Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delpiero10

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Juventusnál a klub egykori trénere, Massimiliano Allegri maradt az egyetlen opció Andrea Pirlo helyére, a mai nap pedig a lehető legmegbízhatóbb források egyszerre jelentették be, hogy megvan a szakemberrel az egyesség, visszatér egykori állomáshelyére. Gianluca…..
Delpiero10 2021.05.27 13:55:51
@Andras74: Természetesen a képességeit szerintem senki nem kérdőjelezi meg, ezzel a kerettel száz százalék, hogy első vagy második helyen végzett volna és a Porton is simán átgázoltunk volna vele.
Inkább az átigazolásaitól félek, azokat azért szakemberekre bíznám.
Ha a játêkunk nem is lesz szép jövőre, az eredmények garantáltak lesznek
A Juventus tegnap esti, Bajnokok Ligájából való újabb kiesését követően természetesen számos szakértő és újság igyekezett jövőképet megfogalmazni az Öreg Hölgy keretével kapcsolatban, nem kis részben a Bianconeri első számú legendájának, Alessandro Del Pierónak szavaiból kifolyólag, mivel mint…..
Delpiero10 2021.03.10 16:00:41
Én azért nem látom ilyen borúsan a dolgokat. Szerintem jövőre mindenképpen jobbak leszünk. Kapus poszton nincs problémánk, bár a lengyel idén egyre többet arcoskodik és ez meg is látszik az eredményén. Cuadrado nagy szezont fut, a három védős rendszerben nagyon stabil meccseket hoz. Danilo az idei felfedezett, De Light és Demiral is rendben van, bár utóbbinak még sokat kell higgadnia. Aztán jön az első problémás poszt, a balhátvéd. Alex Sandro sajnos közel sem hozza idén az elvárt szintet. Ide mindenképpen igazolni kell és akkor itt is megvagyunk. Arthur szintén kiválóan játszik, ezen a poszton is megvagyunk. Aztán jön a legnagyobb lyuk, Ramsey helye, teljesen nem Juventus szint, egy baromi rossz igazolás, hiszen a bére miatt eladhatatlan, ide mindenképpen igazolni kell. BigMac szerintem be fog épülni, ő is ügyes játékos. Rabiot kérdéses, ha keresné valaki én tuti eladnám, de azért annyira ő sem rossz idén. Bentancur nagyon szar szezont fut, de azért láttuk már őt jól játszani. Aztán jöjjön a támadó szekció, Chiesa lehet az új kapitányunk, hihetetlen küzdés és talán ő az egyetlen aki megmeri csinálni, hogy leszarja Ronaldot. Nagyon nagy játékos lehet. Morata sajnos Ronaldoval nem tud játszani. Egyébként ha nem játszik a portugál számtalan meccset döntött el. Aztán van Kulusevski, szerintem a legrosszabb igazolásunk. Persze nem a posztján játszik sokszor, de nagyon gyenge és sannos fejben is elég butácska, megvenni senki nem fogja, valahogy hasznossá kell tenni. Dybala idei szezonja kuka, de láttuk tavaly ha elkapja a fonalat termeli a gólokat.
Aztán a végére Ronaldo. Én mindig is elleneztem a leigazolását, egyszerűen nem illik bele ebbe a csapatba. A tudását aláírom, tényleg a legjobb játékos a világon, de nettó 31 millió euróért ez a két bl meccs tőle nulla volt. De már a csoportkörben sem villog. Rengeteg gólt ló a bajnokságban, bár a fele tizi, de mi a bl-ért hoztuk, attól mi pedig távol vagyunk. Kérdés hogy eladható-e, mert jelenleg úgy látom egyik nagy csapat sem kockáztat, mert simán úgy járhatnak vele, mint mi. A pénzt pedig szereti, úgy gondolom megbánta hogy ide igazolt, de senkinek nem fog kelleni ezért maradni fog. A fő probléma pedig így jövőre marad a csapatnál. Egyszerűen bárki lesz az edző nagyon nehéz helyzetben lesz, hiszen folyamatosan játszani kell, lecserélni nem lehet és csak a saját érdekével foglalkozik. Tegnap is látszott rajta, hogy ő akart gólt szerezni bármi áron. Ha eladnánk szerintem egy Dybala-Morata kettőssel, akik felszabadultak lennének, jobbak lennénk. Dybala is érezné, hogy ő az első számú támadó, azt pedig megszokta hálálni.
