Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nergy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
Nergy 2010.03.05 21:32:33
 Jó pár helyen pörög már a neten ez a kép, úgyhogy nyáron senki se csodálkozzon, ha le Giurkszanytakarodzs-ozza valami betintázott külföldi fiatal! Bár az is lehet, hogy addigra át kell írni majd Orbán takarodj-ra...
Mindenki unja már a nagyképű DJ-ket meg producereket, akik a 10-15 perc alatt összetoldozott fércmunkáikkal fárasztanak minket. BÁRKI, ismétlem BÁRKI képes összerakni egy ilyen techno vagy milyen számot 10 perc "munkával", és ha valaki kételkedne ebben, ittt a bizonyíték:…..
Egész csicsa kis klip amiben Fankadelit diss-elik, de végre fény derült a második kerület egyik jellegzetes figurájára! Aki a kerületben sokat jár felfigyelhetett már erre a színes egyéniségre, fejkendőben és jellegzetes reppes kiegészítőkkel szokta feldobni az unalmas parkolóőr…..
Ab Invisis Electro-sex 2008.08.03 12:31:00
"Strange...I need it again...strange...i do it again..." - ezekkel a szavakkal kezdodik a masodik resz... (Revenge Fuck)Ma bukkantam ra az ld50.hu -n egy elso hallasra/latasra bizarrnak tuno psychedelic,indie cuccra (zene+video).Harmadik hallgatasra mar nem is tunt annyira annak, de…..