Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesemondó

7 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudatfolyam mesék Húsbavágó 2008.08.27 21:46:00
Este bementem Katihoz zárásra a gyorsétterembe. Már alig volt vendég, intett, hogy nyugodtan menjek be hozzá a pult mögé. A karjaimat gyorsan köré fontam, és végigtapogattam, hogy mindene megvan-e. Megvolt, de a pult előtt álló vendég rossz szemmel nézte matatásomat, ezért…..
Tudatfolyam mesék Az előzmények 2008.08.19 21:09:54
Ennek a blognak volt egy előzménye, amit aztán abbahagytam egy időre, és utána itt folytattam. Ott is van néhány mese, úgyhogy belinkelem ide: http://mesek.blogter.hu/..
Na, erre vártunk! Vagyis valami még hivatalosabbra, mert ezeket az árakat Angelday hozta le, és egyelőre nem tudjuk, honnan szerezte az infót, de eddig is jól értesültnek bizonyult, úgyhogy majdnem biztosra vehetjük, hogy a következő csomagokkal lehet megvenni az iPhone-t: A…..
Iszonyú meleg volt. Az örömlány fásultan törölte le gyöngyöző homlokáról az izzadtságot. Közel s távol egy lélek sem látszott. A lepusztult külvárosi foghíjtelken csak a tücskök zümmögése töltötte be a levegőt, a töredezett beton réseiben tikkadt gaz kókadozott a…..
 A Hír TV által nyilvánosságra hozott drogsztori egyik kulcsfiguráját, Tóth Viktort - Veres János pénzügyminiszter Nyírbátorban dolgozó kampányfőnökét - a hozzá közel állók, valamint a helyi szocialisták „rendes, becsületes” embernek tartják. Az ellenfelei…..
mesemondó 2008.08.14 09:35:22
Két hete utazom naponta a Szépvölgyi út - Pázmáneum útvonalon és rengeteg pozitív és negatív tapasztalatra tettem szert. A legtöbb jegyvizsgáló tényleg korrekt, kedves. Viszont sokszor a kedvesség mögött más áll. Folyamatosan látom, hogy zsebbe vándorolnak 200 forintok persze…..
Hóbelevanc Napi MAHASZ 2008.08.13 11:00:00
Itt volt az ideje, hogy megint megjelenjen valahol egy sírás arról, hogy milyen rossz helyzetben van a magyar zenei ipar. Most a Napi Gazdaságban jelent meg arról egy rövid írás, hogy milyen nehéz helyzetben van az ágazat hazánkban. Maga az írás gyakorlatilag ismétlés, sokkal…..
Tudatfolyam mesék Másvilág 2008.08.12 20:30:09
A metróban álltam, a szerelvényre vártam leghátul, ahol az öngyilkosok szoktak. Én nem azért, hanem mert ott kellett majd leszállnom a célállomásnál. Este volt, kevesen álltak velem a peronon. Az alagút szája sötéten ásított, és a fejem felett egy rossz neon villogott. Hirtelen…..
Az emberarcú fideszes?   Egyes felmérések szerint mostanság az ország legnépszerűbb politikusa, Debrecen polgármestere, a Fidesz alelnöke is sorra került a klubhalo.hu sajátos portrésorozatában. Az Egy arc módosulásai címen futó vasárnapi szériát hárman írják: Bodor Pál…..
El Mondo blog Együnk az agyunkért 2008.08.12 08:02:00
Enni jó! Különösen akkor, ha jobb hangulatunk lesz tőle, és még az idegrendszerünknek is jót tesz. Sajnos nem ehetünk akármit, és főleg nem akármennyit. Júliusban jelent meg a Nature Reviews Neuroscience-ben egy összefoglaló azokról a kutatásokról, amelyek az elmúlt években a…..
A vörös macska a körfolyosós bérkaszárnya széles vaskorlátján feküdt, és élvezte a napfényt. Szüksége is volt egy kis élvezetre, mert az egerek megint kiszúrtak vele. Gyűlölte őket. Pedig olyan szépen indult minden. Amióta észrevette a földszinti hentesüzlet lyukas…..
