Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigitino

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus védője, a brazil Danilo egy Instagram-videóban arról beszélt, hogy soha nem a múltra és a már megnyert címekre koncentrált, inkább a következő győzelmekkel foglalkozott, és várta a kihívást. A brazil futballista a Manchester City együttesétől érkezett az Öreg Hölgyhöz, előtte azonban a…..
Gigitino 2020.10.16 16:10:33
@venember83: ez még mindig ilyen érzékeny téma ? :D egyébként hogy fut a két blog? látogatók terén felveszi már a versenyt a fanatikusé?
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Gigitino 2020.09.18 19:28:16
@Rikoo: A fogadóirodák a Pool bajnoki győzelme előtt toronymagasan a City-t tartották esélyesnek. A fogadóirodák az előző évben a Barca-t tartották esélyesnek. És csak a vicc kedvéért fogadóirodák szerint a Leicester bajnoki elsőségére annyira nem volt esély, hogy 5000x-es szorzót kínáltak fel akkor az év elején.
Gigitino 2020.09.24 13:51:42
@Type-R: Nem tudom minek kell feltépni ezeket a régi sebeket újra és újra. Ha mi túllépünk végre rajta akkor lesz az első lépés afelé, hogy magunk mögött hagyjuk ezt a rossz emléket. Teljesen értelmetlennek látom így kimosni magunkat a felelősség alól, egyértelműen annyi történt hogy utólag a klub jó híre miatt szétosztottunk itt ott pénzt hogy terjedjen az elévült kártya meg az ártatlanság híre, de ebben csak mi hiszünk mi ingereljük vele magunkat. Fogadjuk el , hogy tisztességtelenek voltunk megbűnhődtünk , engem inkább az zavar hogy azok a mocskok akik ide juttattak nem kaptak hasonló elbírálást pedig minden csapatot ugyanúgy ellehetett volna meszelni ezt mindenki tudta. Valahogy a liga érdeke is azt diktálta, hogy ugyanmár ne uralkodjon annyit a Juve , de jól rábasztak mert azóta is mi vagyunk a trónon 9 éve , és közeleg a 10 :)
Gigitino 2020.10.01 18:44:06
@Leram7: ha nézted a meccseket láthattad hogy lehetett volna több gólpassza is ha Lukaku és Perisic megoldja 2 méterről. Olyan a gyerek mintha 5 éve itt játszana, elképesztő sebessége és technikai tudása van. Köröket ver Chiesara.... :/
Olasz beszámolók szerint haladnak a tárgyalások a Juventus és a Fiorentina között Federico Chiesa átigazolása kapcsán, azonban a beszámolók az előrehaladás fokát illetően már eltérnek. A Sky Sport Italia értesülései szerint a tárgyalások folytatódtak a felek között, azonban megállapodástól még nem…..
Alessandro Del Piero szerint kemény feladat vár egykori csapatára, szívének Öreg Hölgyére, mivel komoly verseny lesz a bajnoki címért. A Roma a legutóbbi fordulóban 2-2-es döntetlent ért el a Juventus ellen, de bőven benne volt a meccsben egy torinói vereség, miközben az Inter 4-3-ra nyert a…..
Gigitino 2020.09.30 11:05:01
@rockitbaby: ahogy én láttam ez abszolút nem állja meg a helyét. alapból bastonit berakta középre az irányítő hátvéd szerepére ami új volt a fiatal gyereknek, és nem volt a kezdőben se Skriniar se De Vrij. na most oké mi sem adtuk el tavaly Dybalat , be is jött, most úgy néz ki, ők sem adják el Skriniart annyiért amennyit a Tottham ajánl. Tehát visszatérhetünk oda , hogy ott a liga legjobb hátvédje , De Vrij, az erőember szlovák, és a feltörekvő fiatal, az olasz válogatott jövőbeli pillére Bastoni. Az optimális kezdőjüktől elég távol álltak. Hakimin nagyon látszott hogy focista egyáltalán nem volt megszeppenve.
