Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dickinson

9 bejegyzést írt és 445 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
dickinson 2011.10.31 19:45:33
@sixx: "flute is a heavy, metal instrument" :)
Kovács Gáborné, a Sarokház nevű intézmény (a helyieknek csak Botyi) kocsmárosa 1964-ben született, és mint bemutatkozásának második mondatában elmondta, tősgyökeres kamuti. „El nem mennék semmi pénzért – mondta. - Ez itt egy nagyon összetartó kis közösség, ebben…..
2perc az a fránya gravitáció 2011.04.22 19:59:18
dickinson 2011.04.24 14:34:59
@hoppedli: hát te érdekes tanterv alapján tanulhattad a fizikát :D
A labdarúgó Bajnokok Ligája, az olasz Serie A és az angol Premier League mellett a kézilabda-BL közvetítési jogát is megszerezte a Digi Sport, amely azonban évek óta hiányzik a legnagyobb szolgáltatók kínálatából, így az ország nagy részén nem lehet látni a műsort. Az [origo]…..
dickinson 2011.03.21 16:46:36
@subidubinemértem: én eleve felháborítónak tartom, hogy egy ilyen alacsony lefedettségű csatorna megveheti a PL és a BL közvetítési jogait, meg persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogyan verték át az Eurosport2-t...
A Viasat6 és a Tv2 is elkészítette saját szinkronját az NBC ótvaros nagyon bukó remake-jéhez, amiről nekem a Sok hűhó semmiért című klasszikus jutott menten eszembe, de ne legyünk ünneprontók. A két szinkron alapvetően más, hiszen más stúdióban és más hangokkal is készült…..
Illetve nem is képek, hanem concept artok, azaz olyan rajzok, amiken elképzelik a sorozat bizonyos elemeit, jeleneteit, szereplőit - nem kell csodálkozni, ha ezek közül egyiket sem látjuk viszont a kész sorozatban, de attól még érdekesek. A kétórás backdoor pilot a fiatal Will Adama…..
dickinson 2010.12.23 23:24:46
@LEGO László: Nem valószínű, azokról csak a második háború elején szerez tudomást az emberiség (és ugyebár az első lezárását követően lettek kifejlesztve).
Miután a SyFy közölte, hogy nem kér újabb epizódokat a Capricából, menten abba is hagyta a vetítését a már leforgatott részeknek, és nem is mondták meg, hogy mikor szándékoznak adásba küldeni azokat Ez persze felbaszta a rajongók agyát, mert óriási szemétség, másrészt…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
dickinson 2010.06.20 21:34:07
@gezabá: Piszok módon tud fejelni, csak ritkán kell rá sort kerítenie.
Arsene 'beépítemafiatalokataztáneladomőket' Wenger a francia csapat mérkőzésére való haladtában nyilatkozott a Brazília - Észak-Korea mérkőzésről.Arsene 'afiatalokkalaztánnemnyereksemmit' Wenger véleménye az, hogy Brazília nem olyan csapat benyomását kelti, mint amelyik…..
dickinson 2010.06.19 13:11:07
@piro: Max egy sárgát ért az a két szabálytalanság. Nem azzal érvelek, hogy más nem ad rá lapot, hanem azzal, hogy talán azt kéne előbb megfékezni, hogy mindenki dobálja magát (pl Ivanovič az első sárgánál), másrészt egyik sem volt kimagasló durvaság, a második különösen nem.