Pirlo számomra kérdőjel, játékosként imádtam, edzőként viszont egyelőre még korai volt bedobni a mély vízbe. Előnye, hogy keveset keres, én inkább megnézném hogyan zárjuk ezt az évet.
Delpiero10 2021.03.10 16:18:54
@Rikoo: Akkor reméljük a legjobbakat. Pénzt már nem fogunk érte látni, de az a bruttó 60 milla pont az az összeg, amiből egy normális középpályást lehetne venni
Rengeteg vitatható játékvezetői ítélet, széteső Juve-védelem, magára találó Fiorentina – ezek jellemezték a két csapat kedd esti, 0-3-ra végződő összecsapását, mely egyúttal mindkét alakulat számára az utolsó találkozó volt 2020-ban. A mérkőzést követően mindkét csapat mesterei értékelték a…..
Delpiero10 2020.12.23 10:32:06
@Andras74: Azért szerintem Maxi kérései nem mindig jöttek be. Khedira például a kedvence volt, pedig nem sokan értettük miért, aztán ott van De Sciglio, na ő kifejezetten az ő kérésére érkezett, láttuk milyen szintet hozott. Azért én ezek után ha vezető vagyok biztos nem bíztam volna rá a csapatépítést.
Delpiero10 2020.12.23 10:53:46
Én egyébként úgy gondolom, hogy a nehezén túlvagyunk a szezonnak. Szerintem most mindenkiben tudatosult, hogy fentről nem akarnak egy tizedik bajnoki címet. Remélem ez hatni fog a játékosokra. Minden csapatnál van egy ilyen átmeneti időszak, nézzük meg pár éve hol volt a Liverpool pl. Én úgy gondolom megtette a vezetőség amit nagyon gyorsan kellett, itt az új csapat.
Számomra egyébként voltak kifejezetten jó meccsek ősszel, szerintem sokkal szebben jatszik a csapat, mint tavaly. Azért nagyon sok nehézséggel kellett szembenézni, szerintem nincs edző akivel elsők lennénk jeleneg. Pirlot még nehéz megitélni, de úgy néz ki tényleg gyors volt ez a kinevezés, ennek ellenére én még mindig nem ezt az évet érzem elvesztegetettnek, hanem az előzőt. Ha tavaly meglépjük a fiatalítást és nem Sarri az edző most sokkal jobban állnánk. Idén egyszerűen más céljaink vannak. A Bl-ben évek óta semmi esély, idén sincs ez másképp. A Porto ellen talán még továbbjutunk, bár mostanában estünk már ki gyengébb ellenfelek ellen, szóval ez sem biztos, de a Bayern még nagyon-nagyon távol van és sajnos az angolok is jobbak jelenleg nálunk. A bajnokságot elbuktuk szerintem, továbbra is vékony a keret, pénzünk pedig nincs igazolni télen. Szépen lassan új célokat kell kitűzni, mert hamarosan a BL helyekkel is bajban lehetünk. Az lenne a nagy érvágás a klubnak, Ronaldo biztos nem játszana ott, bejelentené a távozási szándékát, szponzori pénzeket veszítenénk, plusz maga a BL pénz is úszna, továbbra sincs nézői bevétel... Nagyon nagy szarban lehetünk, de reméljük ez nem követketik ne.
Én úgy gondolom idén a dobogót kell elérni és ez az első lépés, hogy újra a nagyok közé tartozzunk.
A Juventus átigazolási politikájával, s a Bianconeri e téren tervezett lépéseivel mindig pontos értesülésekkel rendelkező újságíró, Romeo Agresti nem sokkal ezelőtt rendkívül érdekes hírekkel szolgált, melyekben többek között beszél az Öreg Hölgy Paul Pogbáról szőtt terveiről, valamint Weston…..
Delpiero10 2020.12.11 15:09:21
Úgy gondolom Dybala nem egy harcos típus. Ha úgy érzi ő a Nr. 1, akkor tud teljesíteni, ha harcolni kell a csapatba kerülésért, akkor hisztizik, ezt már pár éve látjuk. Akkor indult a lejtmenet, amikor jött Ronaldo. Míg Mandzukic beállt a sorba, a kölyök hisztizett, nem is lett egy szép éve. Tavaly érezte, hogy Sarri bízik benne ő volt a második szamú támadó és tényleg minden bejött neki, idén jött Morata és a padon találta magát, teljesen jogosan. Én nagyon csípem Dybalát, de ez az argentín habitus nem valami nyerő jelen helyzetben.

