Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kánaán

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elszabadult a nyugdíjpokol. Egyes vélemények szerint maga Varga Mihály engedte ki véletlenül a szellemet a palackból, hiába volt a parancs a lövészárokban, hogy „nem lövünk”, a pattanásig feszült helyzetben sajnos hangosan elfingta magát (aztán persze letagadta), és…..
w A költő visszatér 2009.11.02 11:08:56
  Gyurcsány megszólalt végre, és olyan, mint volt. Mármint amikor elkúrta...
Az elmúlt egy hétben a családommal töltöttem szinte minden percemet kihasználva az éves szabim maradékát (ezért is volt kevesebb post a szokásosnál). Csodásan telt a mai napig. Ma a feleségemmel és a fiammal elindultunk Budapestre. Mivel a Nyugati mellett volt dolgunk így most…..
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma bejelentette: a mai nyugdíjemelési szabályok eltörlésére készül, helyette inflációkövető, illetve ahhoz nagyon közeli indexálást vezetne be. Ennek kapcsán érdemes felidézni felelős politikusaink megszólalásait.      …..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Munkahelyi (T)error Maga meleg? 2009.01.15 00:46:00
Üdv Kedves Látogatók! Még mindig az ágyat nyomom és már kezd tele lenni a hócipőm az egésszel...Ma egy olyan kis sztori kerül közlésre, amelyhez fogható eddig nem érkezett hozzánk.  Olvasónk megdöbbentő levele csak itt, csak most, csak Nektek:Helló Mindenki! Arra gondoltam,…..
Vegyünk egy egységsugarú brüsszeli energiapolitikust. Átlagos munkanapján eddig különböző erősségű vitákon, előadásokon, konferenciákon, workshopokon vett részt, olyan témakörökben, mint a Társadalmi egyeztetés a károsanyag-kibocsátás csökkentésének…..
Ma  egy újságárus férfi panaszait olvashatjátok, aki képtelen szabira menni és végre elintézni bokros teendőít, valamint kipihenni a munka fáradalmait.Továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre. Kedves Despota! Örömmel látom, hogy…..
Gergelynek sikerült megörökíteni, ahogy a veszélyes helyzeteket produkáló hölgyemény, gyakorlatilag a semmiért törtet előre. Valószínűleg nem ez az egyetlen eset, ami a hölgy számlájára írható. Ma történt velem az alábbi bájos eset, Újpest Városkapu közelében. Az Árva…..
autózz! Nem a tiéd a belső sáv! 2008.08.23 07:16:00
Nagy port kavart az egy hete posztolt jobbra tartós írás, x yyy - akinek a nickneve vélhetően nem a polgári nevéből származik - kiakadhatott rajta, mert nem volt elég neki az eddigi közel háromszáz komment a témában. Talán mert még mindig nincs egyetértés imádott olvasóink…..
autózz! Elém ugyan be nem jössz! 2008.08.03 07:48:00
Nem tudom, mennyire tette jól Szasszer amit tett az alábbi történetben. Hülye volt a dobozautós is, de többnyire abból kerekednek ki a hasonló, balesetveszélyes helyzetek, amikor két hülye összetalálkozik és magukon kívül más közlekedőket is veszélyeztetnek. Tessék ítélkezni!…..