Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Támogatott_tartalom

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdetét vette a strandszezon, ahogy a kisebb-nagyobb felújításoké is, hiszen nyáron az időjárás, a hosszú nappalok, és a több rendelkezésre álló szabadidő mind-mind kedvező lehetőséget teremtenek arra, hogy a hideg, esős napok alatt megálmodott terveinket megvalósítsuk. Amíg sokak számára csak…..
Néhány napja a Móra Kiadó Húsvéti díszek - Csináld magad! című ünnepi foglalkoztatójába pillantottunk bele, és el is készítettünk néhány kedves húsvéti papírdíszt a könnyedén kipattintható sablonokat használva. A mai bejegyzéssel sem távolodunk el a vidék hangulatától, ezúttal ugyanis a…..
Egyre közeleg a karácsony, mi pedig igyekszünk a lehető legtöbb ötletet mutatni nektek, hogy saját kezűleg készített apróságokkal tegyétek egyedivé a fát, a lakást, vagy az ajándékokat. Nemrég már kipróbáltunk egyet a Móra Kiadó gondozásában megjelent Készítsük együtt! Karácsonyi papírdíszek…..
Nincs is jobb, mint amikor a család apraja-nagyja ünnepi hangulatban szorgoskodik együtt, legyen szó a mézeskalács sütésétől a lakás és a fenyőfa díszeinek elkészítésén át az ajándékozásig! Mindenkire sok-sok kreatív feladat vár, és olykor még a családfő is meggyőzhető arról, hogy van élet a fenyő…..
Hamarosan meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún és visszavonhatatlanul megkezdődik az örömteli várakozás időszaka. Nagyon nehéz lenne megkerülni az ünnepekkel kapcsolatos kreatív témákat és természetesen nem is szeretnénk, úgyhogy ebben az időszakban egyre több hasonlóval jelentkezünk…..
A karácsonyi készülődés mindannyiunkat magával ragad, ebben az időszakban nálunk is egyre többször olvashattok az ünnepre hangoló bejegyzéseket. Együtt várjuk a Mikulást, készítünk adventi naptárat és koszorút, csomagolunk, díszítünk, ajándékozunk. Annyi mindent készíthetünk saját kezűleg, akár…..
Október 9-én, pénteken kezdődik és tizenhét napon át tart a CAFe Budapest, a régió immár 29. alkalommal megrendezett, legnagyobb kortárs összművészeti fesztiválja. A rendezvénysorozat programjában számos kiállítás is helyet kapott a Moholy-Nagy László életművét bemutató szabadtéri tárlattól 14…..
Itt a Nagy Nebulo Kvíz nyereményjáték második fordulója, benne a második öt kérdéssel! Az előző fejezetekben megismerhettétek a népszerű magyar iskolaszermárka történetét az indulástól egészen napjainkig, így most már biztosan nem okoz majd gondot, hogy helyesen válaszoljatok minden kérdésre.…..
Folytatódik a Nagy Nebulo Kvíz! Ahogy június utolsó péntekén megígértük, ezúttal ismét egy sztorizós fejezet következik, melyben az első rész múltidézése után elsősorban a Nebulo jelenéről és az idáig vezető útról lesz szó, az iskolaszer márkává fejlődés első lépéseitől a saját gyurmaragasztó…..
Szerdán, a Nagy Nebulo Kvíz sorozatunk első fejezetében már megtudhattatok jó pár érdekességet a márka indulásáról és első időszakáról. Ahogy akkor megígértük, most itt a kapcsolódó nyereményjátékunk első fordulója. Érdemes játszani, hiszen azok között, akik helyesen válaszolnak a játékban feltett…..
Ha meghalljuk a Nebulo márkanevet, szinte biztos, hogy a kenőfejes ragasztó jut először eszünkbe, hiszen kreatívkodás közben sokszor van rá szükség, és a kisebbek iskolatáskájából sem hiányozhat. Pedig a harminchét éve létező Nebulo az ismert és közkedvelt ragasztók mellett egy komplett iskolaszer…..