Azért ne feledjük, a vezetőség sokkal többet lát, mint mi. Ugye egyszer már elcseréltük volna Lukakura, csak nem akart a Unitedbe menni. Én úgy gondolom az a gondja, hogy érzi, hogy a padra került, nem akarja megemelni a fizetését a klub ezért akkor szarik bele az egészbe ő is. Sajnos ha így halad a lejáró szerződése miatt, illetve a mutatott játéka miatt értéktelen lesz. Ez pedig jelenelg nagy luxus. Én úgy gondolom a vezetőség telejesen elégedett a Ronaldo-Morara kettőssel, pláne ha valamit tudnak egy jövőbeni Haaland bizniszről... Na akkor aztán tényleg semmi esélye nem lenne a csapatba kerülni a kölyöknek.

Kedvelem Dybalat, de látjuk nem ő lesz az a játékos aki nehéz helyzetben kapitányként kihúzza a csapatot a szarból. Ő egy jó játékos, aki képes sok gólt lőni, ha nincs riválisa a csaparon belül. De nem fog eldönteni kulcspillanatokat. Egyszer egy Barca elleni meccsen kijött neki, azóta is várjuk a csodát. Azt a csodát, amikor akár padról beáll és rúg kettőt egy bl meccsen, amikor szarban vagyunk. De ez nem ő lesz.

Sajnos jelenleg egy járható út van, januárban elcseréljük Pogbara. Ez mindkét csapat érdeke jelenleg. Dybalanak is jó lenne, talán a Unitedben érezné, hogy bíznak benne, nekünk pedig egy olyan posztra érkezne játékos, aki ha a pár évvel ezelőtti formáját visszanyerné újra esélyesek lehetnénk a Bl-re. Hiszen a csapatban ott egy Ronaldo, egy Morata, aki a fontos pillanatok játékosa, egy Cuadrado, aki szerintem posztján jelenleg a legjobb a világon, egy Pogba, aki bármikor villanhat és a fal De Ligt... Na ez a csapat már tényleg esélyes lenne, persze ez csak a régi Pogbával számolva. Meglátjuk mit hoz a jövő, de nagy pénzt mernék tenni jelenleg erre a cserére.
A Juventus az FC Barcelona otthonába látogat, s mivel mindkét csapat biztosította már helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, így az összecsapás tétje csupán az maradt, hogy melyik fél folytathatja csoportgyőztesként. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt hiányozni fog a…..
Majdnem két hetünk volt arra, hogy kiheverjük a parázs vitákat kiváltó Lazio elleni rangadó utolsó 20 másodpercét, és akármennyire is fájó az emlék, nincs más lehetőség mint a következő összecsapás felé fordítani figyelmünket. Ezt pedig nem más ellen kell megvívni, mint a Szardínia szigetéről…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Delpiero10 2020.08.10 14:51:52
@Rikoo: Én is úgy gondolom anyagi okai is vannak ennek a döntésnek. Idén fizettünk két edzőt, ha jól emlékszem Sarri két éves szerződést kapott, ezért jövőre is kettőt kellene fizetni. Pirlo lényegesen olcsóbb, ha nem válik be sem lesz gond anyagilag. Ha mondjuk hozunk egy Pocchettinot évi 10 milla körül az nagyon rizikós lett volna. Simán benne van, hogy 7-8 új játékos érkezik, akik nagyon sok idő mire összeszoknak, ezért gazdaságilag mindenképpen jobb megoldás ezt az időszakot egy olcsóbb managerrel kihúzni. Egyébként a főnök már csinált ilyet, 2011 nyarán talán 10-nél is több játékos érkezett és kockáztatott Conteval. Akkor nagyon bejött, talán bízhatunk most is benne.

