Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oudusere112

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A komposztálás sok éve a kerti témák egyik legnépszerűbbike, hiszen abszolút zöld elképzelés, házilag is kivitelezhető, megoldást jelent többféle problémára, nem csoda hát, ha gyakran előkerül. A legtöbb leírás ugyanakkor jellemzően odáig jut, hogy taglalja az előnyeit, és próbálja rávenni a…..
Oudusere112 2020.11.16 06:43:01
@FILTOL:
Most már nem fogsz égetni köcsög, mert megy a villogós bácsi. :)
Oudusere112 2020.11.16 06:44:22
@gigabursch: Azért szűrtél, mert ostoba vagy és nem tudsz szembesülni a tényekkel és érvekkel. Akkor majd emberkedhetsz a rendőrrel személyesen, akkor nem lesz akkora pofád.
Oudusere112 2020.11.16 06:47:37
@eßemfaßom meg áll:
Hány változatban bukkan még fel a neved?

eßemfaßom meg áll
eszmfaßom meg áll
eszemfaßom megáll
eßemfaßom megáll

Eddig ezek voltak, mivel mindenhonnan kitiltanak, trollocska.
Na hess, a felnőttek beszélgetnek.
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Oudusere112 2020.06.23 13:30:20
@Opportunista mikroba: Te is a példánál ragadtál le (az jobb kapaszkodó a kötekedéshez), nem a lényegnél: az online közösség döntő többségében a "mit tettél értem mostanában?" típusú emberekkel van tele, akik használnak, elvesznek, de a hálát és a köszönöm szót sosem ismerik és nem is érdekli őket. Sokuk még igazi munkának sem hajlandó elismerni a számítógéppel végzett munkát, csak annyit tudnak, hogy be lehet pötyögni valami választ a téglalapba és hátra lehet dőlni dolgavégezetten.
Többek között ezért sem kapott pl a műszaki személyzet sem egyszeri 500e Ft juttatást, pedig nélkülük még a kórházi hálózat vagy a diszpécser szolgálat se működne, amivel a hálátlan népség a mentőt hívja a fuldokló rokonhoz. Pedig ők is minden nap ott vannak a helyükön.
Most eltűnik a homár és helyette nem lesz más, szóval mindenki úgy és aként oldja meg a fogyasztóvédelmi gondjait, ahogy akarja. Közömböséknek mindegy.
Persze parttalan vita ez, mert aki nem ismeri a hála fogalmát, annak nem lehet ezt megmagyarázni és még ő fogja azt gondolni, hogy igaza van.
Ezért kell az abszolút minimumot teljesíteni és semmi többet, aztán mehet a panaszáradat, hogy miért olyan hígfos minden. Kár ebbe a hálátlan népbe.
De legalább a cégek fellélegezhetnek, megszűnik a veszély, hogy kikerülnek a homárra és az unatkozó háziasszonyok, ráérős bácseszok és a magányos harmincasok csámcsognak rajtuk.
Oudusere112 2020.08.10 08:25:45
@Club Sandwich:
Mivel az emberélet értéke messze alacsonyabb, mint pl a pénzé.
Rezesova 4 embert ölt meg és 6 évet töltött börtönben, az 1,5év/élet. Még vezethet is pár év múlva.
A Parlamentből sikkasztó raktáros 3 évet kapott (14 milliós kár, ami teljes egészében megtérült). A sikkasztó ügyvéd 4 évet kapott, egy másik 6 évet.
A pulóverért gyilkoló fószer 10 évet kapott.
Jobb, ha mindenki gondoskodik a maga és családja védelméről, mert az igazságszolgáltatásban nem lehet bízni.
Oudusere112 2020.08.10 13:42:14
@Club Sandwich:
Meg se kellett volna nyitnom a cikket, mert csak felkúrta az agyam.
Viszont családos ember lévén nem fogok mérlegelni, ha valaki az én vagy családom életére tör, a lehető leghatékonyabb módon fogom azt elhárítani. Ha utána megyek a börtönbe, akkor legalább megnyugtat, hogy a családom megmenekült és rendezett anyagi körülményekkel hagyom őket magukra.
Ha mérlegelnék egy pillanatig is, akkor csak a bűnözőnek adok esélyt, hogy kárt tegyen bennünk.
A cikkben szereplő "bácsi" ellen már egy engedéllyel viselt gáz-riasztó fegyver is elegendő lett volna és akkor nincs súlyos sérülés sem.
Mindenki gondoskodjon a kellő és legális védelemről, főleg a nők, akik puszta kézzel nem nagyon szállhatnak szembe még egy idősebb férfival sem.
És itt jön képbe az újabb marhaság: közterületen nem viselhető az egyetlen igazán hatékony gázspray, a pepper töltetű. Mintha csak a bűnözők dolgát akarnák megkönnyíteni.
Köztudott, hogy a divatos nyári női ruházat még a kisméretű gáz-riasztók rejtett viselését is lehetetlenné teszi. Maradna a pepper, azt meg tilos, mert... mert? Mert hülyék a szabályalkotók. Persze attól még zsebre lehet tenni, a szabályalkotók meg dugják föl a CS-t. A személyes biztonság fontosabb.