Ami ijesztő az a cserepad. Olyanok állnak rendelkezésre , akik tavaly a kezdőben voltak, Ha Sensi is magamögött hagyja az izomsérüléseit óriási erősítés nekik, brutális mit tud a srác. Barella egy gép, mindenhol ott van. Vidalra lehet köpködni de 33 évesen is a Barca kezdőjében volt az esetek többségében , Messi is úgy köszönt el tőle, hogy sajnálja mert óriási harcos és játékos. Igazából a cserepadjukra lehetne fogni, hogy korosodók, de egy Sanchez a maga 32 évével is simán megugorja azt a szintet a Serie A-ban ami a legjobbak közé emeli. Nagyon éli a játékot ha lehetőséget kap. Eriksen eddig tényleg kuka náluk de állítólag visszavont csatárként is próbálgatja Conte, mindenesetre bármennyire szar Eriksen , azért örülnék ha ilyen ember állna be csereként nálunk. Ha nagyon nem fog beilleszkedni , rá úgyis találnak vevőt és nullszaldósan kijönnek belőle, addig meg ott egy plusz lehetőség akinek van nemzetközi rutinja.
Fontos lesz a rotáció, ott az 5 csere, nem érzem úgy hogy mi ilyen mélyek lennénk minden poszton. Van egy bekamuzott Moratank egyelőre akire azt hazudjuk mindig ő volt az első opció, van egy Mckennie akit kb egy szakértő sem ért, hogy került a Juve-ba, meg van egy univerzális Kulu aki remélem nem jut Dybala sorsára a poszttalansággal.
Az Atalanta meg úgy van egyben ahogy van de vékonyka az a keret, bronzra jók lehetnek, de szerintem oda a Napoli fog odaérni idén.
Gigitino 2020.09.30 11:41:58
@rockitbaby: Azért ennyire irreálisan látni a dolgokat is luxus. Nézd, leírod hogy kik fognak távozni, ( nem hinném hogy ez ilyen formában megtörténik ott ahol Marotta van a poszton) , leírod amit itt szajkóztak páran hogy Skriniar nem illik a 3 védőbe. Mit gondolsz ha bármelyik távozna nem érkezik minőségi pótlás? Ugyanmár. Szóval belehet állítani mindent a legnegativabb forgatókönyv szerint náluk de erre annyi az esély mint nálunk a BL győzelemre. Piacképes játékosok ezek nem úgy mint nálunk. Aztán ha nem távoznak marad ugyanolyan erős a keret és bármikor 3 védőben egy Skriniar mint nálunk a balfácán Bonucci. A mi védőinkről is úgy fordultak le a "korosodás" miatt ahogy kell csak ők kezdők nálunk. Persze De Ligt még nem játszott ebben a 3 védősben gondolom neki is majd szoknia kell a dolgokat.
Örülök hogy optimista vagy a nemzetközi kupával kapcsolatban de ennyire nem voltunk tőle távol 10 éve szerintem. A BL-t én elengedném egy jó bajnoki szereplésért és esetleg egy EL győzelemért mert van vagy 7-8 csapat akik jobbak nálunk Európában mind edzői tapasztalat, mind keretminőség tekintetében. Kíváncsi lennék egy Pool, Bayern, City , Real ellen mire mennénk , de inkább nem akarom megtudni.
Én ezért vagyok most ilyen kesergő félig mert szeretném hogy erősödjön a keretünk de ilyen megkötött kézzel és ilyen kölcsön opciókkal nagyon szívunk.
Andrea Pirlo Juventusa a Sampdoria elleni magabiztos győzelemmel kezdte az új szezont, s a bajnokság második fordulójában egy igazi rangadón, az AS Roma otthonában kell folytatnia. A zebramezesek keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Matthijs de Ligt, Alex Sandro, valamint Federico…..