Egy dolog biztos, olyan hátrányba kerültünk az elittel, hogy el kell kezdeni ledolgozni a hátrányt, ami soha nem lehetetlen. Én nagyon bízok Pirloban, nem tudom miért, de úgy érzem ő lesz a mi igazi sztárunk. Azért nagyon nagy edzőktől tanult, inteligens és azért rá felnéznek a játékosok.
Delpiero10 2020.11.12 23:43:50
@babo0410: Általában egyet szoktam érteni veled, de most nem megy. Volt jegyem erre a meccsre, nagyon rossz volt itthonról nézni. Nem játszott jól a válogatott, nagyon nem, de a hit és az akarat megvolt bennük. Ezt nem látom már a Juvéban soha.
Kijutottunk, azért mert 24 csapat jut ki, ha csak 16, akkor esélyünk nem lett volna. De nálunk jobb csapatoknak ez nem sikerült és vannak országok, akik cserélnének velünk.
Az eb-n nem fogunk pontot szerezni, maximum a gólszerzés jöhet össze, de ez nem számít, kijutottunk és itt most ez a lényeg.
Egyszer szeretnêm ezt érezni végre a Juvénál is, hogy mennek, nyomnak hajtanak és nincs elérhetetlen.

Szerintem ez egy szép este volt, szabályos gólokkal nyertünk és egy kicsi siker, valahogyan így kell elindulni. Én nagyon voldog vagyok ma.
A Juventus portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo újabb mérföldkőhöz ért, hiszen beállította Puskás Ferenc rekordját, s ezzel a labdarúgás történetének negyedik legeredményesebb játékosává vált. Ronaldo a portugál válogatott 7:0-ás végeredménnyel záruló felkészülési meccsén a második félidőre…..
A Juventus továbbra is botladozik a bajnokságban, s ugyan hosszú ideig vezetett a Lazio otthonában, végül a mérkőzés lefújását megelőző utolsó pillanatokban gólt kapott, így elszalasztotta a győzelmet, s mindössze egyetlen ponttal térhet haza Rómából. "Nagyszerű mérkőzést játszottunk, egyetlen…..
A Juventus győzelemmel és három ponttal tért haza Budapestről, s a bajnokságban folytatja, ahol a Lazio otthonában kell megtalálnia formáját, mely újabb bajnoki cím felé vezetheti. A hétközi Bajnokok Ligája forduló során a Juventus 4:1-es győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként, míg a római…..
Delpiero10 2020.11.08 13:24:36
@babo0410: Nekem is tetszik ma a csapat, egész jól jatszunk végre. Második félidőben remélem hamar eldöntjük a meccset
A Juventus a Dinamo Kijev elleni idegenbeli mérkőzéssel kezdi nemzetközi szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s az Olimpiai Stadionban próbálhatja feledtetni a Crotone elleni nyújtott rendkívül gyenge teljesítményt. Andrea Pirlo keretéből továbbra is hiányzik Alex Sandro és Matthijs de…..
A Crotone elleni idegenbeli meccsen sajnos nem sikerült az Öreg Hölgynek begyűjteni a három pontot, miután Simy értékesítette a vendéglátók tizenegyesét, majd Álvaro Morata kiegyenlített Federico Chiesa belőtt passzát követően. Azonban a második félidőben ugyanaz a Federico Chiesa piros lappal…..
Előző fordulóban a Juventus játék és ellenfél nélkül aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba végül el sem utazó Napoli fölött, s a válogatott szünetet követően most az újonc Crotone otthonába látogatva kell megszereznie a három pontot. Andrea Pirlo keretében ismét ott lehet a eltiltását a Napoli elleni…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
Delpiero10 2020.08.07 23:21:44
@pott70: sajnos ez az eddigi legjobb megfogalmazás a jelenlegi helyzetre
Maurizio Sarri begyűjtötte első olasz bajnoki címét, és ezzel ő lett a legidősebb edző a maga 61 évével és 6 hónapjával. „Különleges érzés volt a győzelem, természetesen, nem volt egyszerű nyerni. A győzelem mindig nehéz, s még nehezebb győzelmi sorozatot fenntartani, szóval biztosra venni a…..
Delpiero10 2020.07.27 14:21:10
Akkor jöjjön az én év értékelőm: Én úgy gondolom, hogy két részre kell szedni ez, hiszen vannak pozitív dolgok és vannak negatív történések. Én a jó dolgokkal kezdeném.

