Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DigiTech World

124 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurex szeptember 13 -án indítja Európában először Bitcoin határidős kereskedést, az ETC Group digitális eszközszolgáltatójának kezdeményezésére. Míg az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) nem adja meg az engedélyt a Bitcoin határidős kereskedés elindítására, Európa már…..
A Visa jelentős befektetéseket hajtott végre az NFT térben, megvásárolt egy népszerű digitális alkotást, a CryptoPunk -ot. A Visa megvette a CryptoPunk NFT-t A Visa hitelkártya óriás hatalmas feltűnést keltett a nonfungible token (NFT) térben való megjelenésével, miután 150 000 dollár értékben…..
A Facebook Diem coin társalapítója, David Marcus, bejelentette, hogy a Novi, a Facebook kriptovaluta pénztárcája készen áll a piacra lépésre. A Facebooknak évek óta nem titkolt szándéka, hogy bevezessen egy saját globális pénzügyi rendszert. A Felhasználók a Facebook saját pénzét használnák…..
A SushiSwap dex tőzsde egy jóindulatú hackernek köszönhetően menekült meg az újabb DeFi támadástól. A hiba 350 millió dollárba került volna. Hiba a SushiSwap okosszerződésben Egy biztonsági szakértő olyan hibát talált a SushiSwap holland aukciós intelligens szerződések rendszerében, amely 109 000…..
Az új NFT piactér lehetővé teszi a védjegytulajdonosok számára, hogy szerzői jogaiknak megfelelő licenceket képviselő NFT-ket értékesítsenek. Új Alibaba NFT piactér indult A kínai multinacionális e-kereskedelmi vállalat, az Alibaba Group Holding új nonfungible token (NFT) piacteret indított, amely…..
Az Ethereum hálózat zsúfoltsága és a magas tranzakciós díjak teret engedtek olyan hálózatoknak, mint a Binance Smart Chain és a Polygon Network. Az Ethereum hosszú ideje küzd a magas díjak, a lassú tranzakciók és az alacsony skálázhatóság problémáival. Ennek eredményeként az olyan platformok, mint…..
A szabályozók világszerte továbbra is nyomást gyakorolnak a kriptovállalatokra. Folytatódik a nyomásgyakorlás a kriptovállalatokra A spanyol Nemzeti Értékpapírpiaci Bizottság 12 szervezetet figyelmeztetett, köztük a ByBit-et és a Huobi-t. A szabályozók világszerte továbbra is nyomást gyakorolnak…..
A Bitcoin intézményi elfogadása tovább növekszik. A közelmúltban több vagyonkezelő és tech cég is belépett az iparba. A technológiai iparágot úgy lehet leírni, mint valami katalizátort: vagyis minden iparági szereplő döntése hatással van a többire. 1 éve kezdődött a kriptovaluták intézményi…..
A Dogecoin a Premier League labdarúgócsapatának, a Watford F.C. -nek lesz a szponzora 2021/22 -es szezonban. A Watford F.C. 2021/22 -es szezonbeli mez ingujján jeleníti meg a mémcoin logóját. Az üzlet értéke körülbelül 700 ezer font és a Watford fő ingszponzorával, a Stake.com -mal való…..
A legnagyobb amerikai székhelyű kriptovaluta tőzsde, a Coinbase ügyfelei, mostantól öt új altcoint vásárolhatnak és adhatnak el. Új tokenek a Coinbase -en Axie Infinity (AXS), Request (REQ), TrueFi (TRU), Quickswap (QUICK) és Wrapped Luna (WLUNA) altcoinokat lehet mostantól adni-venni a cég…..
A Bitcoin dominanciája ismét csökken, ahogy az Ether emelkedik, és az altcoinok is visszanyerték lendületüket. Nő a kriptopiac értéke A forgalomban lévő összes kriptovaluta összértéke – amely a teljes piac egészsége szempontjából fontos jelző – szerdán, majdnem három hónapja először elérte a 2…..
Az ipar számára elengedhetetlen, hogy megjelenjenek a karbon-negatív blokkláncok. A befektetőknek fontos a fenntarthatóság. A kriptovaluta-ipar fokozatosan kezd áttérni a környezetbarátabb innovációkra, hogy visszaszorítsa a szén-dioxid kibocsátást a blokklánc iparban. A blokkláncok futtatásához…..
