Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RCdorset

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Renault Forma-1-es csapatának korábbi menedzsere, a köztudottan nagy Juventus-szurkoló Flavio Briatore egy nemrég adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy véleménye szerint Cristiano Ronaldo egyáltalán nem tehet az Öreg Hölgy Bajnokok Ligájában való kieséséért, ugyanakkor éles kritikával illette…..
RCdorset 2021.03.11 20:55:49
@simoni: Puzsért az tudom, sőt 10-15 éve a rádiós műdorába én írtam be, megemlítve a Juvét és reagált.

na de ez a csóka... jobb, ha nem ismered.
RCdorset 2021.03.11 21:33:43
@MdewC: kell, mostantól az vagyok. de a tenyeresem visszakézből erős, szóval csak csínyán az agarakkal.

de úgy látom ti ott torinóban nagyon peckesek vagytok... na majd szólok Marrottának és bevéd!
RCdorset 2021.03.11 22:02:59
@del pipi: nálatok, komám, nálatok... nézzél má' a tabellára.

ez a majom hogy lehet Juvés...
sztem sehogy, csak meghívták valami zsúrra, aztán pózolt egyet.
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy imádott klubunk nem csak egy felnőtt férfiegyüttesből áll, hanem van egy tartalék, egy ifjúsági és egy hölgyek által alkotott gárda is, akikről általában igencsak keveset hallhatunk. Ezt a hiányt szeretnénk pótolni nemrég indult sorozatunkkal, ami mindig az…..
RCdorset 2021.03.11 20:02:05
RCdorset 2021.03.11 20:18:31
@JuventusFanatikus: jó, jó... asszony ez nem ember, ahogy Teri néni modta Usztics Mátyás tolmácsolásában....

de komolyan... az megvan, hogy az idén a scudettot ők szállítják majd?

híresen vacak az utánpótlásunk, szóval...

de tusé, ahogy a francia mondja, ha tud magyarul.
jogos.

hát hiába... annyit szomorkodom a csapat miatt, nem csoda, ha csak a nők vidítanak fel...
A korábbi olasz sztáredző, az AC Milan együttesével az egész futballra nagy hatást gyakorló Arrigo Sacchi is megszólalt a Juventus Bajnokok Ligájában elszenvedett kudarca kapcsán, s mint legutóbb, ezúttal is éles kritikával illette az Öreg Hölgy alakulatát, mely csapat szerinte nem tett meg eleget a…..
Az Öreg Hölgy keddi Bajnokok Ligája-búcsúja igen nagy hullámokat vert mind a klub háza táján, mind pedig az olasz és nemzetközi sportsajtóban, így magától értetődő módon a csapat jövőjével kapcsolatos spekulációk is terjedni kezdtek a média berkein belül. Több, kevésbé megbízható forrás mellett a…..
RCdorset 2021.03.11 13:44:52
@Hollóka: ez így van. pont ua. történik, ez a Marrotta recept.

de...

szerintem ua lesz a vége is... mi is itt maradtunk Khedirákkal, Higuainokkal stb.

úgy vélem, de ezt szeptember elsején is elmondtam, vissza lehet keresni ( igaz, másik blogon !! sic! ) hogy az inter bajnok lesz.
és azt gondolom, 1-2-3 évig erősek is lesznek, de a BLben nem, és az presztízsben és anyagilag is fontos LENNE.

nekünk most nem velük kell foglalkozni, megjegyzem nekünk most semmivel és senkivel nem kell foglalkozni, csak a saját fejlődésünkkel, csak a saját új utunkkal.
RCdorset 2021.03.11 13:46:13
@MGB75: +1
A Juventus újabb Bajnokok Ligájában elszenvedett kudarcát követően az olasz sportsajtó egyes szakértői is megszólaltak az Öreg Hölgy helyzetével, valamint a Porto elleni kiesés okaival kapcsolatban, kijelentve, hogy a Bianconerinek alapvetően kellene megkérdőjeleznie saját helyzetét, módosítva az…..
A Lazio elleni hétvégi fordítás tovább táplálja a reményt a Juventus szurkolóinak szívében, hogy a csapat nehézségek nélkül ki tudja vívni a Bajnokok Ligája indulást biztosító helyek valamelyikét, sőt mostmár a dobogó sem elérhetetlen kategória. A 25 éve dédelgetett álom, a BL-győzelem eléréséhez…..
Ahol van fény, ott van sötétség is, ahol dicsőség, ott bukás is, ahol félistenek, ott kevésbé szeretett emberek is. Most kezdődő sorozatunkban az utóbbiakat tesszük a nagyító alá, hogy kiderüljön miként lesz a fekete-fehérből szürke, vagy jelen esetben rózsaszín. Ebben az összeállításba a legnagyobb…..
A Juventus holland óriásának, Matthijs de Ligtnek barátnője, AnneKee Molenaar a tegnapi nap folyamán hosszabb nyilatkozatot adott az olasz sportsajtónak, melyben egyebek mellett szót ejtett Olaszországban töltött első hónapjaikról, kapcsolatukról, valamint a Torinóhoz fűződő viszonyukról, mely…..
RCdorset 2021.03.09 10:47:03
@Drughi Di Bianconeri: gyerekek, még szép... nincs már rabszolgakereskedelem...
azonban azzal nem értek egyet, h a 150 M irreálisan magas.
ez egy normális világban igaz lenne, 20-30 évvel ezelőtt (nyilván nem pusztán konkrétan ez az összeg, hanem arányaiban is) lehetett volna ilyesmivel operálni.
de most jőn egy arab sejk és szevasz...
nyilván, pl. a Citynél is ott a kérdés, h oké, kicsengetik, v. ki tudják csengetni, de attól még Matyi nem biztos,h akar menni.

