Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levendul

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
Gyerektrend Mona Lisa mosolya 2010.02.03 09:47:00
Volt ilyen film is, de most jelmezt mutatunk Nektek, amit persze, nemcsak Mona Lisával lehet elkövetni, így aztán fiúknak is kiváló. Igaz, nem annyira az óvodás korosztálynak való, de az iskolában egész biztosan nem lesz még egy ilyen jelmez az osztályban.Varrást nem igényel,…..
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..
Sehogy. Csináljunk. Node kezdjük az elejéről!A babaház. Már egy hónappal karácsony előtt babaház-lázban égett kétéves gyermekünk. Valahol látott egy képet egy babaházról, és feltétlenül szeretett volna egyet, most, rögtön, este kilenckor, a babaházboltból. Így adódott,…..