A legendás argentin futballcsatár, Lionel Messi, bejelentette első nem cserélhető token (NFT) kollekciójának megjelenését. Folytatódik az NFT őrület A méltán népszerű nem cserélhető tokenek (NFT) a második virágkorukat élik. Nemrégiben a Coca Cola jelentette be NFT sorozatát, majd a híres…..
A népszerű Coinbase tovább bővíti a felhasználóbarát fizetési lehetőségeket, hozzáadta az Apple Pay fizetési rendszert. A Coinbase egyre felhasználónbarátabb A kriptovaluta tőzsde tegnap jelentette be, hogy a felhasználók mostantól az Apple Pay segítségével vásárolhatnak kriptoeszközöket a…..
A MiamiCoin egy olyan projekt, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy token vásárlásával fektessenek be város jövőjébe. Indul Miami város tokenje a MiamiCoin Miami holnap elindítja saját kriptovalutáját, a MiamiCoint, amelyet a CityCoin nevű projekt keretében indítanak el.  A tokent, a…..
Az IMF szerint, a digitális valutának védenie kell a fogyasztókat, be kell tartani a jogi kereteket és támogatnia kell a pénzügyi integritást. A fizetések egyszerűbbek, gyorsabbak és olcsóbbak lesznek Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani a politikai és gazdasági kihívásokkal a Nemzetközi…..
A gyors és nagy profit vonzza az intézményeket és a nagybefektetőket, ezért egyre több nagyvállalat birtokol Bitcoint és más kriptovalutákat. Dübörög a Bitcoin intézményi befektetés Azt gondolnánk, hogy a Bitcoinnal és általában a kriptovalutákkal csak a kiskereskedők, kisbefektetők foglalkoznak.…..
Az e-kereskedelmi óriás, a Shopify felhasználói, képesek lesznek NFT -t árulni közvetlenül a webáruházukban. Shopify is belép az NFT piacra A Shopify, a vezető e-kereskedelmi platform, világszerte 1,7 millió felhasználót szolgál ki. Egy all-in-one kereskedelmi platform, amely hozzájárul a…..
Szingapúr élen jár a kriptovaluták elfogadásával mind regionális, mind globális szinten. A független kriptovaluta tartalék index rekordot döntött. Mi kriptovaluta tartalék index (IRCI) index? A kriptovaluta tartalék index (IRCI) egy kortól, nemtől, lokációtól független felmérés. A társadalom…..
Az e-kereskedelmi szolgáltató, az Amazon, a tervek szerint még az idén lehetővé teszi a kriptofizetést. Kriptovaluta elfogadással erősít az Amazon A kriptovilág spekulációját egy állásajánlat indította el, ugyanis az Amazon Payments Acceptance and Experience csapata „tapasztalt termékvezetőt keres…..
Forrás: https://invesbrain.com/ A Mastercard megkezdte az USDC stabilcoin tesztelését a fizetési hálózatán. A jövőben lehetőség lesz kriptovalutával fizetni. Mastercard belép a kriptovaluták világába A Circle, a második legnépszerűbb stabilcoin, az USDC mögött álló blokklánc társaság az amerikai…..
Forrás: https://www.pymnts.com/ Kína CBDC-je, a digitális yuan, már állampolgárok millióihoz eljutott. A digitális valutát a mindennapi életben használják. Rohamosan terjed a kínai digitális yuan A Kínai Népi Bank (PBoC) által kiadott CBDC lassan mainstream fizetőeszközzé válik az ázsiai…..
Forrás: https://qcostarica.com/ El Salvador kormánya azt tervezi, hogy állampolgárai egy stabilcoint és a Bitcoint használnák fizetőeszközként. El Salvador az első olyan ország ahol hivatalos fizetőeszköz a Bitcoin A közép-amerikai ország kormánya egy amerikai dollárhoz kötött stabilpénz…..
Forrás: https://www.skrill.com/ Az Egyesült Államokon kívüli Skrill ügyfelek ezentúl 35 kriptovalutához férhetnek hozzá digitális pénztárcájukban.  A Skrill a kriptovaluták felé terjeszkedik A Paysafe, az online pénzátutalási szolgáltatás, a Skrill anyavállalata a héten bejelentette, hogy a…..
Forrás: https://www.interregeurope.eu/ A digitális euró mögöttes architektúráját úgy alakítják ki, hogy elhanyagolható környezeti lábnyoma legyen a Bitcoinnal és más kriptográfiai eszközökkel összehasonlítva. A digitális euro nélkülözhetetlen Európának Európa néhány év múlva kénytelen lesz…..