ez sztem sok mindenen és mindenkin keresztül pl. Gigi ésChiello felellőssége is.
meg kell szerettetni a Juve családot.

ez a srác a jövőnk.
Az Öreg Hölgy tegnapi diadala során nem csak pozitív eseményekre került sor a csapat háza táján, ugyanis a torinói alakulat vezetősége ismételten megkérdőjelezte a találkozót irányító játékvezető döntésének helyességét, mely reklamáláshoz ezúttal a Bianconeri egyes futballistái is…..
RCdorset 2021.03.07 14:35:39
@Drughi Di Bianconeri: kétségtelen, hogy az idén erősen ellenünk fújnak, nem értem miért nincs nagyobb vircsaft ebből...
nem a játékosoktól, ők focizzanak. még mondjuk az edzőtől sem, ő meg ne ebben keresse a kifogást.

de a vezetőségnek az is a feladata lenne, hogy védje a klub érdekeit a médiában is és egyéb helyeken.
A Juventus a Serie A 26. játéknapján a fordulót megelőzően a tabella hetedik helyén álló Lazio alakulatával mérte össze erejét az Allianz Stadiumban, a rengeteg hiányzóval felálló Bianconeri pedig ennek ellenére rossz kezdés után magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a római alakulat fölött,…..
A Juventus Lazio ellen aratott, 3-1-es sikerét követően a csapatok trénerei mellett egyes játékosok is az olasz sportsajtó kamerái elé álltak, hogy értékeljék a látottakat, s felvilágosítást adjanak a torinói együttes helyzetével kapcsolatban.  A Bianconeri részéről a tegnap este duplázó, ezen két…..
RCdorset 2021.03.07 14:28:35
@Alex8610: +1
Ahol van fény, ott van sötétség is, ahol dicsőség, ott bukás is, ahol félistenek, ott kevésbé szeretett emberek is. Most kezdődő sorozatunkban az utóbbiakat tesszük a nagyító alá, hogy kiderüljön miként lesz a fekete-fehérből szürke. Ebben az összeállításba a legnagyobb flopok, a legrosszabbul…..
Az egykori kiváló német hálóőr, Jens Lehmann egy friss interjújában kijelentette, hogy a Bayern München világbajnok, s kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kapusa, Manuel Neuer messze felülmúlja a Juventus legendáját, Gianluigi Buffont, aki rendkívül sikeres pályafutása ellenére szerinte jóval…..
RCdorset 2021.03.06 08:56:46
@Alex8610: nekem bajom, azért írtam, h érthető, mert megszokott. sajnos.
mert szerintem az igazság, a fairplay, az objektivitás mind fontosabb, mint az elfogult blabla meg a másik pocskondiázása. a saját nemzetével se legyen olyan módon elfogult, ami már a hazugság, vagy az ostobaság szintjét meríti ki.

szépen körülírtad, de én nem adnék ennyit a dolognak; ez a srác hülye, szimplán hülye.
Újabb rossz hírek érkeztek a Juventus háza tájára, ugyanis a klub hivatalos bejelentése szerint az Öreg Hölgy első keretének uruguayi futballistája, Rodrigo Bentancur is megfertőződött az immár harmadik hullámban támadó COVID-19-vírussal. A Bianconeri, mely együttesnek egyébként is számos…..
RCdorset 2021.03.05 21:37:12
@MdewC: barátom, azt hiszem, ha ennél jobban lebutítanánk a játékunkat, az azt jelentené, h ki sem állunk a meccsre
RCdorset 2021.03.05 21:39:59
@MdewC: hát... miért nem vagyunk ott, ahol Henderson... a fene tudja.
de mindenesetre, ha nem vagyunk ott, akkor ismerjük fel, és focizzunk olyan szinten, amit meg tudunk ugrani :)

hogy mi az?

nem tudom!
RCdorset 2021.03.05 21:46:25
@MdewC: így, ahogy mondod!
A legendás olasz tréner, Arrigo Sacchi a minap rövid nyilatkozatot adott az olasz sportsajtónak a Juventus általa felfedezni vélt problémáiról, melyben többek között kijelentette, hogy az Öreg Hölgy együttesében a fiatal futballisták egyszerűen nem találhatják meg helyüket, mivel az együttes a…..
RCdorset 2021.03.05 20:48:08
RCdorset 2021.03.05 20:50:56
@Alex8610: a Juvéhoz hasonlóan építik fel, a Juvéhoz hasonló hibákat követik el...
nemzetközi szinten 0 csapat az, amelyik most a scudettót élet-halál kérdéssé téve mibdent egylapra tett fel.

