Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejtj

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét megrendezésre kerül a hazai szemmel az egyik hanem a legnagyobb gitáros rendezvény, ahol nagy számmal vesznek részt gitár, erősítő, pedál stb. készítők.Itt a nagy lehetőség, hogy egy helyen minél több hazai minőséget kipróbálhass. A rendezvény ingyenes de nagyon ajánlott. Kis ízelítő a…..
Az elektromos gitárok modolásának és tuningolásának számos módja van, amivel valamilyen olyan hatást érhetük el amit egy sima húrcserével vagy hangszedő cserével aligha. A TUNEing Műhely sorozatban (figyelted a szójátékot) ilyen és ehhez hasonló témakörökkel fogok foglalkozni. Mai fogásunk a szó…..
Egy újabb időben kiírt esemény, ahol amellett, hogy a hazai hangszerüzletekkel és egyéb hazai-, illetve külföldi márka-képviseletekkel lehet megismerkedni de ezeken felül versenyek, beszélgetések és bemutatók is vannak egész nap. (pl. egyik évben Lukács Peta is tiszteletét tette mint zsűri és…..
Amikor idehaza gitárt, erősítőt, pedált vagy bármi ehhez kapcsolódó dolgot szeretnénk vásárolni, akkor általában az emberek 99%-a az ismertebb webshoppokhoz és márkákhoz fordul. Ha már tapasztaltabb az ember és egy igazán jó gitárt vagy erősítőt akar, akkor elkezdődik a szemezgetés és kompromisszum…..
Egy másik nagymenő rendezvény. Sajnos vagy nem sajnos sűrű egy hétvége lesz a június 17-18 (hangépítés és cityrocks) de legalább kétszer lesz a CityRocks. A rendezvény ingyenes és mint az összes ez is kötelezően ajánlott.(részvétel csak előzetes regisztrációval de odamenni megnézni és hallgatni azt…..
Hihetetlen, újra időben kiírásra kerül egy esemény, ami hazai szemmel az egyik hanem a legnagyobb gitáros rendezvény, ahol nagy számmal vesznek részt gitár, erősítő, pedál stb. készítők.Itt a nagy lehetőség, hogy egy helyen minél több hazai minőséget kipróbálhass. A rendezvény ingyenes de szigorúan…..
Ritka alkalmak egyike, hogy végre nem felejtek el ide kitenni a közelgő eseményt. Szóval tessék megadni a nem létező 5 csillagot a cikkre. :D Bemutatók, szakmai tapasztalat-csere, tesztek és minden más ami az erősítőkhöz, gitárokhoz és a zenéhez kapcsolódik. Esemény linkje ITT...
Sokszor nem vagyunk tisztában azzal, hogy miért kerül annyiba egy gitár amennyibe. Laikus szemmel nézve érthetetlennek tűnik, hogy miért venne bárki 1 millióért gitárt ha már újonnan kaphat 50 ezerért egy ugyan olyan darab fát.Tehát ha szeretnéd tudni miért drága egy-egy gitár vagy csak az…..
Az elektromos gitárok modolásának és tuningolásának számos módja van, amivel valamilyen olyan hatást érhetük el amit egy sima húrcserével vagy hangszedő cserével aligha. A TUNEing Műhely sorozatban (figyelted a szójátékot) ilyen és ehhez hasonló témakörökkel fogok foglalkozni. Mai fogásunk a gitár…..
PROFI ÉS AMATŐR HANGSZERKÉSZÍTŐK TALÁLKOZÓJA. Gitárverseny, koncertek, előadások. Erősítők, pedálok és készítőik! Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/466020674498989 Az esemény INGYENES és bárki számára látogatható!..
Gitár Guide Rádió ajánló 2020.11.05 01:04:51
Ha fasza non-stop ROCK rádiót keresel, akkor BDPST ROCK rádió a neked való csatorna! Sajnos egyenlőre még rendes rádióadásként nem fogható de személy szerint remélem, hogy nem kell ehhez sem sokat várni, így egyenlőre be kell érnünk az online változattal. Én ebből semmi szponzorációs díjat nem…..
Hogy hogyan kéne leírnom ezt a témát rengeteget gondolkodtam, mivel beszélni könnyű róla de ezt le is írni érthetően... na az már kihívás.Röviden a célom a teljesen-, hangját kereső kezdőnek adni egy iránymutatást. Ez nem egy fix dolog. Ahány ember annyi tanács. Én a saját utamat és gondolkodásmódom…..
Gitár Guide Érdekességek 2020.06.24 18:29:31
1. A Metallcia gitáros-énekesének egyik gitárja, annak a garázsnak a deszkáiból készült, ahol a Metallica megírta a Master of Puppets albumát. (12.1 kép) 2. Egy másik nagy britt erősítő gyártónak, az Orange-nak a 70’-es években sikerült köröket vernie a Marshall-ra eladások tekintetében. 3. Eddie…..
Gitár Guide Saláta 2020.06.24 16:21:06
Ide berakok néhány linket és könyv címet, amiket érdemes lehet megnézni/átolvasni ha szeretnél picit több információt valamiről. Filmajánló: Fiktív:Rocksuli (The Scool of Rock)Tenacious-DRockstarÁtlagos világ (Ordinary World)Útkereszteződések (Crossroads)Detroit Metal City (anime)Beck…..
A blog célja a - főleg - kezdő gitárosok eligazítása a gitárok világának katyvaszos útvesztőjében. Igyekszem minden lényeges témába belefolyni a gitárformáktól megkezdve az erősítőkön át egészen a módosításokig mindenben.Minden amit itt olvashatsz tapasztalat, beszélgetések, videók illetve rengeteg…..