Gigitino 2020.09.28 18:43:31
@babo0410: Ne sajnáltasd már magad. Abszolút nincs se háttértudásod se ismereted a focihoz. Van véleményed amit másokra akarsz erőltetni meg direkt szembemész néha a tényekkel szereplési vágyból. Itt mindenkinek joga van kritizálni, ahogy neked is jogod van hozzá, és mindenki a klub jövőbeni sikereiért szorít, és túl sok a változó most a stabilitás helyett, ezt is tudja mindenki. De Pirlo ezt elcseszte, és nem egy Juve-ban kell megtanulni az edzősködést.
Másfelől , szerintem közölj tényeket néha ne csak annyit mondj, hogy Sarri szar Pirlo jó meg innen onnan összekamuzott cikkeket állíts be saját gondolatnak.
Múltkor is sírtam rajtad mikor a sinter-fior meccsen leírod Forza Fior... azt se tudod mennyire gyűlöli egymást a Juve és a Fior, olaszországban kiröhögnének téged ilyen kijelentésekkel.
Gigitino 2020.09.28 19:08:36
@babo0410: Mivel ilyen normálisan válaszoltál, bocs hogy előbb kikeltem magamból. Csak unalmas hogy sokszor a veled való vitázásról szól a fórum. És sok mindenben van igazad is csak néha a hülyeséget is túl hangosan mondod amit félinformációkra alapozol. Vagy téves információkra.. ennyi.
A Juventus nem tudta megismételni a Sampdoria ellen nyújtott remek teljesítményt, azonban így is értékes 2:2-es döntetlent játszott az AS Roma otthonában, ráadásul mindezt úgy, hogy Adrien Rabiot kiállítása miatt az utolsó félórát emberhátrányban töltötte...
Gigitino 2020.09.28 11:17:20
@Andras74: persze nincs HA de azért ezt a meccset Dzeko lezárhatta volna 2x is. Pirlo szerintem taktikailag nem nyúlt bele a meccsbe, nem is volt esélye, egyszerűen döntött az hogy a Roma a végére kifutotta magát és Ronaldo klasszist hozott megint. nem lehet mindig győzelmet várni és nem fogom eltemetni a csapatot 2 meccs után, de az első meccsen is látszódtak hiányosságok és ez most jól kiütközött. Nagyon örülnék ha Dyb , Ligt hozná szintén a klasszist és passzolnának a Pirlo által elképzelt rendszerbe, de ilyen Mckenniektől csak azért mert mi igazoltuk le nem szabad csodát várni.
Gigitino 2020.09.28 11:35:25
@Leram7: Igen , Kuluban a tehetsége ellenére vészjósló ez a "tempótalanság". Betömörülő ellenfél ellen nagyon jó lehet , de egy ki ki meccsen egyelőre nagyon kis suta. Ez a Mckennie annyit ér amilyen szerződéssel sikerült elhozni Para papának. Nem sokat... Túl jó formában van a Napoli eléggé tartok attól a meccstől. De igazából az egész évtől. Van egy hátvédsorunk ahol oké van egy potenciális jó játékos Demiral személyében, de nincs neki meg a rutinja. Meg van egy de Ligt.
Nagy célok tükrében Bonu , Chiello kuka, Mckennie kuka, Rabiot-t majdnem eladtuk mert nagyképű fasz, persze most jobban játszogatott de nem lesz ő a Juve kp vezére soha, Kulunak is első éve nagycsapatban de legalább benne megvan a potenciál, Morata meg lelkibeteg lesz aztán hirtelen elfelejt focizni mint Higuain. Nincsenek túl stabil lábaink.
Gigitino 2020.09.28 12:12:18
@steven.h: de ezek szerint te meg 1 meccs alapján magasztalod az égig Mckenniet? én rohadt sokat olvastam róla, szakértők nyilatkozatait néztem róla, és schalke meccseket az előző évről, igaz nem végig. hát középszer a gyerek. ennyi nem több.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Gigitino 2020.09.18 19:22:51
@Rikoo: te is az a "szurkoló" vagy aki csak a pozitív értékelést tudja feldolgozni? a negativ kritika is érték és szerintem nem hangzottak el baromságok, de Te tudod.
