Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steps4u

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JobAngel HR-es állást keres 2020.06.24 12:00:00
Ahogy nézegetem a statisztikáimat, és az évek során egyre több álláskeresőt ismerek meg, egyre könnyebben azonosítok olyan álláskereső csoportokat, akiknek igazán problémás az álláskeresés. A HR-esek, azon belül is a toborzók egy ilyen csoport… hozzám fordulnak álláskeresési tanácsokért, ami…..
Steps4u 2020.06.27 21:19:33
Kedves Forum,
sokszor azt gondolom, hogy konnyen sikerult paruknak az elso par lepes.
Neha, amikor HRes allast keres akkor lehet neki is elveszik a kedvet a szakmajatol.
Nem vagyok HRes, de nem hiszem, hogy ezen a szakon ugyanolyan kepessegu es felkeszultsegu jeloltek (robotok) lennenek, ahogy azt sem hogy ugyanolyan sablon munkakorok es igenyek.
Azt is felteszem, hogy ugye a jo helyekrol nem valtanak, de azt is ismerjuk, ha elfogy a kg so akkor pedig menni kell. Sok ceg arculatot valt 3 evente igy nehez azonosulni vkinek egy szervezettel, bar tobbnyire a belso motor alakitja ezeket az elkepzeleseket akkor sem mindig van igeny erre vagy arra hol bentrol hol fentrol.
Amikor a HRes felhiv es kioktat ezutan hosszasan azon gonolkozhatsz, de akkor megis miert hivott fel.
A felmeresszeru stresszes toborzasokat annyira jo lenne mar felnottebben kezelni a mai digitalis vilagban. Igaz, hogy nem annyira izgalmas es neha osztonos is. Az egyeb teszt iras es toltes azert nehez kerdes, mert ismerek olyat, aki a legjobbat irta es megse vettek fel nyilt palyazaton.
Egyszer olvastam egy cikket, hogy emocionalisan dont a legtobb vezeto, meg ha nem vallja be akkor is. Banom, hogy nem emlekszem a forrasra, de jelentos szazalekban befolyasolja a kesobbi kivalasztast is, nem csak egyeb eroforrasfelosztas es celkijeloles szintjen. Ezert nagyon kellemetlen tud lenni egy rosszkor betalalt box, jobb lenne csak civilizaltan akasztofazni. :)
Ismerek olyat, akinek volt mindket tipusu CVje, aztan eltuntek az adatok es gyorsan megoldotta, persze hiba is becsuszott, de csak erre akartak emlekezni.
Persze pozitiv dolog is sok van mostanaban inkabb, mert nagyon sok vegtelen turelemmel megaldott angyali tunde vagy tunder van a teruleten.
Steps4u 2020.06.28 08:24:12
@Steps4u:
(A vezeto baratnojet, aki kesobb ket honap utan visszament korabbi helyere es behivtak mast, mig a jo tesztet iro allaskereso volt. Ez mar milyen faraszto, pedig ez igy tortent. XD)