kivette a terráriumból a nyüszögő hangot hallató tengeri malacot,magához ölelte, hogy megvigasztalja...eltört a gerince,és meghalt...pedig olyan gyengéden mondta közben:Ne sírj! Szeleklek!
Úgyhogy:csak óvatosan azzal a dögönyözéssel. :)
...itt a műszaki háttér hiányosságaival kell egy kicsit többet hadakozni.Az internetes videózáshoz bizony nem árt, ha kellő számítástechnikai teljesítmény és sávszélesség van a háttérben. Most itt Pekingben mindkettővel kapcsolatban hiány lépett fel.Igazából nem panaszkodni…..
Az élet apró örömei újabb kategóriákkal bővülnek blog írása közben.Most például megtaláltam, hol lehet beállítani itt a blog.hu-n azt, hogy ne kelljen előzetesen moderálni a kommenteket. Így most már (legalábbis elvileg) azonnal látszani fog a kommented a listában. Szerintem…..
Lehet, hogy kapásból felmerül a kérdés benned:„Hát, ez meg mit keres itt?”Pont ez lenne az én kérdésem is. Holnapig lehet tippelni: Ki ő, és mi köze ehhez a bloghoz?   Segítségképpen annyit, hogy nagypapája magyar származású, ismert ember volt az Egyesült…..
"Cuki hattyú bébiről és szüleiről csatoltam pár képet. A közeli parkban laknak, és büszke szülők módjára nyugodtan engedték a rajongóknak, hogy fotókat készítsenek, aztán elsétáltak", írja Csilla.  ..
Patanyó 2008.08.19 20:00:02
"Már régóta szeretnék képet küldeni nektek kedvenc cicámról, Liliről, aki mellesleg fiú, de sajnos Lili 2 hónapja elkóborolt lánycicák után és soha többé nem jött haza. Szüleim, hogy pótolják hiányát, új kiscicát szereztek, ő lett a különleges, nagyfülű Rambó. A…..
A drámaian néző prérikutya és maki után, a drámaian nézők sorában itt egy magyar versenyző, a pele, Tomitól és Kláritól. "Itt látható a mi Marci pelénk. Ő egy afrikai ecsetfarkú pele, egy tündérmókus", írták a Cukiságnak. ..
Patanyó 2008.08.31 00:57:57
  "Egy hónapja új taggal bővült a családunk, egy igazi kis ördöggel. Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen rosszcsont tud lenni Dömötör. Beszéljen erről inkább az első kép. A második kép pedig bónusz, arról, hogy az igazán rongy kölökként viselkedő kiskutyák is…..
Az alábbi fotóhoz ezt a levelet kaptuk: "Ha megfelelő használják,de a forrás megjelölése nélkül!" Úgyhogy nem mondhatunk semmit, a szupertitkos kiskutyákról. Úgy értem, valamilyenfajta állatokról...
Patanyó 2008.08.31 00:49:02
"Az irodánkban az egyik polcon állt egy lakó nélküli akvárium. Tartottunk egy szavazást arról, hogy halat vagy hörcsögöt szerezzünk be irodai kedvencnek. A hal nyert szoros versenyben, de mivel egyik halrajongó sem hozott halat a kiszabott határidőn belül, ezért két…..
Robina kölyökpatkánya éppen kémiai elemzés alá veszi a fényképezőgép lencséjét...
Először született jávai langur Magyarországon, a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A ritka délkelet-ázsiai majmokat még tavaly szerezte be a városligeti intézmény, éppen azzal a céllal, hogy a bemutatáson túl az állatok szaporításával részt vegyen a faj megmentését…..
Megint nyúl, ez most igazi, árva és és nagyon pici. Az örökbefogadó anyukája egy vörös cica, aki pakolgatja, mosdatja, eteti és gondoskodik róla.  ..
Patanyó 2008.08.24 00:33:56
Panni kevesellte a Cukiság kecskeállományát, úgyhogy küldött nekünk egy kameruni törpekecskét. "Kacska lábakkal született, de nagyon ügyesen ugrál három egészséges lábán", írta...
Szeretném a közjót gyarapítani három pónilovas fotóval: a képek modelljét a nemesvitai Westernfarmon kaptuk lencsevégre. Amíg a gyerkőcömet a kollegája hátán farmnézobe vitték, boven volt idonk a haverkodásra a többi pónilóval. Némi csemegéért cserébe szívesen pózolt a…..
Kukoricaimádó cica már szerepelt egyszer nálunk, most viszont jöjjön Bömbi, az igazi fanatikus. "Bömbi cica macska létére időnként malacként viselkedik. Már-már perverz vonzalmat érez a csemegekukorica iránt, olyannyira, hogy ha nem kap belőle, nemes egyszerűséggel…..
Puding nevű nyúl nyerte a Cukiság két évvel ezelőtti húsvéti nyúl versenyét, most egy újabb Pudingot mutatunk."Válogattunk mi is legyen a neve,végül a Pudingnál maradtunk,de lehetne a neve BogyóÚr is:P Én még ennyi nyúlbombát nem láttam mint amennyit Ő termel. Hihetetlen…..
Patanyó 2008.08.19 20:20:46
"Hali, ő a mi szupercukink, Picula néven zúzza rommá a hétköznapok méla nyugalmát, mindenható atyaúristenként uralja a nappalit, így szokott nézni" - írja Peet...