Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monochrome

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
monochrome 2007.11.01 12:45:03
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
monochrome 2007.06.25 08:50:13
Subba Lovagmetál 2007.06.22 14:34:00
A véresen komoly rockerség még 2007-ben is nagyon vicces tud lenni. Az Ossian Tél hercegnője klipje egy csodálatos rock népmese egy marék szerepjátékos, és a Lancelot személyzete által előadva. "A Tél hercegnője az album lírai dala, egy szerelmes vallomás. Rubcsics…..
Az a helyzet, hogy megpróbálhatjuk ezerszer és mindig másképp elmagyarázni, de az internetnek egyetlen egy alapszabálya van. Nagyon gondold végig, hogy mit engedsz ki magadról a világhálóra, mert egyszer mindent megtalál valaki, és aztán lehetetlen lesz kitörölni a szégyent a…..
Subba Subba szív iWiW: A piton 2007.05.10 14:24:00
            - Legszánalmasabb idióták gyűjtőhelye- A lányok nagyon megörülnek ha meglátják!- A metroszexuális külsejére és környezetére igényes intelligens HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI- Minden Magyar Klubja- Szilas- Mi az Anyu,…..
Azt a beteg mindenit! Hirtelen nem is tudjuk mi a bénább, a téma, vagy az az elképesztő színészi alakítás a felvezetőben? Ha nem lenne elég az apás megoldás, van még ennél is betegebb, anya, és lánya. Biztos van ebből is részlet valahol a neten,…..
Nem szeretnénk ha bárkit is felkészületlenül érne a következő videó, Brian rengeteg érzelemnek adja át a testét. Óvatosan!..
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
Subba Novinovinovinovi got!! 2007.03.20 12:42:00
Nagyon érdekes, előttünk eddig ismeretlen területre hívták fel figyelmünket Kedves Olvasóink. Az a helyzet, hogy a népszerű videómegosztók tele vannak orosz gyermekénekesek és -együttesek videóklipjeivel, és mind annyira bájosan nyomasztó és…..
monochrome 2007.03.22 18:46:21
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Subba Disznótor a nappaliban 2007.02.28 11:59:00
Egy Ostrom utcai legenda szerint lakott az utcában egy asszonyka, aki társasházi lakásához tartozó pici kertjében tartott egy disznót. Mindez persze a szuper-luxus első kerületben, egy köpésre a budai vártól. Mikor felhízlalta a malackát cukorspárgát kötött a nyakába, és…..
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Subba Pinát mindenkinek 2007.02.09 14:56:00
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, varjak fogják kivájni a szemedet. AlmaszüretFókuszban a seggHazai játékosKét forró hölgyPáros torna   ..
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
Subba No, Thanx Csernobilból 2007.02.02 13:24:48
Forrás: Mellesleg Programmagazin..
monochrome 2007.02.02 20:26:06
www.programmagazin.hu/img.php?id=735423#pic

ezekkel tegnap egy villamoson utaztam...-.-
Péntek van, a Subba életében pedig ilyenkor jön el a pillanat, amikor ezernyi adatbázishiba és ezernyi letöltődni képtelen kép sem akadályozhatja meg abban, hogy jót mulassunk az ország legmurisabb közösségi hálójának szorgos kis építőin.- Tényleg mindenki olyan becenevet…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
monochrome 2007.01.17 16:39:45
vajh hány éves a hölgy és hány éves az úr?ugyehogyazigazszerelemcsakúgysütróluk?! -.-:
www.bankdancehall.hu/banklight/programok/fotok/big/20051228/76.jpg
ez a kettő meg 13-14...max 15 lehet...:
www.bankdancehall.hu/banklight/programok/fotok/big/20051228/91.jpg
bizonyíték arról,h a bank dance hall már nem diszkaú hanem kindergarten...
www.bankdancehall.hu/banklight/programok/fotok/big/20051228/139.jpg
és most mondjátok utánam:mi minde egyéniségek vagyunk!:www.bankdancehall.hu/banklight/programok/fotok/big/20070113/18.jpg
www.bankdancehall.hu/banklight/programok/fotok/big/20070113/70.jpg

ezek miatt nézik le a 15 éveseket...és ezek miatt van oly szíves a 18 év feletti társadalom erős kritikával illetni azt a tinédzsert is,aki victor hugot olvas,csupán mert még nem lépte át a felnőttkornak számító limitet...
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..