Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SioSoul

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövőbelátó bátor vállalkozás a vagányabb éjszakai klubok minőségi elektronikus zenéivel ütötte ki a fehér zajt az FM 98.9 MHz-ről...
Kis mediterrán romantika Budapesttől egy órányira - ez a magyar tenger bemutatkozója 2020-ban...
Régen a Tihany utca felől érkeztünk strandolni. A part mindig zsúfolt, mégis vadregényes, romantikus volt. A beépítések előtt. A Vakáció ünnepe volt számomra az a két hét, amit nyaranta Balatonszéplakon töltöttünk a családommal. Ritkán voltunk együtt így, talán ezért is kötődök ennyire ehhez a…..
A két éve elhunyt svéd szuper producer dalaiból szemezgettünk. Vajon melyik slágere jelenti számunkra az egyetemes siófoki életérzést?..
Egyre több partszakaszon találni csapatjátékra alkalmas felületeket, de a mosolyunk nem mindig marad felhőtlen. Három tanáccsal szeretnénk segíteni a strandosok munkáját...
A legendás táncdalénekes egyik örökzöld szerzeményében látjuk a nagy lehetőséget, de egy tisztességes 2020-as feldolgozásnak is örülnénk...
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
SioSoul 2020.07.03 08:32:09
@Gery87: Nem erre a kapacitásra tervezték a tóparti infrastruktúrát, az meg ugye a másik, hogy a környék fellendítése pedig szintúgy vérlázító hibák mentén zajlik.
SioSoul 2020.07.01 08:20:54
@lutria: Mindössze négy található belőlük? Melyik négyet ismered?
SioSoul 2020.07.01 08:22:52
@Maxim Tsigalko: Igen, és most már ősszel, de talán télen is egyre vonzóbb a tó környéke akár szűkebb pénztárcával is.
Friss állásfoglalással jelentkezünk az egyik legősibb balatoni csajozós taktikával kapcsolatban...
Sokan állnak ki az autóhasználat mellett, de sokan ellenzik. Vannak, akik éppen a jogsit tervezik, hogy hogyan is vágjanak bele, de mások hallani se akarnak róla. Olyan is akadhat, aki az érveket gyűjti össze, miért fizessen ki több százezret egy tanfolyamra, aminek sikeres teljesítése után…..
SioSoul 2020.06.30 21:28:54
@laci_52: jól látod! Sőt, így tapogatóznak arról, hogy milyen anyagi helyzetben vagy.
SioSoul 2020.07.01 08:32:07
@Almandin: Pedig az utolsó mondatodban is van egy erős igazság. :)
Sokaknak a Balaton a riviéra, míg másoknak a kedvenc Bujtor filmjük vitorlás helyszíne marad örökre. Részemről gyermekkorom első kilenc évének egzotikus galaxisa...
SióNights SióNights a Blog.hu-n! 2020.06.23 15:29:21
Az új közösségi blog és magazin a balatoni életérzés megannyi ízét kívánja képernyőre csalogatni. Tudj meg többet várható tartalmainkról!  ..