Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidfamme

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összefoglaló táblázatok a Mol Ligából  2010.12.19. 13:55 kerusz..
vidfamme 2010.12.19 19:58:33
@kerusz: na sikerult hulyet csinaljak magambol :) de a kommentben hozzafuzott magyarazatoddal gyutt mostmar ertem :) plusz het, minusz het az egyutt tenyleg nulla. koszi
Egy győzelemre vagyunk a divízió 1-től  2010.12.19. 10:18 F. Kapus..
vidfamme 2010.12.19 16:27:36
A magyar jégkorongszövetség a tavaly elhunyt 19-es jelölése mellett szavazott, így az MJSZ beterjesztette If. Ocskay Gábor nevét a hírességek csarnokába való felvételre. A jelöltek felvételéről a kongresszus dönt majd az előzetes lista alapján, jövő tavasszal. Jelenleg két…..
vidfamme 2010.10.08 11:53:22
@jacint70: egeszen biztos, hogy eleri, hiszen az iihf az elsok kozt volt akik megemlekeztek Ocskayrol.

www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/browse/90/article/hungarian-hockey-in-mourning.html
Ismét két Mol Liga-meccset játszanak Brassóban: Magyarországi idő szerint 10 órakor a Steaua tévés mérkőzésen fogadja a listavezető Dab.Doclert. 17 órakor az újvárosiakat nagy harcra kényszerítő Brassó a hármas győzelmi szériában lévő Vasast látja vendégül. A vesztett…..
vidfamme 2010.09.19 15:33:05
@kerusz: itt senki nem irja le oket. mar reg megtanultuk, hogy minden szezon elott jonnek a hirek, hogy felbomlik a katonacsapat, nincs penz, nincs keret, nincs jatekos. aztan a dontot megis ok jatszak.

csak a Vasas penteki laza 7-1-e utan nem lehetett konnyu 5-3-nal DAB drukkernek lenni. Aztan meg a birot a legkonnyebb szidni, mert ugye Romaniaban mindig kapnak a magyar csapatok 10-20 perceket. Csakhogy ezen a meccsen ugye ez se tortent, kiallitasok aranya 18-20. Ugyhogy 59:59-nel a legjobb dontes volt Gergelyt romanberencezni. Nem Szilassyt szidni, hogy miert szokott be es nem is az aranyszaro Sevelat hogy miert nem fogta meg es nem is Nikat hogy miert hagyott ki annyi helyzetet, vagy esetleg a sok, 60 percen at szedelgo hatvedet. Ez boritotta ki nalam a bilit, es a kovetkezo 2-3 hozzaszolas.

S meghogy en fogjam meg a szamat.

Szerencsere paran megmutattak, hogy Spigott es Xardas a kisebbseget kepviselik.

amit lamanoob 14:57-nel leirt, meg sokan leirhatjak, s remelem le is fogjak.
vidfamme 2010.09.19 15:38:16
@kerusz: es ebben az esetben ki fizeti a 100 eurot? a szervezo klub (jelen esetben Steaua), a hazigazda (jelen esetben Brasso), a jegyzokonyv vezetoje (jelen esetben Tarcsi Alpar), az ellenor (Somai Adrian), vagy netan a birokat delegalo szerv?

vagy esetleg Gergely Lehel ha ugy alairta a jegyzokonyvet, hogy nem nezte meg, mindent feljegyeztek-e oda amit o irt? irgum-burgum
vidfamme 2010.09.19 16:00:39
@vaze: reg lenyugodtam. es nem a te hibad, hogy nem erted. csak valahol erzed, hogy ez "geci dolog".

engem az bant, hogy meg mindig van akinek ez igy a normalis, es ilyeneket irnak:
"mindjárt sírok annyira fájnak a soraid"
"A véleményem tartom és sírhatsz itt akár holnaputánig is, nem igazán fog meghatni"
Taegeuk Jeonsa Gyertek haza fiúk 2010.06.27 13:16:00
Egy nemzet büszke rátok.Dél-Korea letette névjegyét a labdarúgásban. Idegen földön, bírói segédlet nélkül továbbjutott a csoportból Nigéria és Görögország előtt, és a kieséses szakaszban egy fantasztikus meccsen alulmaradt Uruguay ellen.Ez a világbajnokság eddig sok…..
vidfamme 2010.06.28 17:40:14
Nem hittem, hogy rajtam kivul meg van magyarul beszelo del-koreai szurkolo, ezert orommel olvasom a blogot, meg igy is, hogy csak a vegere fedeztem fel.

En 1994-tol vagyok Del-Korea szurkolo,
ezt (
www.fifa.com/worldcup/archive/edition=84/results/matches/match=3076/report.html ) a meccset volt szerencsem megnezni, amikor a nemet valogatott 3-2-re verte Koreat, de Korea 3-0-rol allt fel, es mar nem kellett volna sok perc ahhoz hogy nem csak egyelitsenek, de meg is nyerjek a meccset.

