Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abe Norm

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol Metal Hammer egy újabb "kedves" listával örvendeztette meg az olvasóit, ebben a kétezres évek száz, szerintük legjobb rock- és persze metaldalát kaparták össze egy nagy kupacba. Nos, ha a sorrenddel lehet is vitatkozni, azért azt alá kell írni, hogy ezeknek a java valóban kiérdemelte a…..
1880. A British Museum munkatársai antik görög műtárgyakat gyűjtenek be Szicíliában. A Concordia-templom végül nem fért be a múzeum egyik ajtaján sem. A Temze-parti szeméttelepről olasz nacionalisták mentették meg az épületet, és kövenként, bőröndökben csempészték haza, pizzasütéshez használható…..
Fotó: Zih Zsolt/MTI 2021. március 17-én, 80 éves korában elhunyt Szersén Gyula. Arcát a fiatalabb közönség talán kevésbé ismerte, de hangjáért egészen biztosan Magyarország-szerte rajongtak. Több, mint 1800 alkotásban hallhattuk: mellék- és főszerepekben, sorozatokban, filmekben, mesékben…..
A Star Wars figura gyűjtők köreiben örök visszatérő téma, hogy miért kell annyi, úgymond főszereplőről mintázott figurát kiadni, pláne akkor, ha az adott karakterből készített figurákkal már tényleg Dunát lehetne rekeszteni. Jellemzően Luke, Han, Vader és Obi Wan esik ebbe a kategóriába, de akadnak…..
Columbo a tévétörténet egyik legismertebb alakja. 50 évvel a sorozat kezdete és két évtizeddel az utolsó epizódja után is szinte mindenki ismeri. Karakterét a kiváló forgatókönyvek és Peter Falk tehetsége teszik felejthetetlenné. Nem csak Columbonak van mindig egy kérdése. A nézőkben is sok minden…..
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
Abe Norm 2020.06.25 00:11:33
archivum.mtva.hu/photobank/item/MTI-FOTO-bkgya2VmcHZzV1dSd2hXR2FJV1JiQT09

Budapest, 1988. június 29. A Budapesten tartózkodó magyar származású Tony Curtis filmszínész látogatást tesz a világhírű, mozgássérült gyerekekkel foglalkozó Pető Intézetben.
Abe Norm 2020.06.25 00:31:10
@JTom: @sárkánylábasárga: @gintonic.azigazi: nem tudom, ki hogy van vele, de én elolvastam a részletes szabályzatot. (lehet, hogy figyelmetlenül). Nem láttam, kitételt az állampolgárságra, csak magyarországi tartózkodási- vagy lakóhely, illetve lakcím van meghatározva.