amúgy a kopasznak igaza van, de a vezetőségnek is.
pont itt volt az ideje elszakadni a múlban-éléstől
Ahol van fény, ott van sötétség is, ahol dicsőség, ott bukás is, ahol félistenek, ott kevésbé szeretett emberek is. Most kezdődő sorozatunkban az utóbbiakat tesszük a nagyító alá, hogy kiderüljön miként lesz a fekete-fehérből szürke. Ebben az összeállításba a legnagyobb flopok, a legrosszabbul…..
Az utolsó öt mérkőzésén mindössze csak egyetlen győzelmet begyűjtő Juventus a Spezia ellen szeretne javítani, melyre ma este 20:45-kor lesz lehetősége hazai pályán. A mérkőzést a DIGI SPORT 1 közvetíti majd élőben. A játékvezető Juan Luca Sacchi lesz, aki nem rendelkezik komoly Serie A-s…..
Ahol van fény, ott van sötétség is, ahol dicsőség, ott bukás is, ahol félistenek, ott kevésbé szeretett emberek is. Most kezdődő sorozatunkban az utóbbiakat tesszük a nagyító alá, hogy kiderüljön miként lesz a fekete-fehérből szürke. Ebben az összeállításba a legnagyobb flopok, a legrosszabbul…..
RCdorset 2021.03.01 14:25:09
@rockitbaby: nálam sem látszik, de a sorrend alapján...
már előre félek a kész 11-től... külön külön sem volt semmi, de ha dgyszer meglesz a teljes csapat...
A Juventus és az olasz válogatott korábbi nagyszerű középpályása, Claudio Marchisio egy nemrég közzétett nyilatkozatában arról beszélt, hogy késznek érzi magát, hogy sérülései következtében idejekorán befejezett futballkarrierje után politikai szerepet töltsön be Olaszországban. "Én szeretnék az…..
RCdorset 2021.02.26 20:22:22
@Consminor:
nekem is ez volt az első...
5 sör, és előkaparom fiatalkori politikatudományi tanulmányaimat.
6 sör, és komolyan el is hiszem, hogy megvalósíthatóak az ötletek.
7 sör, és átváltok a tudod milyen hosszú lábai voltak a fiatal Jamie Lee Curtisnek? mondandómba.
8. alvás.
9. hosszú alvás
A januári mercato alatt rendre megbízható híreket szolgáltató Mirko Di Natale ismét megtartotta szokásos heti interjúját, melyben ezúttal is újabb értesülésekkel állt elő a Juventus futballistáival kapcsolatban. A TuttoJuve számára jelentő olasz szakember többek között szót ejtett Leonardo Bonucci…..
RCdorset 2021.02.26 20:18:58
@babo0410: azt ne felejtsd el,egy edzőnek preferenciái vannak és a döntésnél az állása lehet a tét... egy szurkoló pedig 100%ig kibic, tehát merne olyat is lépni, amiről akár az edző is gondolhatja, hogy jó, de túl rizikós.

van edző,aki orrvérzésig ragaszkodik az elképzeléseihez, akkor is, mikir egyértelmű, hogy a keret nem arra van kitalálva.

Ramsey nem rossz játékos, egyáltalán nem rossz.
de nem ide való.

szélre kiteszik, 0.
352ben középen, 0.
3412ben a csatárok mögött, nem 0.
de van, aki jobb.
+ ilyet máralig játszunk
Ahol van fény, ott van sötétség is, ahol dicsőség, ott bukás is, ahol félistenek, ott kevésbé szeretett emberek is. Most kezdődő sorozatunkban az utóbbiakat tesszük a nagyító alá, hogy kiderüljön, miként lesz a fekete-fehérből szürke. Ebben az összeállításba a legnagyobb flopok, a legrosszabbul…..
A Juventus a tegnap esti, Crotone elleni összecsapás során egy újabb fiatal futballistának adott debütálási lehetőséget a Serie A-ban, a labdarúgó pedig ezúttal nem más volt, mint a régóta az egyik legnagyobb olasz tehetségként emlegetett Nicolò Fagioli, aki annak ellenére, hogy hosszabb ideje…..
A Juventus egykori ikonikus futballistája, Angelo Di Livio pár nappal ezelőtt érdekes nyilatkozatot tett közzé korábbi együttesével kapcsolatban, melyben legfőképpen az Öreg Hölgy Bajnokok Ligájában elérendő célkitűzéseiről, ezen belül pedig a Bianconeri Porto elleni nyolcaddöntős párharcáról ejtett…..
RCdorset 2021.02.24 12:18:22
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy imádott klubunk nem csak egy felnőtt férfiegyüttesből áll, hanem van egy tartalék, egy ifjúsági és egy hölgyek által alkotott gárda is, akikről általában igencsak keveset hallhatunk. Ezt a hiányt szeretnénk pótolni nemrég indult sorozatunkkal, ami mindig az…..
RCdorset 2021.02.22 20:23:39