Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whining (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron két közeli ismerősömet is megtámadták este a vonaton rézbőrűek, akik pénzt és mobiltelefont követeltek, a SIM-kártyát pedig visszaadták. Azóta is félve utazok este vonaton, főleg kamera nélküli kocsikban. Az eset nem egyedi. Máshol alvó utasokra vadásznak,…..
Brazíliában egy kicsit bevállalósabb a helyi Panténe ügyfél, vagy csak egyszerűen a szokásosnál is nagyobb hódolója a női nemnek. Mással nem tudnám hirtelen magyarázni, miért is bólintott rá ezekre a leginkább kocsmai férfihumort idéző printekre, amelyeken szépen…..
 Emlékeznek még első szakkörünkre? Bakács Tibor magyarázta el keresetlen őszinteséggel egy MOL-kúton a modern kommunikációs lényegét a nyíregyházi főiskola leendő diákjainak. Második foglalkozásunk főszereplője Demszky Gábor.  A nyelv angol, a kiejtés egyéni, a…..
whining (törölt) 2008.09.26 13:07:13
 Több vita is volt már itt a blogon a nyugdíjak csökkentéséről, a 13. havi nyugdíj eltörléséről és ehhez hasonlókról. Miután cseppnyi tudásom sincs közgazdasági kérdésekben, csak érzelmi-elméleti alapon szólnék hozzá.  Igazságtalannak tartanám azt, hogy a…..
"Bombing for peace is like fucking for virginity" - jutott eszünkbe a régi hippi mondás Zoli levelét olvasva. Vajon mi a rosszabb, ha ronda plakátokkal van tele a város, vagy ha ronda plakátolást tiltó táblákkal? Dugóban álltunk a Rákóczi úton a Blaha és az Astoria között és…..
A kedvenc fővárosunk kedvenc vezetése tényleg mindent megtesz az "Élhetetlen Főváros" titulus tartalmának a megtöltésével! Nálam az egész ott kezdődött, amikor az a 2006-os úszó EB-t a Margitszigetre erőltették. Remek lehetőség lett volna, hogy Budapest gazdagodjon…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
whining (törölt) 2008.09.18 13:29:10
whining (törölt) 2008.09.18 13:33:01
Zsarufika Mi zajlik a Blahán? 2008.08.14 08:41:00
Szeretjük a Blahát, ott mindig történik valami. Pár napja jártam arra, de ha lehet, kerülöm. Ahogy látom, semmi nem változik. Sőt! Kiderül, mi zajlik ott, szemben a parasztvakítással, amit a rendőrség kiad.Hello! Olvastam a napokban a Blahán kihívtad a rendőröket az árusokra,…..
  Azok az épületek, uram atyám. Déván jártam átutazóban - nem először, nem is utoljára - de nem tudok úgy áthaladni rajta (elkerülő út nincs), hogy ne borzasztana el az a rengeteg koszos és lerobbant épület. Majdnem azt írtam, jobb napokat látott, de mint azt velem…..
Ingyenes repülőjegyet ajánlott fel az ultranacionalista Nemzeti Párt minden romának, aki hajlandó elhagyni Csehországot. "A Nemzeti Párt ma megüzente a Cseh Köztársaságban letelepedett cigány közösségnek, hogy hajlandó anyagilag támogatni minden egyes cigány távozását a…..
Minden threadben benne van, hogy flame-mé fajul -ezt a népi bölcsességet minden netező ismeri, aki szokott kommenteket írni vagy olvasni a weben. Egy Firefox-kiterjesztés segít kigyomlálni a trollokat a YouTube-kommentek közül.Sok a helyesírási hiba? Caps-Lock komment? Írásjel-erdő?…..
whining (törölt) 2008.08.27 02:16:41
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
whining (törölt) 2008.08.27 01:45:33
Reckl Amál blogja Végre vége! 2008.08.24 17:51:00
A pekingi olimpiának vége. Sajnálom, nekem nem tetszett. Elmondom, miért.1. Baljós előjelekA tradicionális fáklyás futás önmagában egy nagy fiaskó volt. Eredetileg az a funkciója, hogy az olimpiai szellemet és a világbékét hirdesse. Ehhez képest kezdettől fogva Tibettel…..
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
Zseniális naiv ügyfelet talált EK a méltatlanul keveset linkolt Étteremblogon, akik amiatt panaszkodtak, hogy rövidgatyában és papucsban nem engedték őket az ötcsillagos Villa Medici éttermébe. Átkopiztam az egészet, mert annyia vicces: "A hétvégén 2008. 08 16.-án…..
whining (törölt) 2008.08.22 12:39:05
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8662868

Egyébként én a Burger Kingben eszek, sok más prolitársammal együtt, oda beengednének úgy, kedves Tamás.
whining (törölt) 2008.08.22 15:15:35
Kaptunk egy pár fotót. Mi a furcsa rajtuk? Délután megmondom, ha nem találja el senki! ..
whining (törölt) 2008.08.21 14:19:09
A T-Mobile azzal kérkedik, hogy az összes iPhone 3G elfogyott az online vásárlóknak félretett készletből. Ami legfőképpen akár bármit is jelenthet, mivel nem részletezték, hogy mennyi mobilt tettek félre az online vásárlóknak. A szolgáltató a megrendeléseknél nagyobb számú…..
A Wonderbra marketingesei mindig vevők a figyelemfelkeltő, jópofa ötletekre, amelyeket az ügynökségek különösebb megerőltetés nélkül szállítanak is nekik. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen kinek ne indulna be az agya, amikor a megszokott folyékony súrolószer,…..
whining (törölt) 2008.08.16 15:48:44
Egy örök fekáliaproblémát feszegető utcai jótanács Pécsről és egy klasszikus munkahelyi toalettbackdoor a keféről, amiről már vers is született. A kutyásat üzenném Erzsébetváros minden kedves állattartójának is. A képhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem vettem volna…..