Élénkebb vizuális fantáziájú olvasóinktól elnézést kérünk a cím keltette asszociációk miatt, Zagy irányába tudunk csak mutogatni a legártatlanabb arckifejezésünket magunkra öltve. A közepesen erotikus megoldás…..
Most, hogy kiderült, az internet még a szervezett rosszfiúk ellen is lehet eszköz, komolyabban is feltehető az a kérdés: átveheti-e a hálózat néhány disztribúciós csatorna szerepét?Amikor például idehaza a könyvterjesztés egy zárt kör játszótere (ahogy az APEH árverések is…..
Az egyes olimpiáknak nem csupán a kabalaállatai, de legtöbbször a fáklyái is emblematikussá vának. Nem csoda, ha megtervezésük majdnem olyan versengésre ösztökéli a vezető dizájnereket mint a sportolókat. Ezeket a különösen szép tárgyakat gyűjtötte most össze a New York…..
Mandiner blog Az élet habos oldala 2008.08.07 15:01:00
 Már mindenki az olimpiáról beszél, pedig a softballnál és a vadvízi evezésnél komolyabb sportok is léteznek. Ilyen például a sörivás, amelynek jeles eseménye a Zebegényi Napok keretében évente megrendezett verseny a Mókusban. A szabály egyszerű: háromtagú férfi-,…..
mesemondó 2008.08.07 17:45:08
Mielőtt máglyahalált szavaznánk azoknak, akik szájbarágósan próbálnak pozitív közlekedési morálra ösztökélni, olvassuk el /A\ levelét, aki igazán érzékletesen mutat rá a legalapvetőbb problémákra amiket elkövethetünk és sokszor talán magunk sem vagyunk igazán tudatában,…..
Gyakran jönne jól, ha gyorsan utána lehetne nézni, hogy jutunk el biciklivel A-ból B-be a leggyorsabban, vagy akár a legbiztonságosabban, de igazán hatékony és naprakész eszközt erre a célra még nem találtam. A Google Maps szolgáltatásai sem segítenek rajtunk, kivéve annak, aki…..
A lány tudta magáról, hogy szép. Az utcára kilépve mindig rászegeződtek a szemek. A tetoválás a köldöke körül vonzotta a pillantásokat, és onnan a szemek továbbvándoroltak a testén. Mindenfelé.   A boltba ment éppen, ahogyan mindig reggelente, és az agya már a tejfeles…..
Ha egy fogyasztóközpont nem engedhet meg magának valamit a reklámjában, akkor az nem más, mint hogy megbántsa a kövéreket. Olyan körültekintően kell bánnia a témával, hogy még véletlenül se érezhesse a reklámot egyetlen, a célcsoportba tartozó molett, kövér vagy túlsúlyos…..
Appleblog Az iTunes az első 2008.08.06 07:36:00
Az év elején már sikerült piacvezető pozícióba verekednie magát az Apple zeneáruházának, de kérdéses volt, hogy képes lesz-e megőrizni előnyét. Hát most itt a válasz: képes volt. Az NPD elemzőcég szerint ugyanis az amerikai piacon az első fél évben az iTunes bonyolította a…..
comment:com Peking bekavart Jacknek 2008.08.06 10:48:00
Pénteken az olimpia miatt elmarad a 24 harmadik napjának utolsó előtti órája. Az MTV úgy döntött, hogy a megnyitó ünnepség ismétlése (élő adásban 13:45) generálta nézettséget nem rontja el az amúgy is csekély számú nézőt érdeklő 24-el, hanem helyette 23.20-kor, Az este…..
hogyvolt Róma 1x07 - Pharszalosz 2008.08.06 09:00:00
A legutóbbi epizód jól nevelt sorozathoz illő cliffhangerrel ért véget, tomboló vihar pozdorjázta atomjaira a Göröghonba tartó flottát, köztük a szívünknek kedves két légiós hajóját is. Tövig lerágott körmeink megmenekülnek a további cincálástól, ugyanis katonáink…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.08.06 09:00:00
A Disney-nek megtetszett az HBO Flight of the Conchords című vicces sorozata egy új-zélandi zenekarról, így rittyentenek egyet maguknak ők is, mégpedig a Camp Rock című tinifilmben látott Jonas Brothers nevű együttessel a főszerepben. Toni Braxton, Kim Kardashian, Dan Marino, Lance…..