Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DigiTech World

68 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövő mindenképpen az önvezető autonóm autók, szolgáltató járművek felé halad. Még messze vagyunk attól, hogy átvegyék a sofőr nélküli önvezető autók a jelen kor autóinak helyét, de már látszik az eredménye az évek óta tartó fejlesztéseknek.  A jól ismert gyorsétteremlánc, a KFC-t birtokló Yum…..
Az elmúlt hetekben szemtanúi lehettünk, hogy a bitcoin gyorsan közelít a mindenkori csúcsértékhez a közel 20.000 dollárhoz. A mai nap áttörte a 19.000 dolláros határt is. Mi lehet ennek az oka? A Coivd világjárvány? Esetleg a kriptopiacba vetett bizalom? A bitcoin bikafutása összetett. A Covid…..
Egy új pletyka szerint az Apple azt tervezi, hogy megszűnteti az iPhone SE, iPhone 6s és az iPhone 6s Plus támogatását az iOS 15 jövő évi kiadásával. Az eszközök népszerűsége ellenére, a hardverkészlet már elavultnak számít, akkumulátor, a kamera és az A9 chip nem felel meg a mai felhasználók…..
A kriptovaluta értékek már a harmadik hete folyamatos emelkedést mutatnak.  A főbb kriptovaluták, Bitcoin, Binance coin, Monero értékei 5-10% közötti emelkedést mutattak. Az Ethereum, Maker, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, ZCash, Litecoin pedig 10-30% közötti értékkel emelkedtek.  Elemzők még tartják…..
Lezárult a győri Ideathon 3.0 technológiai ötletverseny. A fenntarthatóság, az innovációs technológiák, életünk jobbá és hatékonyabbá tétele, a koronavírus járvány mind szempontok voltak a versenyen.  Facilitátorok és mentorok segítségével 70 fiatal, 12 csapatba rendeződve dolgozta ki ötleteit az…..
Bitcoin nyugdíjazási terv indult az Egyesült Államokban. Az amerikai Digital Asset Investment Management, (DAiM) elindította az Egyesült Államok első munkáltató által támogatott nyugdíjazási tervét, amely támogatja a Bitcoinban történő befektetéseket.  Egy november 19-i bejelentés szerint, a cég…..
A Google a minap jelentette be, hogy a MasterCard-dal partnerségre lépve elindítja a szolgáltatását hazánkban is. Nem csak a hazai piacra lép be, hanem egyúttal elérhető Ausztriában, Észtországban, Bulgáriában, Görögországban, Lettországban, Litvániában, Hollandiában, Portugáliában és…..
Az IBM megcélozza a fenntartható divatot a legújabb blokklánc partnerségével. Törekvése az új partnerséggel mélyül, hogy nyomon kövesse az ellátási láncokat a textil és divatiparban.  Az Armonk, New York központú tech óriás hétfőn jelentette be, hogy a német Kaya & Kato textilgyárral…..
A Sentry egy olyan alkalmazás, amelyet a Hala Systems fejlesztett ki és a civilek számára érzékelők által vezérelt korai előrejelző rendszert biztosít a légi csapások ellen az elhúzódó szíriai polgárháború idején.  A rendszer egyébként 2016-óta éles, pontosabbá vált szenzorhálózat a mesterséges…..
Tesla az új 2021-es modellév frissítéssel teljesen abbahagyja a 35.000 dolláros Model 3 verziójának értékesítését. Már jóval azelőtt, hogy valaha is kiadta a 3-as modellt Elon Musk a Tesla vezérigazgatója megígérte, hogy ez lesz a Tesla tömegértékesített autója.  Míg a Tesla elérte a Model 3…..
A kriptovaluták bika futásba kezdtek. A koronavírus járvány hatására és a pozitív befektetői kedvnek köszönhetően emelkednek a piaci kapitalizációk, emelkednek az árak.  A főbb kriptovaluták, köztük a Bitcoin is 5-10% közötti emelkedést produkált és elemzők szerint még nincs vége.  Nézzük mik…..
Fehéroroszország legnagyobb bankja, az állami tulajdonú Belarusbank bejelentette egy államilag elismert kirptográf szolgáltatás indítását, amely lehetővé teszi Fehéroroszországban és a szomszédos Oroszországban lévő ügyfelek számára, hogy kriptovalutát vásárolhassanak Visa kártyával. A Belarusbank…..
Szerda este megtörtént az amire sokan vártunk. Az Apple megtartotta az év végi nagy bejelentését amiben nyilvánosságra hozta legújabb fejlesztéseit. A cupertinoi cég bejelentése azért nem volt hagyományos mert most az elmúlt évek legnagyobb fejlesztéseit jelentették be. A bejelentés a Youtube-on…..
A Bitcoin piaci kapitalizációja 190 milliárd dollárról 280 milliárd dollárra nőt az elmúlt hónapokban ezzel neves nagyvállalatok elé került. Szeptember elején a Bitcoin (BTC) piaci kapitalizációja körülbelül 190 milliárd dollár körül mozgott, ekkor az BTC ára nagyjából 10 000 dollár körüli volt.…..
Tudjuk, hogy a mai GPS-ek nem vízállóak és nem működnek a víz alatt. Korunk navigációs rendszerei rádióhullámokkal működnek melyek folyadékon, beleértve a tengervizet is gyorsan megszűnnek. Ezért a kutatók az akusztikus jelzésekre támaszkodnak a tenger alatti objektumok például drónok vagy bálnák…..
Vegyes hetet zártak a kriptovaluta árfolyamok a héten. Az amerikai elnökválasztás a kripto piacot hektikusan befolyásolta. Többségében elmondhatni, hogy a főbb kriptovaluták erősödtek. A bitcoin nagyjából ezer dollárral ér többet mint az előző héten. A több 5 legjobban kereső kriptovaluták között…..
A mesterséges intelligencia (AI) a közlekedési ágazatban ösztönzi az innovációkat a járművek és az infrastruktúra jobb és célzottabb használata érdekében. Ez optimalizálhatja a hálózati teljesítményt, támogathatja a forgalom nyomon követését, kezelését és megalapozhatja azokat a megoldásokat amelyek…..
A Bitcoin bányászati nehézsége november 3-án 16%-kal csökkent. Ez az elmúlt 9 év és a 2012-ben megjelent ASIC bányászgépek megjelenése óta történt legnagyobb zuhanás. A bányászati nehézség most visszatért a legutóbb júniusban tapasztalt szintre, amely egy nagyobb ár korrigálás után következett be…..
Ezen a héten is összegyűjtöttük a legjobban kereső kriptovalutákat. Vegyes hetet zártak a kriptovaluták. A fő coinok értéke általában korrigált a múlt heti emelkedéshez képest. Egy új került bevezetésre, aminek az értéke egyből sokszorozódott. Egy kriptovaluta pedig megint előre tör amelyik a 39.…..
Elon Musk a Tesla vezérigazgatója pár napja tett közzé egy tweetet amelyben elmondta, hogy a Tesla járművekre történő teljes önvezető mód (FSD) frissítés ára nagyjából 2000 dollár lesz.  A Teslának új módszereket kell találni a szolgáltatáscsomag gyorsan változó költségeinek pótlására.…..
DigiTech World 2020.10.31 14:59:04
@worxland: Bocsánat, de ha végigolvasta volna a cikket, kiderülne mi van benne:

