Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh Athina

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is előszeretettel hangoztatta a járvány hónapjai alatt, hogy semmi sem lesz úgy, ahogy az a koronavírus előtt volt. Hogy pontosan mire gondoltak, nem tudjuk, de az valószínű, hogy saját érdekeik előtérbe tolását remélték…..
Németh Athina 2020.06.18 19:34:53
@ulpius66: Senki sem kapott semmít se, mi mindent az igazságért és a betegek érdekében tettünk, nem a haszonért. És a filmben még nem is a legrosszabb eseteket mutattuk be. Mert olyan is volt, hogy fej nélkül küldték haza a beteget a korházból, és két orát vártunk, mire egy másik mentővel megérkezett a fej. És csak ez után tudtuk összerakni a beteget. Egy másik esetben meg, két fejjel érkezett meg a beteg a korházból, mert annyira kapkodtak az ágyak kiürítésével. És csak hosszas beszélgetéssel tudtuk eldönteni, melyik tartozik a testhez, és melyiket küldjük vissza a korházba.
Sajnos ilyenek nap mint történnek a magyar egészségügyben, de Korozs Lajos ígérete szerint egy újabb filmben ezeket az eseteket is bemutatjuk.