Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jodel

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
Az iszaposabb, vagy erős sodrású helyeken ez nyilvánvaló, de ott sem jó átkelni, ahol építettek rajta hidat. Például Szegeden. Szg majdnem normális állapolgár, de a fejébe vette, hogy biciklivel jár munkába, ami deviancia, ezért megbüntette a rendőrség. Úgy történt a dolog,…..
1. Hirtelen elfogta a vágy, kerékpározni, kerékpározni, ezért felcsatolta a kocsira. 2. Végre talált a Tescóban egy Lamborgihini-kompatibilis bringatartót, kipróbálta.X. ?Az autó 30-40 millió, a bringa 600 ezer. ..
Mindegy miről Az n-edik bőr 2009.04.06 20:05:00
2009. április 6. a legfrisebb dátum, február nyolcadika óta 56 nap telt el. Ez sokmindenre elég volt, többek között arra, hogy mindenki lehúzza a maga kis bőrét a Cozma-ügyről. A legújabb fejlemény: film készül a veszprémi késelésről! Cozmát Czapkó Antal alakítja, akit…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Azokat a DVD-ket sose látod viszont. A kép innen Kedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók! Egy régebbi történetemet akartam megosztani veletek, de van egy friss, ami még le sem zárult, és sok kérdést vet fel így erre esett a választásom. Engedjétek meg, hogy az elején kezdjem,…..
Már azt hittem, hogy a korábbi balhék és lebuktatások után a benzinkutak kasszásai behúzták fülüket-farkukat és nem is gondolnak már arra, hogy lehúzzák a gyanútlan autóst, hisz már tavaly ősz eleje óta nem kaptunk ilyesmiről levelet. VSz most mégis a témában kényszerült…..
Az európai bronzkor egyik legjellemzőbb régészeti jelenségét azok a változatos összetételű, sokszor kiemelkedő minőségű tárgyakat magukba foglaló bronzkincsek alkotják, amelyeket egykori elrejtőik föld alá, sziklahasadékok üregeibe, mocsarak mélyére, folyók és tavak…..
Jodel 2009.03.13 07:36:37
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
Gondolom, hogy Jancika a nemrégiben közölt menet közbeni övcsatolgatásos balesettel foglalkozó poszttól kapott ihletet és megírta nekünk a feleségével történteket, amikor is egy alapos rendőr a halálba szivatta az üres gyermekülések biztonsági öveinek beköttetésével.…..
Kettős Mérce Náci-e vagy? 2009.02.14 21:10:00
Hol voltatok Hősök terének védői? Merre jártatok? Miért nem tiltakoztatok? Hol vannak a „Kossuth téri húgyforradalmárok”? Hol vannak a „gójmotorosok”? Hát „Hunnia” vezérei? Hol vannak ezek az egyáltalán nem kirekesztő nem szélsőségesek, csak…..
A világgazdasági válság miatt mostanában azt veszem észre, hogy az emberek feszültek. Érthető. Kevesebb munka(hely), kisebb fizetések, kevesebb megvásárolható autó. Unalomig ismételt frázisok. De kérdem én, miért sírunk mindannyian? Sztojka Sz. Iván és családjának esete…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Méghogy a Rába habzik? Na ne tessék viccelni. Nézzék meg a Rákos-patakról készült megrázó képeket, és sírjanak az egérpadra borulva. A Szálka pontszeme akkora habhegyeket szúrt ki ma késő délután valahol Isaszeg és Pécel között, amilyet még az amerikai iszap- és…..
"Tavaly nyáron történt egy szép késő délutzáni napon, hogy két utcával a házamtól egy hatalmas A/8 -as lassított mellém.Valamiért a hideg is kirázott, amikor észleltem hátulról az autó alattomos hangját, ahogy sunyin mellém fékez, majd csak üresben gurul.Egy 25 körüli…..
Egyesek eldobják a szemetet, mások meg felszedik. A hétköznapi jófejség alapesete, mikor ilyet látunk, ad abszurdum teszünk. Az ilyen helyzetek anatómiája  szerintem lélektanilag könnyen megérthető: megy az utcán a szimpatikus, olyasmit lát, ami nem illik oda, mert elcsúfítja…..
Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz: Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik…..
"Anyummal sétáltunk az Erzsébet térnél. Egyik kánikulás napon, a hőgutát megkerülendő, leugrottunk dinnyéért, meg ha már arra jártunk elmentünk fagyizni. Szintén a fent említett okok miatt. Anyukám egyébként bátorsággal mondhatom, hogy a legjobb barátnőm. Szinte…..
Jodel 2008.08.15 13:55:52
 Jutka sokat kommentelt, ezért alapítványi támogatással eljutott a Balatonra, de levele és fotói szerint olyan állapotú szállást kapott, ahol nem szívesen töltött volna el a gyerekekkel egy éjszakát sem. A reklamációra válaszul megkapta, hogy akkor nem is igazi rászoruló…..
A hajnali kézilabdás produkció annyira elkedvetlenített, hogy félálomban nem indítottam el a hetet, amin fokozott figyelmet fordítunk minden olyan szakításra, amely a Szigeten történik. Innen loptuk Kedves Szakítós blog, az én utolsó kapcsolatom nemrég, azaz pontosabban egy hete,…..