-Frissítés után a teljes csomag nagyjából 10 ezer dollárba kerül.

Köszönjük a figyelmet!
A mindannyiunk által jól ismert elektronikus fizetési szolgáltató a PayPal bejelentette, hogy közel 350 millió aktív felhasználójának most lehetőséget ad Bitcoin, Ethereum és más kriptovaluták közvetlen PayPal számlákon történő tartására, eladására és vásárlására. - írja az Investopedia.  A…..
Törökország számos területen működhet együtt Magyarországgal a mesterséges intelligencia (AI) területén az adatok előállításától a közös projektek és termékek kidolgozásáig.  -mondta Mustafa Varank ipari és technológiai miniszter  A török miniszter a török-magyar Mesterséges Intelligencia és…..
Nemrég írtuk meg, hogy számos ország készíti a saját CBDC-jét azaz központi bank által kiadott digitális pénzét.  Oroszország, Kína, Japán, Egyesült államok és még 45+ ország lázasan kutatja és fejleszti a technológiát amelynek lehetséges eredménye egy saját CBDC elindítása, ami elosztott…..
A főbb kriptovaluták megint emelkedéssel zártak a 42. héten. A top 5 legjobban kereső kriptovaluták között a héten is van egy népszerű coin amely sokak portfoliójában megtalálható. Továbbá egy olyan is, amely a 38. héten a top 5 coin legnagyobb elemkesést mutatta.   A kimutatáshoz a Coinpaprika…..
DigiTech Jön a Kiborgok korszaka 2020.10.18 21:13:48
A mérnökök hő nélkül képesek érzékelőket nyomtatni emberi testrészekre. A hordozható érzékelők az óráktól, az elektródáktól a hajlítható eszközökig fejlődnek, amely használóinak sokkal kényelmesebbek és sokkal pontosabb biometrikus méréseket képesek produkálni írja a spacedaily.com. Huanyu Larry…..