Ja, és az megvan, amikor Stankovič belerúg Gomez lábába a tizenhatoson belül és kifelé szabadrúgás?
dickinson 2010.06.19 13:12:47
@rvlvr: Oké, akkor ezentúl semmin sem fogom magam felhúzni, mert mindenre rá lehet húzni valami hasonlót.
  Csak mi lehetünk ilyen bénák, hogy a hegyekben készült hivatalos csapatkép közepén egy kurva nagy csillogás van, vagy ujjlenyomat, amit a kedves fotós még photoshoppal sem volt képes levenni. Itt lehet megnézni óriásiban a képet...
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
dickinson 2010.05.12 23:27:26
@Strigo a divatdrukker: iszonyatos közhelyeket puffogtatott, alig egy-két értékelhető mondata volt szerintem...és most tekintsünk el a nyelvtan tökéletes figyelmen kívül hagyásától
dickinson 2010.05.12 23:33:06
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én még máskor nem hallottam, tehát csak arról tudok beszélni, amit ma művelt (az pedig sajnos kritikán aluli volt). Ha most kezdte ezt a melót, akkor még bőven van lehetősége és ideje fejlődni.
dickinson 2010.05.12 23:34:06
@Strigo a divatdrukker: És amikor kifejtette, hogy a szöglet bizony nagyon veszélyes lehet, ha jó helyre lövi a pontrúgó? Sajnos az ilyenből több volt.
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
dickinson 2010.05.09 18:04:17
@halihalo: A Stoke-tól ez különösen durva. Nekik szerintem a meccsenkénti átlag 40 körül lehet.
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
dickinson 2010.05.01 00:30:49
@Woland: www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

Az itteni táblázat mást mond, a Blackburnt hozza ki "győztesnek". A Chelsea 11., nem negyedik, stb.

Nem tudom, adsz linket a te variációdhoz? Ez így elég fura.
dickinson 2010.05.01 09:58:23
@Woland: ja, kösz :) azért arra kíváncsi lennék, a Stoke honnan a fenéből szedett össze 224 positive play pontot...
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
dickinson 2010.04.24 20:33:36
@peter135: Silvestre ma jól játszott.

A Cityben viszont kb annyi a fantázia, mint egy átlagos panelház-tervezőben. A legundorítóbb kontrajátékot játszák.
dickinson 2010.04.24 20:40:40
@nekedX: Tudták, hogy nincs esélyük rámenni arra a bizonyos 150 centisre, mert valamilyen módon úgyis bepattanna róla a labda. Lábáról a fejére, onnan a felső kapufára, a kapus hátára, majd egy berepülő madárról a hálóba :)
dickinson 2010.04.24 20:45:40
@Kövi: Miért ne akarná? A győzelmi törekvés nem halt ki belőle :D
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
dickinson 2010.04.20 23:05:22
@gabenito: de ha a csapatok nem [b]győzelemre[/b] játszanak 100%-ig nincs is értelme elkezdeni.

talán így értetted? vagy szerinted én nem a gólra törő játékot szeretem?
dickinson 2010.04.20 23:22:39
@gabenito: Kicsit elbeszélünk egymás mellett szerintem. Természetesen a győzelemre kell törekedni, de a módszer nem mindegy.
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
dickinson 2010.04.14 23:15:30
@halihalo: Pont ezzel volt a baj az első félidőben, az "alig" mindig a Spursnek ment. A másodikban már kár lenne ezt keresni.
dickinson 2010.04.14 23:25:41
@morphine: Tényleg nem ezen múlt, kár azon elmélkedni, mi lett volna, ha kiszórja Kaboult. Játszani kéne.
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
dickinson 2010.04.07 23:22:00
@rizla: jó, Henry-ba nem kötök bele, elvégre te látsz több meccset. Viszont amit Ibrából újabban láttam, az kiábrándító (lőtt ellenünk két gólt, de előtte olyanokat hagyott ki, hogy az bődületes). Ráadásul köcsög.
dickinson 2010.04.07 23:25:17
@Sath: Nagyon statikus, ez a fő bajom vele, amellett, hogy erőszakos. Eto'o-nál komplexebb lenne? Én nem így látom.
dickinson 2010.04.07 23:28:35
@Sath: arra már inkább egy nagy néger kell, pl Vieira :)
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
dickinson 2010.04.06 21:40:07
@Slice: Tisztelem benned, hogy ilyen hangnemben tudsz vele kommunikálni.
dickinson 2010.04.06 21:40:48
@BillyMack: nem azt mondta, hogy mindenki óvodás, aki a Barcának szurkol :)
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..