Gigitino 2020.09.23 14:07:58
@steven.h: köszi ez jó hír !
Arthur Melo és Weston McKennie után a Juventus bemutatta harmadik új igazolását is, ma délután Dejan Kuluševskin volt a sor, hogy a klub által szervezett sajtótájékoztatón beszéljen érzéseiről, benyomásairól és céljairól. A 2000-es születésű svéd játékos a 44-es mezt viseli majd az olasz…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint pont került az egyre elhúzódó csatárkeringő végére, mert az érintett AS Roma, Napoli és Juventus egyaránt megállapodásra jutott kiszemeltje, Edin Džeko és Arkadiusz Milik ügyében. A Juventus tárgyalásai eredményesnek bizonyultak az AS Romával, s ennek…..
Gigitino 2020.09.18 16:45:26
@m.martin91: Dzeko alulértékelt de nem sztár világszinten :D Sosem volt az, és ha kíváncsi vagy miért kap ekkora fizetést , a válasz:

Nem akar eljönni Roma-ból de a Roma hülye lenne nem eladni pénzért , megspórolják a fizuját is. Ha már eljön Romaból érje meg neki így már könnyebben mondd igent, ezért kilehet sajtolni belőlünk egy ekkora összeget fizetés gyanánt, cserébe elkell küldeni Higut 18 milliós minusszal.
NINCS lehetőségünk más csatárra mert látszik, hogy hanyatlik szépen lassan a klub , top igazolást nem is engedhetünk meg magunknak mint a világ 10 legjobb csapata, akik jelen körülmények között szintén nem engedhetik meg de mi ennyire se.
Ezért marad az , hogy lehúznak 15 m val. Kb ennyi áll rendelkezésünkre a csatár posztra. nem tudunk "sztárokat" igazolni már, akik 26-28 év között vannak , nem is vagyunk nekik vonzók. Top kategóriának nevezhető játékosokból vagy fiatalokra vagy idősekre van esélyünk, ahogy ezt az idei és az azelőtti mercato is remekül példázza.
Gonzalo Higuaín testvére és ügynöke, Nicolas Higuaín megérkezett Olaszországba, hogy tárgyaljon a csatár távozásáról a Juventus képviselőivel, s a Napoli gólrekordere az Inter Miami csapatához csatlakozhasson hamarosan. A Sky Sport Italia, a Tuttomercatoweb és további források erősítik meg a…..
Gigitino 2020.09.08 12:43:16
@Andras74: mennyit érhet az a 2 játékos ? Skriniar 50, Lukaku ilyen idény után 80? :D 130m vs max 60m :D jól járnánk én benne vagyok.
Giorgio Chiellini a válogatott keretbe távozott, és a válogatott játékosaként tartott sajtótájékoztatót, azonban elkerülhetetlen volt, hogy a Bosznia és a Hollandia elleni meccsek előtt mégis inkább a múltról és csapata aktuális helyzetéről beszéljen. „Mindenki abban reménykedett, hogy eltérő…..
A Juventus kész lecserélni centerét, mivel több olasz forrás szerint megvan a megállapodás Luis Suárezzel, Gonzalo Higuaín pedig kész követni egykori csapattársát, Blaise Matuidit az Inter Miamihoz az Egyesült Államokba. A Sky Sport Italia, a Sportitalia, a La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus tárgyalásokat folytat a Valencia 20 esztendős szélsője, Ferran Torres ügyében, s szeretné nyáron megszerezni a játékost. Az Onda Cero arról számolt be, hogy az egyeztetések már igencsak intenzív szakaszba kerültek, vagyis a Juventus céljai komolynak…..