Azota szamomra a koreai hozzalas az etalon a focihoz. Orulok, hogy mas is gondolja igy :)
Szerda délután úgy léptek a jégre a németek, hogy a dánok legyőzése esetén biztosan a legjobb 12 közé jutnak, a 3-1-gyel ez meg is történt. A másik negyed ötös meccsen az olaszok megizzasztották a letteket, de 5-2 lett a baltiaknak. Este az amerikaiak és a finnek az alsóház…..
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
vidfamme 2010.01.19 11:02:07
@csatoimi: te hanemegyeb tudsz valamit ... ki vele :)
Niklas Backström, a Minnesota kapusa franchise-rekordot döntött. 1-4-ről fordított a Washington Floridában. Az Anaheim öt meccs óta veretlen. A bajnok Calgaryban nyert. Antti Miettinen két góljával és gólpasszával az utolsó harmadban ütötte ki a Minnesota a Vancouvert. A Wild finn…..
Folytatja a szponzori együttműködést a Mol-csoport a magyar és a romániai jégkorongszövetséggel, fogalmaz az olajipari cég és a Magyar Jégkorong Szövetség szerdai sajtóközleménye. Az együttműködésnek köszönhetően a magyar és a romániai csapatok kiegészülnek egy…..
vidfamme 2009.07.02 11:05:54
@csiki hokis: ha 50 nézőt érdekel Csíkban egy meccs a Miskolccal, akkor miért írnak 750-et a bírói lapra?

www.regi.icehockey.hu/magyar/jk2+.php?mit=2595

Én nagyon remélem, hogy az idén is lesznek annyian, mint a tavaly voltak. Vagy nem is voltak annyian?
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
vidfamme 2009.02.26 18:12:31
@Wazowski: rövid az eszed :)

Magyar Nemzet Online: "... a Sport Club 2000-ben három szeredai születésű (Csibi, Sándor és Rajz Attila) hokis mellett a ferencvárosi Dobos Tamás vezérletével győzte le a Steaua Bukarestet a román döntőben. "

Vagy a Sportclub már a múlt, el van felejtve, nem számit?
Szerdán hét mérkőzéssel folytatódott a KHL, megy a harc a rájátszásba kerülésért. A Lada a Szalavat Julajev és a Metallurg Magnyitogorszk után az Avangard Omszkot is legyőzte. A Metallurg büntetőkkel verte a CSZKA-t (a magnyitogorszkiak mindegyik góljában benne volt a…..
vidfamme 2009.02.12 11:01:15
@durex26: Sajnos fogalmam sincs, de egy egzotikus mez engem is érdekelne. Egy kisebb összeget hajlandó lennék kifizetni például a Dubai Csodálatos Púpostevék mezert :) Mielõtt hülyére röhögnétek magatokat, itt a link:

www.dubaimightycamels.com/images/newJerseywhite_2.jpg
Három sima mérkőzést várhattunk a vasárnapi Mol Liga-sorsolás alapján. Az is lett, de becsúszott egy hatalmas meglepetés. Az UTE, az NZ-Stars és a Progym nyert.Kezdjük a váratlansággal. A 38. percig vezető HC Csíkszereda negyedóra alatt hat gólt kapott Gyergyószentmiklóson, és a…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..
vidfamme 2008.09.15 12:44:05
Nem nagyon akarok én beleszólni, de ott voltam a meccsen, lenne egy-két meglátásom.

A késleltetett páros kiállítas jogos volt. A Holló ellen ítélt gáncsolásnál a DAB játékos botja a jégen volt, de kitudja mit látott a bíró, mert a kapu hátánál történt az eset.

Ettől eltekintve nem értek egyet azzal, aki azt állítja, hogy a Progym jobban játszott a DAB-nál. Amikor az újvárosiak a játékkal foglalkoztak, egyértelműen jobbak voltak mint a gyergyóiak. Kombinatívabbak, gyorsabbak, pontosabb passzokkal szédítették a Progymot. Hely is volt, hiszen a 8. perc és a 21. perc között csak 5 percig volt 5-5 elleni játék, egyébként a DAB folyamatosan emberelőnyben volt. Épp csak az első gól nem akart sehogyan sem beakadni (szerintem nem lőtték eleget a kaput, de mindegy).

Ami pedig a 32. és 36. perc között történt, mindegyik kiállítás befújható volt. Hogy nem mindig fújják be? Van amikor nem veszi észre a bíró, van amikor nem akarja észrevenni a bíró, elégszer láttuk mind a két dolgot megtörténni. Hogy változzon, itt észrevették, és be is fújták. Egy dolog biztos. A román jégkorongszövetség bírói testülete nem kell nyílt levélben bocsánatot kérjen ezért a meccsért.

Gratula Gyergyónak, nagyon rég vártunk már egy ilyen eredményt. Az elmúlt kb. 30 tétmérkőzésből ez az első 60 percen belül megszerzett győzelem, de semmi kétség, nem kell újabb 30 mérkőzést várni a következőre!
Közel állunk ahhoz, hogy 100 százalékos biztonsággal állítsuk: a Mol lesz a magyar–román interliga fő szponzora. A szerződést információink szerint még nem írták alá, de úgy tudjuk, a héten minden ezzel kapcsolatos anyagot előkészítettek minden oldalról. Nem kerülheti…..