Megnyertük a bajnokságot ismét, ezt màr senki nem veszi el a csapattól. Nagyon nehéz év volt, de ez sikerült. A kupához sem kellett volna sok. Volt pár igazán jó meccsünk, az Inter ellen oda-vissza nagyon tetszett, de a Bl csoportkörből is nagyon könnyedén jutottunk túl, ezekre azért jó visszaemlékezni.
Nézzük a játékosokat: kapus poszton szerintem a legjobbak vagyunk, Buffon is nagyszerűen védett, itt rendben vagyunk még, De Ligt egészen jól beépült a csapatba, egy igazi harcos lesz, reméljük sok évig a miénk még ez a srác. Demiralban is van potenciál rendesen. Én úgy gondolom Cuadrado is óriási szezont futott, nem is a saját posztján játszott, de nem lehet rá panasz idén. Nekem Bentancur szezonja is nagyon tetszett, a végére elfáradt, de van jövője az biztos. Rabiot nekem kifejezetten ellenszenves volt, de azért a szezon végére nagyon elkapta a fonalat. Vannak még hibái, de nagyon akar, jövőre sokkal jobb lesz. Aztán talán az idei legjobb dolog az a Dybala-Ronaldo kettős kapcsolata. Nagyon elkapták a fonalat, Dybala óriási szezont futott és ők ketten mindenképpen fontos láncszem lesznek jövőre.

Aztán jöjjenek a kevésbé szép dolgok. Sajnos nem lépett előre a csapat, ez tény. Rengeteg nézhetetlen mérkőzés ismét, motivációs problémák és rengeteg kapott gól. Én mondjuk az utóbbival nem foglalkoznék nagyon, új és fiatal középhátvédeket építettünk be, nincs egy normális jobb hátvédünk, de bal oldalon is csak egy, szerintem ez a legkevesebb gond ezek közül, a védelemben tényleg átmeneti év volt az idei. A legnagyobb gond, hogy ez a bajnokság óriási mázlival lett meg, szezon elején rengeteg meccset hozott a két klasszis támadónk, az indítás után pedig nagyon sok pontot veszített a Lazio és az Inter.
Játékosok: Kellene venni egy jobb bekket mindenképpen, Danilo, De Sciglio nem a mi szintünk. A középpályával már rengeteget foglalkozott a fórum, nagyon nem mennék bele, de úgy gondolom Arthur nem lesz megoldás, itt is dolgoznia kell Paraticinek rendesen. Khedira semmilyen hasznára nincs már a csapatnak, pénzt nem kapunk érte, ezért én felbontanám a szerződését. Ramsey egyáltalán nem tudott beilleszkedni a csapatba, sokat sérült, őt valahogy angliába vissza kell engedni. A támadók közül Higuain teljesen használhatatlan lett sajnos, pedig nekem személyes kedvencem. Nem tudom vele mi a terve a vezetőségnek, de azt gondolom neki itt már sok lehetősége nem lesz, a másik probléma pedig Costa. Azt gondoltam Sarri alatt világklasszis lesz, de az ide szezonja volt a legrosszabb. Ha pedig azt nézzük, hogy brazil és mennyi idős jó lenne eladni, ha valaki érdeklődne iránta. Berna szintên nagyon gyenge szezont futott, a szélsőket nem tudta a mester beépíteni a csapatba.

Sarriról nagyon sokat beszéltünk, van akinek szimpatikus, van akinek nem. Én inkább az utóbbiakhoz tartozom. Számomra nagyon egysíkú edző és a a várt játék is elmaradt. Én úgy gondolom őt a Bl utàn fogják értékelni. Ha kiesik a csapat a Lyontól, vagy a következő meccsen kapunk egy nagy pofont én úgy gondolom leváltják. De azt is látnunk kell, hogy egy új edző ismét sok nehézséget okozna, ráadásul a piacon nincs nála jobb jelenleg. Szóval ez nehéz kérdés lesz, de szerencsére nálam sokkal jobb szakemberek hozzák majd meg ezt a döntést.