Matthijs de Ligt jegyesének az apja nemrégiben a TuttoJuve.com munkatársának adott interjút, ebben pedig természetesen inkább a holland futballistáról beszélt, a fiatal védő helyzetéről és álmairól bianconero mezben. „A páros Leonardo Bonuccival igazán jól működik. Nagyon jól tudnak ők ketten…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy két legendája, Gianluigi Buffon és Giorgio Chiellini további egy évre, 2021 júniusáig meghosszabbították most nyáron lejáró szerződésüket. A jelenlegi csapatkapitány, Chiellini augusztusban tölti be harminchatodik életévét, s a közelmúltban arról…..
Gigitino 2020.06.29 17:48:20
Az olasz és a spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus által csábított Arthur Melo végül mégis elfogadja a torinói klub ajánlatát, s az sem mellékes tényező, hogy a fizetése a jelenleg összegnek akár háromszorosára is ugorhat új munkaadójánál. A megállapodás teljes összege 75 millió euro körül…..
Gigitino 2020.06.24 18:45:22
@Leram7: Az a baj Tonali 100% , hogy inter játékos lesz, nagy fogás nekik, nekünk meg jut maximum az üveglábú Zaniolo két keresztszalag szakadással. Szinte minden igazán tehetséges olasz fiatal náluk köt ki.. szégyen.
Nagyjából egyetértek veled, de Milik és a hasonló játékosok egyenes út a középszerűséghez vezető úton. Tisztán látszik , hogy ezek a budget balansza miatt vannak, már esély nincs nagyobb nevekre, a piac nincs is olyan helyzetben, na meg nem is olyan vonzó a Juve mint azt néhányan gondoljuk szerintem. Lehet mondani Ronaldo-t de , ha ide hívnak egy fiatalt 5 éves szerződéssel , abból még 1 évig játszhat Ronaldo mellett, akinek láthatóan semmit nem jelent a Juve, újabb szégyen.
@simoni: Rakitic inkább menne a Sevilla-ba , mint hozzánk, Vidal viszont pont illene hozzánk ami az átlagéletkort tekinti. Lassan kuriózum az , hogy de Ligt-et idehoztuk, ráadásul nekem még ő sem igazolta azt , hogy megérte azt a csilliárd pénzt, és fizetést. Persze , jó védő , de azt hiszem az idegesít , hogy ebből az összegből több fronton is jobban lehetett volna erősíteni.
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici megerősítette, hogy zajlanak a tárgyalások egy lehetséges csereüzlet megvalósítása érdekében, amelynek keretében Miralem Pjanić az FC Barcelona, míg Arthur Melo a zebramezesek tulajdonába kerülne. Számos forrás beszámolt arról mind Olaszországban, mind…..
Gigitino 2020.06.24 14:47:38
@Camoranesi90: @AgliOli: Én azt hittem, hogy Moggi-val elhagyjuk ezeket a fekete bizniszeket, de úgy látszik az útunkon végig kísér ez minket. A Barcelonának teszünk ezzel egy szívességet , hogy a mérlegüket helyreállítsák.
Ennek a cserének így semmi értelme nincs , legalább egy Pogba kell Athur mellé , hogy ez egy működőképes középpálya legyen, de kétlem , hogy ilyen minőségre lesz pénz. Sokan leírták , ez nem pesszimizmus teljesen reális , hogy ez a csapat öregszik és lehetetlen mindenkit ebben a minőségben pótolni. A Lazio-nak ez egy kiemelkedő éve nem lennék meglepve ha ellopnák a bajnoki címet előlünk, a másik, hogy az inter seggét fogjuk lesni az elkövetkező években ha így folytatják. Már csak a szélre kell minőséget igazolniuk ráadásul sokkal piacképesebb játékosaik vannak, na meg Marotta dolgozik ott... Szomorú vagyok , de bekell látni, hogy egyszer minden véget ér, nem lehetünk örökké bajnokok. A BL-ről meg felesleges is álmodni, átok ül rajtunk és egyre távolabb kerülünk tőle.