Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabóBalázsTribün

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár a statisztikák egyértelműen Hamilton oldalára mozdítják a mérleg nyelvét, a Mercedes elsöprő dominanciája sokkal erősebb mint anno a Ferrari teljesítménye. Mondjuk ezt úgy, hogy már akkor is totális unalomról beszélt sok Forma-1-es szurkoló. A kérdést persze egészen más irányból kell…..
A Tribün Talk Show legújabb adásában egy nulladik Szélárnyék epizód lesz, ahol értékeljük és pontozzuk az F1-es csapatok idei festéseit és végig vesszük, hogy melyik istállótól mit várhatunk az idei szezonban! Szó lesz a Mercedes idei lehetséges nyolcadik címéről, arról, hogy mi lehet ebben az évben…..
 A Tribünben Buday Zoltán a PFF elemzője és az Arena4 szakkommentátora volt a vendégünk! Kiderül, hogy Magyarországról, hogyan lett elismert NFL elemző a PFF-nél. Beszélgettünk arról, hogy hogyan működik az analitika az NFl-ben és mi a feladata egy PFF elemzőnek. Majd kielemeztük a Super Bowlt, és…..
Új Szélárnyék adásunk élőben! Beszélünk a Portugál Nagydíjról, annak előzményeiről, és legnagyobb jeleneteiről. Továbbá a felbolyduló átigazolási keringőt is kivesézzük, marad-e George Russell, megy-e Alex Albon és ki jöhet föl az F2-ből. Ezután irány Imola, hiszen ezen a legendás helyszínen…..
A szélárnyék legújabb adásában beszéltünk a Honda a kiválásáról és a Red Bull jövőjéről. Kielemeztük az Eifel nagydíjat, szó volt Hamilton rekordjáról, Ricciardo dobógójáról és sok-sok más izgalmas témát is érintettünk. A mikrofonnál Szabó Balázs, Takács Áron! Tartsatok velünk most…..
Beszélünk a Magyar versenyző csapat váltásáról, győzelmi esélyeiről, de fő témánk természetesen ismét az aktuális futam. Terítéken Hamilton 88. győzelme, a Mercedes elképesztő előnye és jövője, továbbá a Ferrari további szenvedése és méltatlan bánásmódja Vettellel szemben. De választ adunk arra is,…..
70 év, 33 világbajnok és a nap amikor a 33-as rajtszámú autó mutatta meg, hogy hogyan kell megverni egy világverő autót. Nem megyünk el Vettel megforgása és a folyamatosan változó középmezőny mellett sem. Egy igazán izgalmas és fordulatos Szélárnyék Podcast amit nem szabad kihagyni. A mikrofonnál…..
A Mercedes elképesztő előnnyel vágott neki a 70. Brit Nagydíjnak, az utolsó körökben mégis jött a váratlan fordulat. A Racing Point elfogyott, a Ferrari ismét nagyon szerencsés volt Leclerc oldalán. Vettel pedig úgy tűnik feladta már ezt a Ferraris történetet, ő talán már tudja hol lesz jövőre?…..
  A Forma 1-ben összesen 20 hely van, amiről rengeteg gyerek álmodik látva példaképeiket! Mi most megpróbáltuk megtalálni azt a 10 legtehetségesebb fiatalt, akinek már csak pár lépcsőfokot kell megugrania ahhoz, hogy a Száguldó Cirkusz egyik új tagja, idővel pedig a jövő világbajnoka lehessen! A…..
2020-ban a Ferrari csak árnyéka önmagának, annak a legendás istállónak, amely 15 egyéni és 16 konstruktőri világbajnoki címet szerzett.  De mi vezetett idáig, honnan ered a probléma forrása, mi okozhatta ezt a mélyrepülést? Erre keressük majd a választ a történet minden aspektusát…..
Friss podcastunkban kibeszéljük a Magyar Nagydíjat, ahol volt részünk izgalmakban, hatalmas Verstappen bakiban majd Red Bull mentésben, kiélezett középmezőny csatákban, egy felfoghatatlan Mercedes előnyben és egy újabb Renault óvásban! Ha szereted a Nem csak mélyre ásunk és elemzünk, de…..
Két Osztrák és egy Magyar Nagydíj után még bőven várnak izgalmak ránk, de azt már most levonhatjuk, hogy a győztes pilótát nagy eséllyel meg tudjuk majd tippelni. Ami már sokkal izgalmasabb, az a középmezőny, mely rég nem látott módon sűrűsödött össze. Vágjunk is bele. 6 éve legyőzhetetlen A…..
Először és utoljára Stájer Nagydíj, ahol Lewis Hamilton megrázta magát és behúzta karrierje 85-ik győzelmét! Elemezzük a stratégiákat, Leclerc hibáját és a széteső Ferrarit, de szó lesz Norris hatalmas utolsó hajrájáról és további érdekességekről újabb futam kibeszélőnkben! Ne hagyjátok ki a…..
Első futam kibeszélőnk, amelyben szó lesz az elképesztően fordulatos és drámai szezonnyitó előzményeiről, kulcs szituációiról és legjobb jeleneteiről. Ezen kívül elemezzük a Ferrari borzasztó helyzetét, a Vettel sztorit és az erősorrendet is ami olyan szinten megkavarodott, hogy nem hiszünk a…..
  Toplistáimban olyan nagy neveket hozok, melyek valamilyen szempontból meghatározók a Forma-1 történelmében, vagy jelenében, vagy múltjában. Első listámban az új generációt veszem górcső alá, akiknek első nagy neve a 2016-ban igazán berobbanó Max Verstappen volt.   Max Verstappen Kivel…..
Íme, elindul blogom, mely csak és kizárólag Forma-1-es témákkal foglalkozik. Itt elfog az is hangozni ami a műsorunk idejébe, kereteibe már nem fér bele. De természetesen ide is fel fognak kerülni a Tribün - Szélárnyék adások, amelynek én leszek a házigazdája. Itt pedig elemzések, események,…..