A bl pedig egy furcsa sorozat lesz idén. Papíron és az utolsó 5-6 meccs alapján semmi esélyünk, a Juvénál sokkal jobb csapatok vannak jelenleg ebben a sorozatban. Ennek ellenére én bízok a srácokban, ott talán nem lesz baj a motivációval, Ronaldo bl specialista, egy meccsen bármi megtörténhet. Ezek azért mellettünk szólnak, egyszer nekünk is össze fog ez jönni. Remélem tegnap átlendültünk a holtponton és valami csoda még történik idén. Forza Juve!
Delpiero10 2020.07.28 12:56:04
@MdewC: Köszi :)
„Egy edző következetességet vár el a csapatától, ebből pedig hiány volt mostanában fizikailag és mentálisan. Voltak nagyon jó pillanataink az adott meccsen, aztán pedig jöttek a passzivitás nehezen megérthető pillanatai.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia munkatársának a csapat sorozatban…..
Delpiero10 2020.07.16 11:29:56
@steven.h: Na ez egy szép összefoglalás
Delpiero10 2020.07.16 11:49:07
Tvaly én is azon a véleményen voltam, hogy az Allegri érának sajnos vége, nagyon megszerettem, de azért kár szépíteni, az utolsó szezonban simán hullottunk vele a kupából, a Bl-ben az Atletico ellen csak Ronaldo miatt mentünk tovább, egy Ajax viszont kérszer lemeccselt minket. A meccsek tavasszal nézhetetlenek voltak, ezért úgy gondolom érett a váltás.

Sarri viszont hatalmas csalódás nekem. Azt látom, hogy van egy koncepciója és ez vagy jó egy csapatra, vagy nem. Jelenleg a mi keretünk teljesen alkalmatlan bármilyen Sarriballra. Egyszerűen hétről-hétre annyit látunk, hogy felküldi 4-3-3-ban a csapatot, néha variál egy két játékost és ennyi a tudománya. Nem készül fel az ellenfélből, nem próbálja a taktikáját az ellenfélhez igazítani. Kétszer lenullázott minket a Lazio, hétfőn pedig 100%, hogy újra ezzel küldi fel a csapatot, max 2-3 helyen változtat. Szóval semmi váratlant nem tud húzni. Én is bíztam benne, de igazuk van azoknak, akik nem szeretik, mert ezt bárki meg tudná csinálni. Egy két éve még a legjobb 4-5 csapatban benne voltunk, mostanra pedig egyáltalán nem biztos, hogy egy Lyon ellen tovább megyünk, akiknek fél éve nem volt meccsük. De ez még távoli, jelenleg a bajnokság sincs meg, hétfőn pedig minden esély megvan arra, hogy egy újabb vereségbe fussunk bele.

Ha ez a bajnokság a miénk lesz, akkor óriási köszönettel tartozunk fortunának. Én türelmes ember vagyok, de ezt, amit az öreg csinál bárki képes lenne megcsinálni, ehhez aztán nem kell euro milliókat fizetni neki. Én mindenképpen egy olyan edzőt szeretnék, aki sokkal többet dolgozik, elemez, a taktikáját igazítja a másik csapathoz. Nekem óriási csalódás lett Sarri.
A Juventus az Olympique Lyon otthonában elszenvedett 1:0-ás vereséggel búcsúzott egy időre a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s a visszavágón még minden esélye megvan arra, hogy biztosítsa helyét a legrangosabb európai kupasorozat legjobb nyolc együttese között. A koronavírus-járvány elszabadulása…..
A Juventus nagyszerű bajnoki formát mutat, s a bajnokság újraindítása óta százszázalékos teljesítménnyel őrzi előnyét, amely időközben 4 pontra duzzadt a kihívó Lazio csapatával szemben. A zebramezesek egy városi rangadóval folytatják a versenyfutást, hiszen szombat délután a Torino FC látogat az…..
A tegnapi nappal zárult a pénzügyi év, s Arthur Melo megszerzése és Miralem Pjanić értékesítése mellett a Juventus több fiatal játékos ügyében is megállapodásra jutott. A torinói klub hivatalosan is bejelentette, hogy 6.3 millió euro fejében értékesítette Stephy Mavididi játékjogát, s a támadó…..
A szezon folytatása kiválóan indult a Juventus számára, amely a maga részéről a Bologna otthonában aratott győzelemmel hozta a kötelezőt, majd a többi pályán születő eredményekkel végül a forduló nagy nyertese lett, s előnye négy pontra nőtt a Lazióval szemben. A bajnoki versenyfutásból már eleve…..
Könnyed győzelmet aratott a Juventus, és nem mellesleg a három pontot úgy szerezte meg az Öreg Hölgy, hogy még a játék képe sem volt rossz, kifejezetten kellemes meglepetés volt a hétfői összecsapás. Ebben a cikkben nem is feltétlen a meccsel fogunk foglalkozni, hanem azzal, hogy mi is történt, hogy…..
Delpiero10 2020.06.24 20:25:03